Επισκευή πίστωσης – Οι διαφορετικές προσεγγίσεις για τη βελτίωση των αναφορών Equifax, Transunion και Experian

Ανήκετε, κατά τύχη, στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι χρειάζεται μια ιδιοφυΐα ή τουλάχιστον ένας καθηγητής κολεγίου για να καθαρίσει μια πραγματικά κακή πιστωτική αναφορά; Αν αυτή είναι η γνώμη σας, τότε κάνετε απόλυτο λάθος!

Βλέπετε, τα πολλά προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι με το πιστωτικό τους προφίλ είναι εύκολα επιλύσιμα και δεν αψηφούν λύσεις που μπορούμε να παρέχουμε μόνοι μας. Υπάρχουν δύο όψεις σε αυτό: η προληπτική προσέγγιση και η θεραπευτική. Θα αφιερώσω χρόνο για να σας εξηγήσω με απλό τρόπο τα σημαντικά βασικά που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την επισκευή πίστωσης.

Προληπτική προσέγγιση: για να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα πίστωσης, κάντε τελετουργικό τον έλεγχο του πιστωτικού σας αρχείου τουλάχιστον μία φορά το χρόνο με σκοπό να ανακαλύψετε εάν υπάρχουν εσφαλμένα αναφερόμενες πληροφορίες ή αρνητικά που πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τον έλεγχο και μπορείτε πάντα να ενεργείτε αμέσως πριν γίνει άσχημο.

Επίσης, η μείωση των εξόδων σας στις πιστωτικές κάρτες σε διαχειρίσιμο επίπεδο θα προκαλέσει σημαντική αύξηση της βαθμολογίας σας σε μια χρονική περίοδο. Τώρα αυτό που θα σας πω δεν είναι αστείο, σοβαρά! Είναι πραγματικά καλή ιδέα να διατηρήσετε τα έξοδα που κάνετε για τις κάρτες κάτω από το 20 τοις εκατό του συνολικού ποσού που σας δίνεται ως όριο στην κάρτα σας. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος αν το δοκιμάσετε, πιστέψτε με.

Θεραπευτική προσέγγιση: η βαθμολογία σας είναι πολύ κακή. Και λοιπόν? Απλώς μάθετε ποια μέθοδο επισκευής θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό των αρνητικών. Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό. Μπορείτε είτε να αποκτήσετε ένα κιτ αποκατάστασης, το οποίο συνήθως διατίθεται σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου, είτε να το κάνετε μόνοι σας βήμα-βήμα, είτε απλώς να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα επισκευής σε ένα επαγγελματικό πρακτορείο επισκευής πιστώσεων.

Να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι υπεύθυνος για το πώς μοιάζει η οικονομική σας ζωή. Θέλετε αυτό το στεγαστικό δάνειο τόσο άσχημα με τους δικούς σας όρους; Ανετα. Ακολουθήστε αυτά τα βασικά στοιχεία που σας έδειξα και ξεκινήστε να διορθώνετε γρήγορα το αρχείο σας! Καλή τύχη.Source by Tony Banks

Σχολιάστε