Επισκόπηση του οικογενειακού πακέτου Bitdefender – Προστατέψτε ολόκληρη την οικογένειά σας από όλες τις απειλές στον κυβερνοχώρο

Η προστασία του υπολογιστή και των συσκευών σας από απειλές για την ασφάλεια του διαδικτύου δεν είναι αρκετή αυτές τις μέρες. Έχετε επίσης τα παιδιά σας να εξετάσετε. Δεν θέλετε τα smartphone και τα tablet τους να παραβιαστούν. Ο καλύτερος τρόπος προστασίας όλων είναι με μια λύση όπως το Bitdefender Family Pack. Παρέχει προστασία πολλαπλών επιπέδων ransomware σε πολλές συσκευές με μία μόνο αγορά. Αυτή η ισχυρή σουίτα ενσωματώνει μια σειρά από λειτουργίες προστασίας από ιούς και λογισμικό κατασκοπείας και δεν κοστίζει καν τόσο πολύ.

Η προστασία κάμερας Web είναι μια νέα δυνατότητα που προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η λειτουργία σάς ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάμερα και σας επιτρέπει να αποκλείσετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Υπάρχει επίσης προστασία κοινωνικού δικτύου που αποτρέπει κακόβουλους συνδέσμους και απειλές μέσω των πιο δημοφιλών πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Εάν κάποιος φίλος ή συγγενής στείλει άθελά του σε εσάς ή στα παιδιά σας έναν κακόβουλο σύνδεσμο, το Bitdefender θα το αντιμετωπίσει κατάλληλα.

Στις κριτικές του Bitdefender Family Pack, πολλοί χρήστες επαινούν την απόδοσή του. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να αποτρέπει τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Διαθέτει ένα ισχυρό φίλτρο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που πάντα αναζητά και εντοπίζει πιθανές απειλές χωρίς να επηρεάζει τη χρήση του email σας. Το προσωπικό τείχος προστασίας λειτουργεί αποτελεσματικά για να εμποδίζει επιθέσεις από το εξωτερικό.

Τα Φίλτρα Γονικού Ελέγχου εμποδίζουν τα παιδιά σας να βλέπουν ανεπιθύμητους ιστότοπους. Αυτή η λειτουργία παρακολουθεί επίσης τους λογαριασμούς και τα smartphone τους στο Facebook. Ο γονέας έχει τη δυνατότητα να αποκλείει ανεπιθύμητες κλήσεις σε οποιαδήποτε συσκευή Android. Προστατέψτε τα παιδιά σας από κάθε πιθανό ενοχλητικό τηλεφώνημα ή μήνυμα SMS.

Το Quick Risk Checker σαρώνει για ευπάθειες και τρύπες ασφαλείας με ένα μόνο κλικ. Επιτρέψτε στο BitDfender να ελέγχει τον υπολογιστή σας για τυχόν απαρχαιωμένο λογισμικό που μπορεί να είναι ευάλωτο σε νεότερες απειλές. Τέτοια τρωτά σημεία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν έλλειψη ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας και μη ασφαλείς ρυθμίσεις συστήματος.

Πλεονεκτήματα οικογενειακού πακέτου Bitdefender

Ακολουθούν μερικά ακόμη οφέλη από τη χρήση στο οικογενειακό πακέτο Bitdefender:

• Είναι εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση

• Μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση

• Έχει χαμηλό αντίκτυπο στο σύστημα

• Παρέχει προστασία από απώλεια ή κλοπή

• Παρέχει ένα προσωπικό τείχος προστασίας χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία

• Προσφέρει προστασία κατά της απάτης

• Διαθέτει λειτουργία Ασφαλών Αρχείων που αποτρέπει μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές σε σημαντικά αρχεία

• Προσφέρει ενημερώσεις ασφαλείας 24/7 και άμεση πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης

• Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές και αγορές με προστασία και ασφάλεια

Αυτό το ένα προϊόν καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε iOS, Mac OS, Windows και Android. Προσφέρει όχι μόνο προστασία, αλλά και βελτίωση της απόδοσης και ασφάλεια.

Το Bitdefender Family Pack είναι διαθέσιμο με συνδρομές ενός έτους, δύο ετών και τριών ετών. Εάν χρειάζεται να ασφαλίσετε περισσότερες από τρεις συσκευές / υπολογιστές, δεν μπορείτε να ζητήσετε καλύτερο προϊόν από αυτό.

Όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε όλη αυτή την προστασία για την οικογένεια με μία μόνο αγορά, μπορείτε επίσης να την αποκτήσετε σε προσιτή τιμή χρησιμοποιώντας ένα Οικογενειακό πακέτο Bitdefender κουπόνι ή κωδικό προσφοράς. Δείτε διάφορες προσφορές σε προϊόντα Bitdefender και μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.Source by George Botwin

Σχολιάστε