Γίνετε Άλφα Άνδρας με Αυτοπεποίθηση Χρησιμοποιώντας Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό

Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός, γνωστός και ως NLP, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για έναν άνδρα που εκπαιδεύεται να γίνει άλφα αρσενικό. Το NLP είναι ένα τεράστιο θέμα, οπότε αναζητήστε το στο διαδίκτυο εάν θέλετε να μάθετε όλες τις λεπτές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα ήθελα να εστιάσω στο να σας διδάξω πώς μια τεχνική που ονομάζεται “αγκύρωση” μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε άλφα αρσενικό.

Η αγκύρωση λειτουργεί ως εξής:

  1. Θυμηθείτε μια στιγμή που νιώσατε αυτοπεποίθηση, κυριαρχία και άλφα.
  2. Κλείστε τα μάτια σας και ξαναζήστε κάθε αίσθηση που σχετίζεται με αυτήν την εμπειρία. Κάντε κάθε γεύση, θέαμα, ήχο, μυρωδιά και αφή όσο το δυνατόν πιο ζωντανή και ρεαλιστική. Αφήστε τα συναισθήματα εμπιστοσύνης που σχετίζονται με τη στιγμή να μεγαλώσουν και να κυριαρχήσουν.
  3. Τώρα φανταστείτε τον εαυτό σας σε καταστάσεις στις οποίες θα θέλατε να μεταφέρετε αυτά τα αισθήματα αυτοπεποίθησης, άλφα, όπως να μιλήσετε με μια γυναίκα σε ένα κλαμπ ή να πάρετε συνέντευξη για μια δουλειά.
  4. Συνεχίστε να αφήνετε τα συναισθήματα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης να αυξάνονται. Μετρήστε από το ένα έως το δέκα και καθώς περνάει κάθε αριθμός επιτρέψτε στο αίσθημα της αυτοπεποίθησης να διογκωθεί ακόμα περισσότερο.
  5. Όταν νιώθετε ότι ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στην άλφα κατάστασή σας, όταν τα συναισθήματα και η αυτοπεποίθησή σας έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους, είστε έτοιμοι να σκεφτείτε μια άγκυρα. Μια άγκυρα, στον κόσμο του NLP, είναι μια φυσική χειρονομία που σας προκαλεί να βιώσετε μια συγκεκριμένη αίσθηση. Η άγκυρα μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το τσίμπημα του αριστερού αντίχειρα, μέχρι το τράβηγμα του δεξιού αυτιού, μέχρι το κούμπωμα των δακτύλων σας. Ξέρεις αυτό το τραγούδι που σε κάνει χαρούμενο κάθε φορά που το ακούς γιατί σου θυμίζει τις πιο υπέροχες διακοπές που είχες ποτέ; Αυτό είναι αγκυροβόληση στη δουλειά!
  6. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές, για να νιώσετε πιο άνετα μαζί της και να αυξήσετε τη δύναμη της άγκυράς σας.

Συγχαρητήρια – η άγκυρά σας είναι στημένη! Τώρα, κάθε φορά που νιώθετε ότι χρειάζεστε μια επιπλέον τόνωση αυτοπεποίθησης για να γίνετε άλφα αρσενικό, μπορείτε να πυροδοτήσετε τα συναισθήματα αυτοπεποίθησης και κυριαρχίας που συσχετίσατε με την άγκυρα απλώς εκτελώντας την κίνηση που συνδέεται με αυτές. Πιάστε τον αντίχειρά σας, τραβήξτε το αυτί σας ή χτυπήστε τα δάχτυλά σας και voila: στιγμιαία νοοτροπία άλφα.Source by Joe J. Anderson

Σχολιάστε