Δωρεάν Remover Spyware – Διατηρήστε τον υπολογιστή σας ασφαλή

Το spyware φαίνεται να είναι πιο συνηθισμένο στις μέρες μας από τους ιούς, με πολλές από τις πιο επεμβατικές περιπτώσεις να μολύνουν τον υπολογιστή σας αμέσως μόλις ανοίξετε μια ιστοσελίδα. Είναι δύσκολο να προστατευτείτε από το να γίνετε θύμα αυτών των επιθέσεων, αλλά ένα δωρεάν πρόγραμμα αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware θα πρέπει να μπορεί να απαλλαγεί από το πρόβλημα μόλις συμβεί.

Οι ιοί, το λογισμικό υποκλοπής spyware και το κακόβουλο λογισμικό γενικά αποτελούν συνεχές πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια για τους χρήστες υπολογιστών. Τα τελευταία χρόνια, οι προγραμματιστές αυτών των τύπων εκμεταλλεύσεων backdoor έπρεπε να μάθουν να εργάζονται γύρω από τη σταδιακή αύξηση της γνώσης για τους υπολογιστές από τους χρήστες και το γεγονός ότι το λογισμικό προστασίας από spyware ή ιούς υπάρχει στους περισσότερους υπολογιστές αυτές τις μέρες είναι κάτι που χρειάζονται. να προσπαθήσω να τα βγάλω πέρα. Για να ξεπεράσετε τις συμβατικές μεθόδους ασφαλείας, αυτά τα κακόβουλα κομμάτια λογισμικού συχνά κρύβονται στον πηγαίο κώδικα HTML ή μεταμφιέζονται ως άλλο πρόγραμμα. Επίσης συχνά κρύβονται μέσα στα αρχεία.zip ή.rar, τα οποία είναι οι δύο πιο συνηθισμένοι τύποι συμπίεσης σήμερα.

Οποιοσδήποτε του οποίου ο υπολογιστής έχει μολυνθεί με λογισμικό υποκλοπής spyware μπορεί να αναζητήσει και να βρει δωρεάν λογισμικό αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware σχετικά εύκολα, αλλά ακόμη και στην εύρεση αυτού του τύπου λογισμικού πρέπει να ληφθούν ορισμένες προφυλάξεις. Για παράδειγμα, πολλές από τις “σουίτες λογισμικού προστασίας από ιούς” που μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο είναι οι ίδιοι ιοί ή λογισμικό υποκλοπής spyware, επομένως είναι σημαντικό κάποιος που τα αναζητά να είναι προσεκτικός.

Εάν συναντήσετε δωρεάν λογισμικό αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής μέσω μιας αναζήτησης στο Google, συνήθως είναι καλύτερο να μην μεταβείτε στον ιστότοπο οποιουδήποτε λογισμικού από την αρχή. Η αναζήτηση σε ιστότοπους όπως το Cnet και άλλους ιστότοπους κριτικών, σε αντίθεση με την αρχική σελίδα του λογισμικού, διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε πληροφορίες από άλλες αξιόπιστες πηγές και ότι δεν θα κινδυνεύετε από τυχόν ενσωματωμένες απειλές HTML. Οι σουίτες ψεύτικο λογισμικό υποκλοπής θα καυχηθούν ότι παρέχουν πλήρη προστασία και ότι έχετε μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών — στην καλύτερη περίπτωση αυτές είναι ανήσυχες στις περισσότερες περιπτώσεις και είναι προς το συμφέρον οποιουδήποτε χρήστη υπολογιστή να ψάξει αυτά τα πράγματα πριν κατεβάσει οτιδήποτε από οποιαδήποτε λεγόμενη εταιρεία.

Το ίδιο το λογισμικό κατασκοπείας έχει αρκετά αποτελέσματα στον υπολογιστή ενός ατόμου. Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι είναι το ίδιο με έναν ιό, το spyware συχνά δεν λειτουργεί για να καταρρίψει τον υπολογιστή σας. Το επίκεντρο του spyware είναι να λάβει τις πληροφορίες του υπολογιστή σας — και σας –. Ένας από τους πιο συνηθισμένους, επεμβατικούς και τρομακτικούς τύπους λογισμικού κατασκοπείας είναι ένα keylogger, το οποίο μπορεί να κάνει οτιδήποτε, από την εγγραφή όλων όσων πληκτρολογείτε μέχρι να θυμάται απλώς τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης. Αυτοί είναι πολύ σαφείς κίνδυνοι που θα έκαναν οποιονδήποτε να φοβάται για την ασφάλεια της ταυτότητάς του περισσότερο από τον υπολογιστή του.

Είναι δυνατό να βρείτε δωρεάν λογισμικό αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware, αλλά θα πρέπει να γίνει προσεκτική έρευνα πριν επισκεφτείτε οποιαδήποτε άγνωστη σελίδα που ισχυρίζεται ότι διαθέτει δωρεάν λογισμικό αφαίρεσης, και ιδιαίτερα πριν κάνετε λήψη κάποιου.Source by Alen Katzos

Σχολιάστε