Επισκόπηση Norton Internet Security – Όλα για τα προϊόντα, τις συνδρομές και την εξυπηρέτηση πελατών Norton

Εάν θέλετε την καλύτερη δυνατή προστασία που μπορείτε να λάβετε για τον υπολογιστή και το τηλέφωνό σας, αξίζει να λάβετε υπόψη το Norton Internet Security. Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις διαθέσιμες σε διάφορες τιμές, ανάλογα με το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε Standard, Deluxe ή Premium, που και τα τρία προστατεύονται από ιούς, spyware, ransomware, malware και άλλους τύπους απειλών. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση Basic, που αξίζει να δοκιμάσετε, αλλά έχει τους περιορισμούς της. Είναι καλύτερα να πάτε με ένα πρόγραμμα συνδρομής.

Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε, μπορείτε να βασιστείτε σε 100% εγγύηση. Από τη στιγμή που θα επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας, οι ειδικοί του Norton θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε όλες τις συσκευές σας. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και είναι εύκολο να την αποκτήσετε.

Το Norton Internet Security είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, MAC, Android και iOS, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε μια έκδοση σε κάθε συσκευή που διαθέτετε. Το λογισμικό εγκαθίσταται σε λίγα λεπτά και έχει αξιολογηθεί με πολύ υψηλή χρηστικότητα. Υπάρχει 100% εγγύηση. Εάν καταλήξετε με ιό, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Η Norton είναι τόσο σίγουρη για τις δυνατότητες προστασίας που παρέχει αυτή την εγγύηση.

Οι κυβερνοεγκληματίες αποτελούν μεγάλη απειλή στις μέρες μας. Δεν αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν βασικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς για να διατηρήσετε την ταυτότητα και τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή. Αυτός είναι ο λόγος που θα θελήσετε να εξετάσετε τα προϊόντα ασφαλείας Norton. Βοηθούν στην προστασία των χρηστών από όλους τους τύπους κυβερνοεγκληματιών που θα κλέψουν τις οικονομικές και ιδιωτικές σας πληροφορίες. Θα προστατεύεστε επίσης από απατεώνες και μηνύματα ηλεκτρονικού “ψαρέματος” ενώ κάνετε σερφ ή κοινωνικές συναναστροφές στο διαδίκτυο.

Σημασία του Norton Internet Security

Το Norton ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Από το 1991, έχει αναπτυχθεί από την Symantec Corporation. Η εταιρεία είχε μεγάλο αριθμό πιστών χρηστών που ήταν πάντα ευχαριστημένοι με το προϊόν. Επίσης, ήταν πάντα μια προσιτή λύση για τον απλό καταναλωτή καθώς και για τους επαγγελματίες χρήστες. Παρόλο που η εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα διαθέσιμη, τα εργαλεία είναι φιλικά προς το χρήστη και απλά. Μπορεί να μην χρειάζεστε καν υποστήριξη πελατών, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων και εξειδίκευσής σας.

Εάν το χρησιμοποιείτε στο smartphone ή το tablet σας, θα λαμβάνετε προειδοποιήσεις σχετικά με επικίνδυνες εφαρμογές πριν τις εγκαταστήσετε. Αυτή η βραβευμένη τεχνολογία δεν υστερεί σε καμία.

Υπάρχουν πολλές κριτικές Norton Internet Security για όλα τα προϊόντα και τα προγράμματα συνδρομής. Κοιτάξτε κάθε σχέδιο και συγκρίνετε τι προσφέρουν. Αποφασίστε ποιο είναι για εσάς. Εάν είστε ήδη χρήστης του Norton, θα διαπιστώσετε ότι είναι εύκολο να αναβαθμίσετε ή να ανανεώσετε την τρέχουσα συνδρομή σας.

Εκτός από τη σύγκριση προϊόντων και προγραμμάτων συνδρομής, μπορείτε να δείτε και τους κωδικούς προσφοράς Norton. Είναι προσιτό όπως είναι και μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα χρησιμοποιώντας Norton Internet Security κουπόνια για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια τεράστια προσφορά.Source by George Botwin

Σχολιάστε