Αφήστε την αδιέξοδη δουλειά σας…Μια καλή!

Ορίστε λοιπόν… κολλημένοι σε μια αδιέξοδη δουλειά. Χτυπάς το γυάλινο ταβάνι σε μια δουλειά που κάποτε αγαπούσες, αλλά τώρα δεν αντέχεις; Ίσως οι ώρες να είναι πολλές. Ίσως δεν αντέχετε πια πελάτες λιανικής. Ίσως είστε σαν το 70% των φοιτητών που δεν κέρδισαν πτυχίο και νιώθετε ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που μπορείτε να αποκτήσετε χωρίς πτυχίο.

Πάρε καρδιά. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές σταδιοδρομίες εκεί έξω, ειδικά για άτομα που έχουν κάποια επαγγελματική εμπειρία. Αλλά πώς θα εκπαιδευτείτε και πώς μπορείτε να πάτε στο σχολείο όταν εξακολουθείτε να εργάζεστε… στο κάτω κάτω, έχετε λογαριασμούς να πληρώσετε, ίσως παιδιά, πληρωμή αυτοκινήτου και στεγαστικό δάνειο; Ένα κολέγιο σταδιοδρομίας μπορεί να σας εκπαιδεύσει και να σας πάρει τη σωστή πιστοποίηση για να αποκτήσετε μια καλύτερη δουλειά και ένα καλύτερο μέλλον.

Τα κολέγια καριέρας προσφέρουν σχετικά μαθήματα, σωστή πιστοποίηση και ευέλικτα χρονοδιαγράμματα για να σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη σταδιοδρομία στους τομείς της ιατρικής, των υπολογιστών, των δικηγόρων ή των επιχειρήσεων. Συνήθως υπάρχει περιορισμένη ή καθόλου αναμονή για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα που χρειάζεστε. Τα περισσότερα προγράμματα χρειάζονται δύο χρόνια ή λιγότερο και μερικά μόλις έξι μήνες! Το γεγονός ότι είχατε κάποια εργασιακή εμπειρία, ελπίζουμε με αυξημένες ευθύνες, θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα μόλις τελειώσετε το σχολείο σας.

Εδώ είναι τρία επαγγελματικά πεδία που είναι γεμάτα ευκαιρίες τώρα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν την επόμενη δεκαετία.

Φροντίδα υγείας

Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποσύρονται από αυτό, ο αμερικανικός πληθυσμός έχει αυξηθεί και ζούμε περισσότερο. Αυτές οι συνθήκες έχουν δημιουργήσει τεράστια ζήτηση για κάθε είδους ιατρικές θέσεις εργασίας. Τρεις καυτές δουλειές είναι:

  • Θηλασμός
  • Οδοντική υγιεινή
  • Ιατρική Κωδικοποίηση

Υπολογιστή

Ακριβώς όπως η υγειονομική περίθαλψη, οι θέσεις εργασίας που βασίζονται σε υπολογιστές συνεχίζουν να αυξάνονται. Οι υπολογιστές κατακτούν τον κόσμο, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται προγραμματιστές και χειριστές για να λειτουργήσουν. Ακολουθούν τρεις θέσεις εργασίας που έχουν μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης:

  • Help Desk Analyst
  • Ανάπτυξη λογισμικού
  • Γραφικό σχέδιο

Εμπορία Μηχανολόγων

Αν δεν σου αρέσει να κάθεσαι πίσω από ένα γραφείο όλη μέρα, υπάρχουν πολλές δουλειές που σου επιτρέπουν να είσαι «εποικοδομητικός» και να πληρώνεις καλά.

  • Τεχνικός HVAC
  • Ηλεκτρολόγος
  • Τεχνικός επισκευής συσκευών

Μην συμβιβάζεστε με μια αδιέξοδη δουλειά. Σας απομένουν πάρα πολλά χρόνια στο εργατικό δυναμικό για να είστε δυστυχισμένοι για οκτώ ώρες την ημέρα. Με ευέλικτα προγράμματα, σύντομο χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση και μια ποικιλία επιλογών οικονομικής βοήθειας, ένα κολέγιο σταδιοδρομίας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια καλύτερη δουλειά και μια καλύτερη ζωή.

www.top-colleges.comSource by Max Stein

Σχολιάστε