Απαλλαγείτε οριστικά από adware, κακόβουλο λογισμικό και ιούς

Κάθε εταιρεία λογισμικού που παράγει προγράμματα αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας ισχυρίζεται ότι έχει το καλύτερο εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware στην αγορά. Αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς προσπαθούν να πουλήσουν ένα προϊόν όπως οποιοσδήποτε άλλος στον κλάδο της παραγωγής και της τεχνολογίας. Αυτό αφήνει τους καταναλωτές να αναρωτιούνται πώς μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το πώς να αγοράσουν το καλύτερο εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware στην αγορά. Δεν θέλουν να αγοράσουν τίποτα που έχει απλώς ένα φαινόμενο haloed από την εταιρεία. Λαμπερές παρατηρήσεις σχετικά με τα προγράμματα αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware πρέπει να προέρχονται από άλλους ειδικούς της τεχνολογίας και καταναλωτές που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν. Μπορεί να φαίνεται σαν πολύ θολά νερά να προσπαθείς να χαρίσεις, αλλά μπορεί να γίνει με ευκολία.

Οι καταναλωτές πρέπει απλώς να βρουν ένα πρόγραμμα αφαίρεσης spyware που να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες αφαίρεσης spyware. Δεν είναι αδύνατο να το βρείτε σε ένα μόνο προϊόν. Η διαδικασία ή η αφαίρεση του spyware δεν πρέπει να περιλαμβάνει την αγορά πολλών προϊόντων για την εξόντωση του spyware. Η εύρεση λογισμικού που άλλοι καταναλωτές και ειδικοί της τεχνολογίας συμφωνούν ότι είναι περισσότερο από επαρκές για την αφαίρεση λογισμικού κατασκοπείας είναι καθοριστικής σημασίας. Το λογισμικό θα πρέπει να μιλάει στον καταναλωτή από το πακέτο. Θα πρέπει να είναι πλήρως εγγυημένο και ή εγγυημένο, θα πρέπει να προσφέρει πολλούς τρόπους για να κάνετε μια επιδιόρθωση adware και μια επιδιόρθωση Trojan. Το λογισμικό πρέπει να βοηθά τον καταναλωτή να βρει εύκολα και άνετα μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης σε περίπτωση που απαιτείται η βοήθειά τους.

Το πρόγραμμα πρέπει να είναι ανυποχώρητο σε οποιοδήποτε είδος spyware. Θα πρέπει να είναι σε θέση να διαγνώσει την παρουσία spyware και adware, να το αφαιρέσει και να αποτρέψει εντελώς τυχόν νέες απειλές στο μέλλον. Η εταιρεία πρέπει να προσφέρει στον πελάτη πίσω όλα τα χρήματα εάν το προϊόν δεν είναι ικανοποιητικό για οποιονδήποτε λόγο. Οι ανώτεροι κατασκευαστές λογισμικού δεν φοβούνται καθόλου να υποστηρίξουν πλήρως το προϊόν τους. Επίσης, πολλά μέσα επικοινωνίας θα πρέπει να βρίσκονται στα χέρια του πελάτη για να μπορεί να καλέσει για οποιονδήποτε λόγο, όπως έναν αριθμό τηλεφώνου, email ή ζωντανή βοήθεια σε έναν ιστότοπο. Είναι καλύτερα να επεκτείνετε λίγο τα έξοδα, καθώς αυτό θα βοηθήσει τον υπολογιστή να λειτουργεί ξανά σαν καινούργιο.

Δεδομένου ότι τουλάχιστον τα μισά από όλα τα σφάλματα υπολογιστή διαπράττονται από λογισμικό υποκλοπής spyware, αυτή είναι μια επένδυση που δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Εάν η αγορά ενός νέου υπολογιστή κατά τη στιγμή της αγοράς είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς λογισμικού αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το σοβαρό λάθος να προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα. Είναι κατανοητό ότι οι άνθρωποι πρέπει να σφίξουν τα κορδόνια, αλλά με ποιο κόστος; Συνήθως το κόστος είναι ένας υπολογιστής που δεν λειτουργεί σωστά και η πιθανότητα κλοπής προσωπικών πληροφοριών οριστικά. Τα λίγα επιπλέον δολάρια αξίζει να χαλαρώσετε το πορτοφόλι για να εξασφαλίσετε έναν υπολογιστή που λειτουργεί γρήγορα, αποτελεσματικά και προστατεύεται.Source by Fred Martimes

Σχολιάστε