Δωρεάν προγράμματα αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας και τα πλεονεκτήματά τους

Η συντήρηση του υπολογιστή είναι ο κύριος τρόπος για να αποτρέψετε τη συντριβή του υπολογιστή σας όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Το πιο σημαντικό μέρος της συντήρησης του υπολογιστή είναι να έχετε ένα καλό anti spyware και προγράμματα αφαίρεσης ιών. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πολλά για τα διαφορετικά προγράμματα και επιλέγουν να μην τα έχουν. Η τιμή πολλών προγραμμάτων προστασίας από ιούς και spyware τείνει επίσης να κάνει τους ανθρώπους να παρακάμπτουν αυτό το μέρος της συντήρησης ενός υπολογιστή. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από τη χρήση προγραμμάτων anti spyware και αφαίρεσης ιών.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα αφαίρεσης spyware εκεί έξω. Όταν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Βεβαιωθείτε ότι αναζητάτε προγράμματα από έναν ιστότοπο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι εκεί έξω που μπορούν να σας προσφέρουν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα spyware είτε με πολύ μικρή χρέωση είτε εντελώς δωρεάν. Ένα δωρεάν πρόγραμμα έχει συνήθως περιορισμένες δυνατότητες. Ενδέχεται να δοκιμάσουν μόνο τον υπολογιστή σας και να σας πουν εάν υπάρχει λογισμικό υποκλοπής spyware ή ιός σε αυτόν και ενδέχεται να μην μπορέσουν να το αφαιρέσουν εκτός εάν αγοράσετε το πλήρες πρόγραμμα. Άλλα δωρεάν προγράμματα είναι στην πραγματικότητα εντελώς δωρεάν και δεν μπλοκάρουν καμία δυνατότητα. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα προγράμματα είναι λιγότερο αποτελεσματικά από άλλα.

Ένα από τα καλύτερα δωρεάν αφαίρεση spyware Το πρόγραμμα είναι το Anti-Malware του Malwarebytes. Περιορίζει μόνο μερικές δυνατότητες του προγράμματος στη δωρεάν έκδοση. Οι δυνατότητες που είναι περιορισμένες είναι η λειτουργία αυτόματης σάρωσης και ορισμένες δυνατότητες προσαρμογής. Ωστόσο, αυτοί οι περιορισμοί δεν επηρεάζουν το πρόγραμμα με κανέναν τρόπο. Είναι εύκολο να κάνετε συνήθεια να εκτελείτε αυτό το πρόγραμμα μία φορά την εβδομάδα και να διατηρείτε έναν υπολογιστή εντελώς καθαρό.

Η διατήρηση ενός υπολογιστή χωρίς spyware και ιούς έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η διατήρηση της ταχύτητας του υπολογιστή σας. Ένας ιός μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή, να τον κάνει να παγώσει και να ενεργήσει με πολλούς άλλους τρόπους. Ένα καλό πρόγραμμα θα τους πιάσει πριν προλάβουν να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά. Είναι συνετό να έχετε ρυθμίσει προγράμματα για αυτόματη σάρωση του υπολογιστή και να εκτελείτε ένα πρόγραμμα με μη αυτόματο τρόπο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Όταν ένα πρόγραμμα σαρώνει αυτόματα, μπορεί περιστασιακά να χάνει πράγματα επειδή εκτελούνται άλλα προγράμματα. Εάν εκτελείτε με μη αυτόματο τρόπο ένα πρόγραμμα χωρίς να εκτελούνται άλλα προγράμματα, τότε μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε μπορεί να έχει χαθεί. Η διασφάλιση ότι εκτελείται τουλάχιστον ένα καλό πρόγραμμα spyware μπορεί να διατηρήσει τον υπολογιστή σας σε λειτουργία και να λειτουργεί αποτελεσματικά για όλες τις ανάγκες σας.Source by Rich Vial

Σχολιάστε