Επισκόπηση λογισμικού ασφάλειας Διαδικτύου – Ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη;

Η επιλογή του καλύτερου λογισμικού ασφάλειας στο Διαδίκτυο για τις ανάγκες σας δεν χρειάζεται να είναι μια περίπλοκη εργασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους υπολογιστές ΚΑΙ τις κινητές συσκευές σας. Ορισμένα εργαστήρια ασφαλείας και προστασίας από ιούς επιτρέπουν άδειες χρήσης για πολλές συσκευές και θα προσφέρουν ακόμη και διαφορετικά εύρη τιμών ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που θέλετε να προστατεύσετε.

Οι σουίτες ασφάλειας Διαδικτύου είναι συχνά πιο ολοκληρωμένες από το τυπικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς, καθώς οι πλήρεις σουίτες προσφέρουν προστασία από μια μεγάλη ποικιλία απειλών – όχι μόνο από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Ένα τείχος προστασίας είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς προστατεύει τους υπολογιστές από κακόβουλες ιστοσελίδες. Η πρόσθετη προστασία περιλαμβάνει εργαλεία προγράμματος περιήγησης που βοηθούν στην αποτροπή προσπαθειών phishing από χάκερ.

Το hacking και το phishing έχουν να κάνουν με το να κερδίσετε χρήματα. Η εξάπλωση ενός παραδοσιακού ιού δεν είναι πολύ επικερδής, επομένως τα άλλα προβλήματά του, όπως ransomware, adware και Trojans που κλέβουν δεδομένα είναι αυτά που πρέπει πραγματικά να προσέξετε.

Δεν είναι ασυνήθιστο τα προγράμματα να έχουν ευπάθειες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εκμεταλλευτούν χάκερ ή ιούς. Το ιδανικό λογισμικό ασφάλειας Διαδικτύου θα πραγματοποιήσει σαρώσεις ευπάθειας για να διασφαλίσει ότι υπάρχουν όλες οι βασικές ενημερώσεις κώδικα. Τυχόν patches που λείπουν θα εφαρμοστούν όπως απαιτείται.

Υπάρχει επίσης ανίχνευση βάσει συμπεριφοράς που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Σίγουρα θα θέλετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς να μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ καλών και κακών προγραμμάτων. Αλλά τι γίνεται αν εγκαταστήσετε ένα νόμιμο πρόγραμμα με το οποίο δεν είναι εξοικειωμένο και θεωρήσει ότι το πρόγραμμα είναι “κακό”; Μια προσέγγιση σε αυτό που προσφέρουν ορισμένα προγράμματα ασφάλειας είναι το “sandboxing”. Αυτός ο τύπος λειτουργίας επιτρέπει την εκτέλεση άγνωστων προγραμμάτων, αλλά τα κρατά απομονωμένα, ώστε να μην έχουν πλήρη πρόσβαση στο σύστημά σας σε περίπτωση που είναι πραγματικά επικίνδυνα.

Παγκόσμια Δίκτυα Λογισμικού Ασφάλειας Διαδικτύου

Οι καλύτερες εταιρείες λογισμικού ασφάλειας Διαδικτύου διαθέτουν εκτεταμένα παγκόσμια δίκτυα που αποτελούνται από χιλιάδες «κυβερνοπολεμιστές» σε κάθε ήπειρο για να παρέχουν προστασία 24/7 από όλες τις νέες και αναδυόμενες απειλές.

Θα πρέπει πάντα να περιμένετε 100% εγγύηση. Από τη στιγμή που θα εγγραφείτε για πρώτη φορά, η σουίτα ασφαλείας θα πρέπει να διατηρεί τις συσκευές σας απαλλαγμένες από ιούς. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής ή η κινητή συσκευή σας εξακολουθήσει να προσβληθεί από ιό, η εταιρεία πρέπει να σας επιστρέψει τα χρήματα.

Διαβάστε κριτικές για το καλύτερο λογισμικό ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Εξετάστε επίσης τις βαθμολογίες ανεξάρτητων δοκιμών από εργαστήρια όπως το AV-TEST. Τα προϊόντα Norton της Symantec έχουν κερδίσει πολλά βραβεία όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Επιλογής του Editor’s του PC Mag. (σχεδόν 40 φορές). Υπάρχουν πολλές επιλογές συνδρομής / αγοράς. Επιλέξτε Norton Standard (1 PC ή Mac), Norton Deluxe (έως 5 συσκευές) ή Premium (έως 10 συσκευές).

Αποφασίστε ποια σουίτα ασφαλείας θα ήταν η καλύτερη για εσάς και χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι Norton για να πάρετε μια καλή προσφορά. Είναι σίγουρα ανάμεσα στα κορυφαία λογισμικό ασφαλείας στο διαδίκτυο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προστασίας από όλους τους τύπους απειλών.Source by George Botwin

Σχολιάστε