Εξετάζεται η έκδοση δικαιόχρησης σε έναν χώρο διεξαγωγής πολυμέσων προγραμματισμού επί πληρωμή

Σχεδόν κάθε σταθερό επιχειρηματικό μοντέλο που μπορεί να αναπαραχθεί μπορεί να γίνει δικαιόχρηση και σήμερα υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι δικαιόχρησης, πολλοί τόσο ασυνήθιστοι που εκπλήσσει τους περισσότερους ειδικούς ως προς το τι θα παραχωρηθεί στη συνέχεια. Για παράδειγμα, υπάρχουν υπηρεσίες που μαζεύουν τα σκουπίδια σας, ανακυκλώνουν μερικά, δωρίζουν μερικά και πηγαίνουν τα υπόλοιπα στη χωματερή.

Αλλά να σας πω για έναν άλλο χώρο που δεν έχει παραχωρηθεί όσο θα έπρεπε. Ο χώρος των μέσων ενημέρωσης επί πληρωμή, με εκπομπές για επιχειρηματικές ευκαιρίες, το επάνω μέρος του οικιακού εξοπλισμού ή επαγγελματικές συνεντεύξεις, και γιατί όχι, έχουν κάνει franchise οτιδήποτε άλλο υπό τον ήλιο.

Εάν διαχειρίζεστε έναν χώρο προγραμματισμού επί πληρωμή με τοπικό περιεχόμενο και είναι ο τύπος τοπικού περιεχομένου που μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε, τότε γιατί όχι. Και η επόμενη ερώτησή μου για εσάς εάν διευθύνετε μια επιχείρηση που δημιουργεί τοπικό πρόγραμμα για συνδρομητική τηλεόραση είναι:

Τι άλλο σκέφτεσαι να κάνεις με αυτό; Έχετε σκεφτεί άλλους τύπους εκπομπών να συμπεριλάβετε ή να προσθέσετε στις θέσεις σας επί πληρωμή; Έχετε καταρτίσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο; Αν ναι, πόσο εκτεταμένο είναι και ακούγεται σαν κάτι που θέλετε να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο;

Θα εκπλαγείτε από όλα τα απολυμένα ταλέντα των μέσων ενημέρωσης σε όλη τη χώρα αυτή τη στιγμή που μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα τέτοιο franchise και να αποκτήσουν πολλά άτομα με πολλές επαφές θα ήταν αρκετά εύκολο, καθώς υπάρχει πολλή συνέργεια στις μέρες μας. της δουλειάς.

Και οι περισσότερες επιχειρήσεις θα παραδεχτούν ότι το μάρκετινγκ τους δεν τις φέρνει εκεί που πρέπει για την τιμή τους, χρειάζονται περισσότερα χρήματα για τα λεφτά τους, πράγμα που σημαίνει ότι η απόκτηση τοπικών χορηγών σε κάθε αγορά θα πρέπει να είναι ευκολότερη κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, καθώς οι διαφημιστές αναζητούν κάτι που θα λειτουργήσει και θα τραβήξει για αυτούς.

Έχετε αναπτύξει ένα μεγαλύτερο σχέδιο μάρκετινγκ για να αντιγράψετε τις επιτυχίες σας εκεί; Εδώ πρέπει να σκεφτείς. Χρειάζεται να φέρετε άτομα στην ομάδα σας που είναι σκληροί φορτιστές στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ από επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις και τη λειτουργία ομάδων πωλητών σε κάθε αγορά όπου δημιουργείτε ένα franchise; Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο λαμβάνοντας υπόψη τα επίπεδα ανεργίας αυτή τη στιγμή. Έτσι, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για δράση και franchise. Σκεφτείτε αυτό.Source by Lance Winslow

Σχολιάστε