Απαλλαγείτε από το HDD OK – Καταργήστε το HDD OK, το πιο πρόσφατο πρόγραμμα Spyware

Έχετε μολυνθεί πρόσφατα από τον ιό HDD OK; Αυτό το πρόγραμμα φαίνεται να μοιάζει με ένα νόμιμο εργαλείο βελτιστοποίησης συστήματος, αλλά στην πραγματικότητα είναι προϊόν απειλητικών χάκερ που ελπίζουν να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή σας και να τον γεμίσουν spyware και adware. Αυτή είναι μια άλλη έκδοση του ίδιου λογισμικού από τους χάκερ που σας έφεραν τα προγράμματα βελτιστοποίησης απατεώνων My Disk και έχει τις ίδιες παρενέργειες του αποκλεισμού των προγραμμάτων σας, της ανακατεύθυνσης των ερωτημάτων σας στον ιστό και της επιβράδυνσης του υπολογιστή σας σε ανίχνευση. Ας προχωρήσουμε λοιπόν και ας μάθουμε πώς να αφαιρέσετε το HDD OK.

Αλλά πρώτα, μπορεί να αναρωτιέστε πώς κατεβάσατε αυτό το κακό λογισμικό εξαρχής. Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι μόλυνσης αυτή τη στιγμή είναι μέσω λήψεων κωδικοποιητών βίντεο flash, περιήγησης σε αμφισβητούμενους ιστότοπους και λήψης συνημμένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χωρίς ενεργό σαρωτή για γρήγορη σάρωση των τοποθεσιών που επισκέπτεστε και των αρχείων που κατεβάζετε, θα διατρέχετε διαρκώς κίνδυνο και πιθανόν να κάνετε λήψη προγραμμάτων όπως αυτό. Αλλά αρκετά από αυτά, ας δούμε πώς να απεγκαταστήσετε το HDD OK.

Για να απαλλαγείτε από το HDD OK, θα χρειαστείτε είτε χειροκίνητη αφαίρεση είτε αυτόματη αφαίρεση. Η μη αυτόματη αφαίρεση περιλαμβάνει το σκάψιμο στο μητρώο του συστήματός σας, σε φακέλους από τους οποίους τα Windows σας προτείνουν να μείνετε μακριά, εκτός εάν είστε ειδικός. Τούτου λεχθέντος – εάν είστε έμπειρος χρήστης υπολογιστή και δεν φοβάστε να κάνετε ένα δαπανηρό λάθος στο μητρώο, τότε μεταβείτε στον φάκελο HKEY_CURRENT_USER και διαγράψτε τα σχετικά αρχεία και, στη συνέχεια, διαγράψτε τα σχετικά DLL, LNK, αρχεία και φακέλους. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα στην ιστοσελίδα μου.

Η αυτόματη αφαίρεση είναι ταχύτερη, ευκολότερη και οικονομικά προσιτή. Αν σκεφτείτε τα εκατοντάδες δολάρια που θα ξοδεύατε για να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας από έναν τεχνικό Η/Υ, η αυτόματη αφαίρεση γίνεται ασήμαντη. Επιπλέον, το λογισμικό αυτόματης αφαίρεσης που προτείνω σε πελάτες και φίλους είναι εύχρηστο και προστατεύει τον υπολογιστή ενεργά από όλους τους ιούς και το κακόβουλο λογισμικό στο μέλλον. Είναι λογικό να έχετε ένα πρόγραμμα που σας προστατεύει από τους χάκερ που προσπαθούν να σας ξεγελάσουν καθημερινά στο Διαδίκτυο.

Είστε έτοιμοι να σταματήσετε να ανησυχείτε για ιούς και spyware που απειλούν τον τραπεζικό λογαριασμό και την ταυτότητά σας; Αφαιρέστε τον σκληρό δίσκο ΟΚ άμεσα και εύκολα.Source by Bob L Walker

Σχολιάστε