Εργασία με μηχανήματα καθαρισμού μητρώου

Το μητρώο είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο για το σύστημά σας, επειδή εκεί αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα σχετικά με το λογισμικό και το υλικό σας. Τα καθαριστικά μητρώου είναι απαραίτητα επειδή βοηθούν να απαλλαγούμε από τα περιττά δεδομένα που συσσωρεύονται. Όταν αυτό το τμήμα του συστήματος δεν λειτουργεί στα καλύτερά του, ο υπολογιστής σας θα αρχίσει να επιβραδύνεται και θα υπάρχουν πολλά σφάλματα. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα καθαρισμού μπορούν να ληφθούν δωρεάν από το Διαδίκτυο για να διασφαλιστεί ότι το σύστημά σας συντηρείται καλά.

Καλά καθαριστικά μητρώου θα σαρώσουν το σύστημα και θα σας ενημερώσουν για το είδος των σφαλμάτων που εντοπίζονται. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να συμβιβαστείτε με το πρόγραμμα καθαρισμού γιατί υπόσχεται να βρείτε τον μεγαλύτερο αριθμό σφαλμάτων στο σύστημά σας. Το αξιόπιστο λογισμικό θα χρειαστεί χρόνο για να διασφαλίσει ότι η καταχώριση που προσδιορίζει είναι όντως σφάλμα, επομένως θα εμφανίζει γενικά λιγότερα σφάλματα. Αυτό σας βοηθά να απαλλαγείτε από τις καταχωρήσεις που επιβραδύνουν το σύστημά σας. Υπάρχουν ορισμένα προγράμματα που εμφανίζουν τυχόν άγνωστες καταχωρήσεις ως σφάλματα και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να καταλήξετε να διαγράψετε βασικές καταχωρήσεις.

Τα περισσότερα από τα καθαριστικά μητρώου που είναι διαθέσιμα στην αγορά διαθέτουν μια δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που σας επιτρέπει να επαναφέρετε το σύστημά σας στην προηγούμενη κατάσταση σε περίπτωση που διαγραφούν σημαντικές καταχωρήσεις. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα καθαρισμού που διαθέτει δυνατότητα αναίρεσης, επειδή ένα εφεδρικό μπορεί να μην επαναφέρει όλες τις αλλαγές που κάνατε. Ορισμένες από αυτές έχουν ακόμη και μια επιλεκτική δυνατότητα που σας επιτρέπει να αναιρέσετε τις αλλαγές που δημιουργούν προβλήματα στο σύστημά σας, ενώ αφήνετε τις άλλες ρυθμίσεις ως έχουν. Θα ήταν πραγματικά καλύτερο να βρείτε λογισμικό καθαρισμού που να ενσωματώνει όλες αυτές τις δυνατότητες.

Εκτός από τον καθαρισμό και την επισκευή του συστήματος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα καθαρισμού που χρησιμοποιείτε διαθέτουν δυνατότητα ανασυγκρότησης για να απαλλαγείτε από τα κενά που μένουν πίσω όταν διαγράφονται οι καταχωρίσεις. Αυτοί οι χώροι μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος αυτού του τμήματος του συστήματος και αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή του.

Ο αριθμός των φορών που χρησιμοποιείτε προγράμματα καθαρισμού στο σύστημά σας θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό έχετε τον υπολογιστή και από το εάν κάνετε λήψη και εγκατάσταση πολλών πραγμάτων. Σαρώστε και καθαρίστε το σύστημά σας σε τακτική βάση εάν εγκαθιστάτε πολλές εφαρμογές ή αλλάζετε συχνά το υλικό. Εάν δεν ακολουθείτε τις οδηγίες όταν προσθέτετε και αφαιρείτε προγράμματα, θα πρέπει επίσης να το κάνετε συχνά.

Τα προγράμματα καθαρισμού μητρώου θα διασφαλίσουν ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί αποτελεσματικά, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες, εάν θέλετε να βελτιώσετε την ταχύτητά του και να αποτρέψετε τυχόν σφάλματα.Source by Ali Raza

Σχολιάστε