Ανασκόπηση του WinASO Registry Optimizer

Αν ψάχνετε για το καλύτερο Windows Registry Optimizer στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει ίσως τίποτα καλύτερο από το WinASO Registry Optimizer – έχει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε και πολλά άλλα! Εάν χρησιμοποιείτε Windows, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με το μητρώο των Windows, το μέρος όπου βρίσκονται όλα τα απαραίτητα αρχεία και οι πληροφορίες που απαιτούνται για την εκκίνηση του συστήματος κ.λπ. Η απόδοση του συστήματός σας μπορεί να επηρεαστεί σε περίπτωση που αυτά τα αρχεία παρωχηθούν και καταστραφούν.

Ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου των Windows μπορεί να διορθώσει αυτά τα ζητήματα και να διατηρήσει το καθαριστικό μητρώου σας βελτιστοποιημένο. Επίσης, καθώς και όταν εγκαθιστάτε και αφαιρείτε λογισμικό κατά καιρούς, γίνονται νέες καταχωρήσεις σχετικά με την εγκατάσταση κ.λπ. στο Μητρώο των Windows. Μερικές φορές, εάν δεν δώσετε αρκετή προσοχή στο Μητρώο, μπορεί να καταστραφεί. Πολλές καταχωρήσεις στο μητρώο θα καταστούν παρωχημένες και κατεστραμμένες – επομένως ο χρήστης πρέπει να το καθαρίζει τακτικά με ένα καλό πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου όπως το πρόγραμμα βελτιστοποίησης μητρώου WinASO.

Εάν θέλετε μια αναθεώρηση βελτιστοποίησης μητρώου WinASO, το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό ακόμα. Χρειάζεται σχετικά λιγότερος χρόνος για την εγκατάσταση και μπορείτε να φτάσετε στη δουλειά γρήγορα. Είναι φιλικό προς το χρήστη και εκτελεί τακτικό καθαρισμό του Μητρώου. Ο σαρωτής είναι μια άλλη δυνατότητα που είναι χρήσιμη καθώς σαρώνει το μητρώο σας για προβλήματα και τα διορθώνει.

Καταργεί τα κατεστραμμένα αρχεία και οργανώνει το μητρώο. Εκτός από τον καθαρισμό του μητρώου, βοηθά επίσης στη διόρθωση άλλων προβλημάτων και διαθέτει μια πρόσθετη δυνατότητα που ονομάζεται Privacy eraser για τον καθαρισμό του ιστορικού και άλλων ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Αυτό αποτρέπει επίσης την εμφάνιση της μη δημοφιλής Blue Screen of death! Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν στα 29,95 $ περίπου.

Αυτό είναι συμβατό με Windows 98/Me/2000/XP/Vista/NT και αναπτύχθηκε από την XMY International LLC. Έτσι, εγκαταστήστε το καθαριστικό και απολαύστε τη συνεργασία με ένα σύστημα που είναι τόσο καλό όσο καινούργιο!Source by Celly Kayser

Σχολιάστε