Επισκόπηση του προγράμματος περιήγησης Avast SafeZone – Ποιες λειτουργίες ασφαλείας παρέχονται με το νέο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης;

Το πρόγραμμα περιήγησης Avast SafeZone αποτελεί πλέον μέρος του πιο προηγμένου Secure Browser, το οποίο είναι χτισμένο στην πιο πρόσφατη, πιο προηγμένη έκδοση του Chrome. Όλες οι κύριες λειτουργίες SafeZone εξακολουθούν να εμφανίζονται στο Secure Browser, μαζί με ένα Κέντρο ασφάλειας και απορρήτου.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι χρήστες αλλάζουν από τα τρέχοντα προγράμματα περιήγησής τους σε αυτό το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης είναι η ταχύτητα. Σε όλους αρέσει η εμπειρία γρήγορης περιήγησης. Μπορείτε να περιμένετε ότι οι ιστοσελίδες θα φορτώνουν έως και 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι σε ένα “κανονικό” πρόγραμμα περιήγησης.

Υπάρχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης συνοδεύεται από μια σειρά εργαλείων όπως η λειτουργία τράπεζας και η κρυπτογράφηση HTTPS. Όταν ανοίξετε το Κέντρο ασφάλειας και απορρήτου, θα μπορείτε να επιλέξετε ποια εργαλεία θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησης Avast SafeZone ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις ασφαλείας. Η λειτουργία τράπεζας είναι πολύ χρήσιμη καθώς ανοίγει μια απομονωμένη περίοδο λειτουργίας που σας επιτρέπει να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές σε μια 100% ασφαλή, ασφαλή περιοχή.

Η δυνατότητα κρυπτογράφησης HTTPS αναγκάζει κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε να χρησιμοποιεί μόνο κρυπτογράφηση HTTPS. Ωστόσο, μπορεί να μην βοηθήσει εάν ο ιστότοπος δεν διαθέτει το δικό του πιστοποιητικό SSL. Δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το τρέχον πρόγραμμα περιήγησής σας; Το Avast έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποτελεσματικά και εύκολα μαζί με άλλα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης.

Άλλα χαρακτηριστικά του Avast SafeZone

• AdBlock

• Anti-phishing

• Αντιδακτυλικά αποτυπώματα

• Αναστολέας φλας

• Anti-tracking

• Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης

• Λειτουργία απόκρυψης

• Καθαριστικό απορρήτου

• Προστατευτικό προέκτασης

• Ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης βίντεο

Το Avast σάς επιτρέπει να εισάγετε όλους τους σελιδοδείκτες και τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης μέσω της Ενότητας Σελιδοδεικτών και Δεδομένων των Ρυθμίσεων, η οποία βρίσκεται κάτω από το εικονίδιο του μενού.

Το Avast SafeZone είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα Windows μέχρι τα XP και τα Vista. Λειτουργεί ομαλά σε Home, Professional και Enterprise Editions.

Είναι το Avast SafeZone Browser για εσάς;

Αν θέλετε μια πιο γρήγορη εμπειρία σερφ και ανώτερη προστασία, τότε είναι σίγουρα για εσάς. Σας παρέχει έναν ιδιωτικό εικονικό χώρο και κρατά μακριά το spyware και τα keyloggers. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε κυρίως το Διαδίκτυο για ψυχαγωγία και όχι για ψώνια / τραπεζικές συναλλαγές, εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κακόβουλο λογισμικό και ιούς. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης βίντεο διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ιούς.

Αφού έχετε ήδη το Avast SafeZone Browser, θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα στο νέο Secure Browser, το οποίο συνοδεύεται από όλες τις επιπλέον δυνατότητες και εργαλεία. Εάν δεν το έχετε ήδη, μπορείτε να το αποκτήσετε όταν εγκαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν προστασίας από ιούς Avast.

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Avast SafeZone, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε μερικά κουπόνια Avast και να αγοράσετε ένα από τα σπουδαία προϊόντα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο της εταιρείας. Με τα κουπόνια και τους κωδικούς προσφοράς, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Απολαύστε μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης με Πρόγραμμα περιήγησης Avast SafeZone εργαλεία.Source by George Botwin

Σχολιάστε