Γιατί κολλάει το YouTube; Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα YouTube

Είναι σίγουρα απογοητευτικό όταν το YouTube κολλάει πάνω σας ενώ παρακολουθείτε ένα διαδικτυακό βίντεο, μερικές φορές ακόμη και να κολλάει το πρόγραμμα περιήγησής σας μαζί του. Ακριβώς όπως συμβαίνει με πολλά άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή, η κατάρρευση του YouTube θεωρείται συχνά δεδομένη από πολλούς ανθρώπους. Εάν το YouTube σας είναι αργό ή το YouTube παγώσει πάνω σας, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Ακολουθούν μερικοί προτεινόμενοι τρόποι για να διορθώσετε τα σφάλματα του YouTube, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα βίντεό σας στο διαδίκτυο ή να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο χωρίς καμία ανησυχία.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και το ιστορικό σας. Η παρακολούθηση πολλών βίντεο θα γεμίσει γρήγορα την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας και θα γεμίσει επίσης το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και του ιστορικού σας θα διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει αρκετούς πόρους για την ομαλή αναπαραγωγή βίντεο και χωρίς σφάλματα. Επιπλέον, αυτό θα κάνει και άλλους ιστότοπους να φορτώνουν γρηγορότερα και επίσης θα κάνει το πρόγραμμα περιήγησής σας να ξεκινήσει πιο γρήγορα.

Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης ήχου και το Flash player. Πολλά διαδικτυακά βίντεο εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το Flash player της Adobe για την παράδοση του περιεχομένου τους στον υπολογιστή σας. Συχνά, οι χρήστες αμελούν να ενημερώσουν αυτό το κομμάτι λογισμικού που οδηγεί σε πολλά σφάλματα στο YouTube. Ένα κατεστραμμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής Flash όχι μόνο προκαλεί προβλήματα με το YouTube αλλά και με άλλους ιστότοπους και είναι συχνά ένα σημαντικό κενό ασφαλείας που αφήνει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας, εάν δεν ενημερώνεται τακτικά. Μια ενημέρωση Flash συχνά περιλαμβάνει και αναβαθμίσεις ταχύτητας, έτσι όχι μόνο θα επιλύει τα σφάλματα του YouTube, αλλά θα κάνει τα βίντεο να φορτώνονται πιο γρήγορα και να τρέχουν πιο ομαλά.

Διορθώστε το μητρώο σας. Τα σφάλματα συσχέτισης αρχείων είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο το YouTube συνεχίζει να κολλάει. Αυτά βρίσκονται στο μητρώο του συστήματός σας και δεν επηρεάζουν μόνο το πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά και άλλα προγράμματα. Το ιδανικό εργαλείο για να το διορθώσετε είναι ένα εργαλείο καθαρισμού μητρώου. Αυτή η απλή και εύχρηστη εφαρμογή διευκολύνει την τοποθέτηση του μητρώου σας προκειμένου να διορθώσετε τυχόν σφάλματα ActiveX και παρόμοια σφάλματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των διαδικτυακών σας βίντεο.

Το μητρώο του συστήματός σας είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος του υπολογιστή σας και διατηρώντας το υγιές και πλήρως λειτουργικό όχι μόνο διορθώνει τα σφάλματα του YouTube αλλά και κάνει ολόκληρο τον υπολογιστή σας να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Αν και αυτό δεν διασφαλίζει ότι δεν θα πάθεις μια κατάρρευση του YouTube στο μέλλον, σίγουρα θα τα διατηρήσει στο ελάχιστο. Επομένως, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως το YouTube θα καταρρεύσει την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσετε ένα viral βίντεο ή ακόμα και όταν σας έχουν κάνει ricroll.Source by Jim Marshall

Σχολιάστε