Εγκληματολογικές Έρευνες Επαγγελματικές Σπουδές

Μέσω της διαδικασίας απόκτησης εκπαίδευσης από διαπιστευμένο κολέγιο, οι φοιτητές μπορούν να ξεκινήσουν μια καριέρα σε ποινικές έρευνες. Οι επιλογές είναι τεράστιες, επιτρέποντας στους μαθητές να επιλέξουν την εκπαιδευτική τους διαδρομή με βάση την επιθυμητή περιοχή σπουδών. Η αξιολόγηση ενός εγκλήματος καλύπτει ένα πλήθος συγκεντρώσεων, δίνοντας στους σπουδαστές ένα μεγάλο αριθμό σπουδών σταδιοδρομίας για ποινικές έρευνες για να επιλέξουν.

Η μελέτη των ποινικών ερευνών εκθέτει τους μαθητές σε ολόκληρο το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να μελετήσουν την επιβολή του νόμου, την κράτηση, την ασφάλεια, την ιδιωτική έρευνα, το ιατροδικαστικό πρωτόκολλο και πολλά άλλα. Για να εισέλθουν σε μια σταδιοδρομία ως ανακριτής εγκλημάτων, οι μαθητές μπορούν να εισέλθουν σε όλα τα επίπεδα σπουδών, τα οποία αποτελούν την εκπαιδευτική διαδρομή ένα. Η πρώτη διαδρομή μπορεί να έχει φοιτητές που σπουδάζουν για σταδιοδρομίες που περιλαμβάνουν ειδικούς εγκληματολογίας, πράκτορες του FBI και ντετέκτιβ εγκληματιών. Οι προπτυχιακές σπουδές περιλαμβάνουν την εξοικείωση των φοιτητών με όλες τις πτυχές του πεδίου για την προετοιμασία τους για εργασία. Οι τεχνικές ανάκρισης, οι τακτικές αυτοάμυνας και η χρήση πυροβόλων όπλων συνθέτουν ορισμένες δεξιότητες που μαθαίνουν οι μαθητές μέσω προπτυχιακών σπουδών. Η μελέτη καλύπτει τις κύριες συνιστώσες της έρευνας με έμφαση στις επιστημονικές πτυχές και την εκμάθηση πώς να διαχειρίζονται ποινικές υποθέσεις. Η εγκληματική συμπεριφορά, η εγκληματολογία, το σωφρονιστικό δίκαιο και η δικαστική διαδικασία ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελούν ορισμένα μαθήματα σε ένα τυπικό πρόγραμμα.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές στην ποινική έρευνα διδάσκουν στους φοιτητές τη γνώση για να κυριαρχήσουν τα θεωρητικά και μεθοδολογικά εργαλεία που απαιτούνται για την είσοδο σε μια καριέρα. Η μελέτη επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν προηγμένες διαδικασίες και καθήκοντα στην εγκληματική συμπεριφορά, την επιβολή του νόμου, την ποσοτική ανάλυση, τη θεωρία και την τιμωρία. Οι φοιτητές μεταπτυχιακού διπλώματος συχνά συνεχίζουν να λαμβάνουν το διδακτορικό τους ή να εισέρχονται σε ερευνητικές σταδιοδρομίες όπου συμβάλλουν στον τομέα της ποινικής έρευνας. Οι απόφοιτοι διδάκτορα μπορούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους σε θέσεις ανώτατου επιπέδου ή να γίνουν καθηγητές ή ερευνητές.

Οι εκπαιδευτικές επιλογές αφήνουν τους μαθητές να ακολουθήσουν άλλες σχολικές διαδρομές. Μια άλλη πιθανή διαδρομή είναι η απόκτηση εκπαίδευσης στην εγκληματολογική επιστήμη. Αυτή η διαδρομή περιλαμβάνει εξειδικευμένη εκπαίδευση και επιτρέπει στους μαθητές να γίνουν ερευνητές στον τόπο του εγκλήματος.

  • Μέσα στα προπτυχιακά προγράμματα οι φοιτητές αρχίζουν αμέσως να μαθαίνουν πώς να συλλέγουν και να αναλύουν δεδομένα.
  • Χρησιμοποιώντας μεθοδολογία, οι μαθητές αρχίζουν να κατανοούν πώς να αναγνωρίζουν ανθρώπινα λείψανα και να αποθηκεύουν διαφορετικούς τύπους αποδεικτικών στοιχείων.
  • Η μελέτη της ψυχολογίας, της εγκληματικής συμπεριφοράς, των αποδεικτικών στοιχείων, της οργανικής χημείας και της ανθρώπινης επιστήμης αποτελούν ένα μεγάλο μέρος των μαθημάτων που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία σε επίπεδο πτυχίου.
  • Στις μεταπτυχιακές σπουδές οι φοιτητές εξετάζουν προηγμένες αρχές και μαθαίνουν πώς να δίνουν μαρτυρία ειδικού σε δοκιμές.
  • Το πρόγραμμα σπουδών διδάσκει στους μαθητές πώς να δοκιμάζουν διάφορες ουσίες όπως αίμα, μαλλιά, ιστούς, ίνες και γυαλί.
  • Εισάγονται υψηλότερα επίπεδα μαθημάτων επιστήμης, συμπεριλαμβανομένης της μοριακής βιολογίας, των μικροσκοπικών στοιχείων, της ανθρώπινης οστεολογίας και της εγκληματολογικής ανθρωπολογίας.

Η καινοτόμος έρευνα και η χρήση προηγμένου εξοπλισμού μελετώνται επίσης σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών οι φοιτητές μπορούν να γίνουν τοξικολόγοι, καθηγητές, ιατροδικαστές και τεχνικοί στον τόπο του εγκλήματος.

Οι σπουδές σταδιοδρομίας υπερβαίνουν αυτές τις δύο εκπαιδευτικές διαδρομές αφήνοντας τους μαθητές με πολλές επιλογές για να διαλέξουν. Οι σπουδαστές μπορούν να εισέλθουν σε επιτόπια ή ερευνητική σταδιοδρομία ανάλογα με την κατεύθυνση και το επίπεδο πτυχίου που επιλέγουν. Μπορούν να καταστούν θέσεις με κυβερνητικές υπηρεσίες, αστυνομικά τμήματα και εγκληματολογικούς τομείς. Ξεκινήστε τη διαδικασία μάθησης για το έγκλημα και πώς να χειρίζεστε τις έρευνες αποκτώντας πτυχία από σχολεία και κολέγια ποινικών ερευνών που έχουν εγκριθεί από έναν οργανισμό όπως το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητα Κολλέγια και Σχολεία ( http://www.acics.org/ ).

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Το παραπάνω είναι ένα ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και μπορεί να απεικονίζει ή να μην απεικονίζει ακριβείς μεθόδους, μαθήματα ή/και εστίες που σχετίζονται με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συγκεκριμένο σχολείο(α) που μπορεί ή όχι να διαφημιστεί στο PETAP.org.

Πνευματικά δικαιώματα 2010 – Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από το PETAP.org.Source by Renata McGee

Σχολιάστε