Επιλογή της εμπορικής έκδοσης ενός λογισμικού επισκευής μητρώου

Κάθε υπολογιστής διαθέτει μια βάση δεδομένων που περιέχει ρυθμίσεις διαμόρφωσης για κάθε τύπο υλικού, λογισμικού και εγκατάστασης μνήμης που υπάρχει σε έναν υπολογιστή, καθώς και επιλογές για επιλεγμένα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με την άδεια χρήσης, διαφορετικές ρυθμίσεις και προτιμήσεις χρήστη. Το μητρώο είναι μια τέτοια βάση δεδομένων που, κατά καιρούς, χρειάζεται εκκαθάριση γιατί συνήθως συμβαίνουν σφάλματα, αργά ή γρήγορα. Αυτός ο καθαρισμός γίνεται με τη βοήθεια ενός λεγόμενου λογισμικού επισκευής μητρώου ή εργαλείου του οποίου η αποστολή είναι να κάνει τον υπολογιστή μου γρηγορότερο δωρεάν εάν αυτό μπορεί να γίνει. Η ύπαρξη ενός προγράμματος επισκευής μητρώου στον υπολογιστή είναι υποχρεωτική σε περιπτώσεις όπως αργή -Πρέπει να αποφευχθούν οι πτώσεις, οι πάγκοι ή ακόμη και τα σφάλματα του συστήματος. Εάν το μητρώο δεν ελέγχεται σε τακτική βάση, ενδέχεται να εμφανιστούν προβλήματα ανά πάσα στιγμή. Αυτά τα προβλήματα μητρώου πρέπει να αποτραπούν και αυτό δεν πρέπει να γίνεται με μη αυτόματο τρόπο, για παράδειγμα, επειδή μπορεί να αποδειχθεί εντελώς επικίνδυνο για το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Μια εφαρμογή επισκευής μητρώου θα παρέχει σίγουρα εξαιρετική σταθερότητα στο σύστημα και κατάλληλη ταχύτητα.

Δύο τύποι λογισμικών επισκευής μητρώου

Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τρόποι που θα μου επιτρέψουν να κάνω τον υπολογιστή μου να λειτουργεί πιο γρήγορα: δωρεάν και με χρέωση. Η δωρεάν έκδοση είναι αποδεκτή επειδή φυσικά σαρώνει το μητρώο δωρεάν, αλλά μπορεί να επιδιορθώσει μόνο ορισμένα από τα σφάλματα, ενώ μια πληρωμένη έκδοση θα διορθώσει όλα τα ελαττώματα στο μητρώο, εκτός από την παροχή δωρεάν σάρωσης. Η πλειοψηφία των χρηστών επιλέγει την πληρωμένη έκδοση καθώς εξοικονομεί χρόνο και είναι πιο αξιόπιστη από τη δωρεάν.

Γιατί όλοι επιλέγουν να αγοράσουν την εμπορική έκδοση αντί να κατεβάσουν απλώς τον άλλο τύπο δωρεάν; Υπάρχουν πολλοί λόγοι.

Τα κύρια επιχειρήματα που οδηγούν στην επιλογή της επί πληρωμή έκδοση

Τεχνική Εγγύηση

Υπάρχουν πολλές πληρωμένες εκδόσεις εργαλείων επιδιόρθωσης μητρώου που παρέχουν πολλές άλλες λειτουργίες που προορίζονται για την προστασία του υπολογιστή. Προσφέρουν λειτουργίες όπως η βελτιστοποίηση υπολογιστή, ο καταστροφέας αρχείων, ο βελτιστοποιητής μητρώου, ο γιατρός IE, ο διαχειριστής εκκίνησης, η προστασία απορρήτου. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιείται ένας εξαιρετικά αποδοτικός αλγόριθμος ανίχνευσης για την άμεση εύρεση των προβλημάτων του μητρώου των Windows. Αντίθετα, αν θέλω να κάνω τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο δωρεάν, καλό είναι να γνωρίζω ότι μια τέτοια έκδοση δεν περιλαμβάνει αυτές τις λειτουργίες.

Επαγγελματική διατροφή

Η εμπορική έκδοση ενός προγράμματος επισκευής μητρώου εξασφαλίζει επαγγελματική συντήρηση σε περίπτωση που εμφανιστούν προβλήματα. Κάθε είδους προβλήματα. Η ομάδα των ειδικών που παρείχε το πρόγραμμα στην αρχή είναι εκεί για να βοηθήσει, μερικές φορές ακόμη και όταν το εν λόγω λογισμικό επισκευής μητρώου δεν παράγεται από αυτούς. Από την άλλη, αν θέλω να κάνω τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο δωρεάν, τέτοιο πλεονέκτημα αποκλείεται.

Ανίχνευση όλων των σφαλμάτων και αποτελεσματική αφαίρεση

Η διαφορά μεταξύ των δύο ειδών λογισμικών επισκευής μητρώου είναι ότι η πληρωμένη έκδοση εντοπίζει σχεδόν όλα τα σφάλματα και κάνει γρήγορες επισκευές, ενώ η δωρεάν θα μπορεί να εντοπίσει μόνο μερικά από τα σφάλματα συστήματος.

Η σημασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πριν από την έναρξη του καθαρισμού

Η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πριν από την έναρξη του καθαρισμού είναι υψίστης σημασίας προκειμένου να αποφευχθούν μη αναστρέψιμες ζημιές που ενδέχεται να εμφανιστούν στο μητρώο. Ευτυχώς, η πλειοψηφία τέτοιων εργαλείων επιδιόρθωσης μητρώου παρέχει αυτή τη λειτουργία, αποκαθιστώντας με επιτυχία τυχόν χαμένα στοιχεία.

Προγραμματισμός σαρώσεων εκ των προτέρων

Συνιστάται να προγραμματίζετε αυτόματες σαρώσεις σε καθημερινή βάση ή τουλάχιστον, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Αυτό θα διασφάλιζε την ασφάλεια των αποθηκευμένων πληροφοριών και τα σφάλματα θα εξαλειφθούν από την αρχή.

Συχνές ενημερώσεις

Οι επί πληρωμή εκδόσεις των προγραμμάτων επισκευής μητρώου λαμβάνουν συχνές ενημερώσεις για τις οποίες δεν απαιτείται πληρωμή, επιτρέποντας στον υπολογιστή να λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα και χωρητικότητα.

Οι παραπάνω λόγοι είναι οι πιο σημαντικοί που καθορίζουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν την εμπορική έκδοση. Αν επέλεγα να κάνω τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο δωρεάν, τα αποτελέσματα δεν θα είναι καθόλου ικανοποιητικά. Όσον αφορά το εμπορικό περιβάλλον, προτιμάται η πληρωμένη έκδοση γιατί προσφέρει τεχνική υποστήριξη και συχνές ενημερώσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη λειτουργία ενός υπολογιστή.

Εν κατακλείδι, είναι σημαντικό για όλους να γνωρίζουν τι περιμένουν από τους υπολογιστές τους. Κανείς δεν θέλει να εγκαθιστά και να απεγκαθιστά επανειλημμένα λογισμικά και, για να αποφευχθεί αυτό, προτιμάται μια εμπορική έκδοση ενός λογισμικού επισκευής μητρώου. Ωστόσο, για μερικούς ανθρώπους μια δωρεάν έκδοση θα ήταν πάντα ικανοποιητική.Source by May Tam

Σχολιάστε