Εύρεση του καλύτερου εργαλείου αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας

Στον επικίνδυνο διαδικτυακό κόσμο του σήμερα, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα αποτελεσματικό εργαλείο αφαίρεσης spyware. Εξάλλου, το spyware μπορεί να βρεθεί σε χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια ιστότοπους σήμερα. Η διεξαγωγή μιας απλής αναζήτησης σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας μπορεί να αφήσει τον υπολογιστή σας γεμάτο spyware και adware. Ευτυχώς, πολλές αξιόπιστες εταιρείες εργάζονται τώρα με εγρήγορση για να παρέχουν αποτελεσματικά εργαλεία για την αφαίρεση spyware. Μην νομίζετε ότι είστε ασφαλείς μόνο και μόνο επειδή έχετε αφαίρεση ιού. Εξάλλου, πολλές υπηρεσίες προστασίας από ιούς δεν καλύπτουν λογισμικό υποκλοπής. Όταν αρχίσετε να αναζητάτε το πιο αποτελεσματικό εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware, εξετάστε τις ακόλουθες επιλογές και απαιτήσεις που θα χρειαστείτε.

Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής και το εργαλείο κατασκοπείας είναι συμβατό

Αρχικά, θα θελήσετε να ελέγξετε για να δείτε με ποια προγράμματα υπολογιστή θα λειτουργεί η σουίτα λογισμικού κατασκοπίας. Ορισμένα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, όπως τα Windows XP ή το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα MAC. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα αφαίρεσης spyware θα λειτουργούν με πολλά λειτουργικά συστήματα. Απλώς επιλέγετε το σύστημα που έχετε και το πρόγραμμα θα εγκαταστήσει τη σωστή έκδοση. Ωστόσο, πριν αγοράσετε βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα καλύπτει το λειτουργικό σας σύστημα. Εξάλλου, ο δημιουργός μπορεί να μην προσφέρει επιστροφή χρημάτων επειδή το σύστημά σας δεν είναι συμβατό.

Είναι διαθέσιμες ενημερώσεις και κοστίζουν περισσότερο;

Επειδή το λογισμικό κατασκοπείας αλλάζει και εξελίσσεται πάντα, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα που προσφέρει τακτικές ενημερώσεις δωρεάν ή με λογικό κόστος. Ορισμένα εργαλεία spyware θα ενημερώνονται σε τακτική βάση, χωρίς κόστος, για πάντα. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα χρεώνουν για κάθε ενημέρωση ή προσφέρουν δωρεάν ενημερώσεις μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πριν κάνετε μια αγορά, διαβάστε τα ψιλά γράμματα για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρονται ενημερώσεις για το πρόγραμμα. Εάν το πρόγραμμα είναι φθηνό, μπορεί να πιστεύετε ότι είναι εντάξει να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για ενημερώσεις. Ωστόσο, εάν αγοράζετε ένα ακριβό πρόγραμμα αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware, οι ενημερώσεις θα πρέπει να είναι διαθέσιμες χωρίς χρέωση για τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο.

Επιλέξτε ένα εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας που καταλαβαίνετε

Ορισμένες εταιρείες παράγουν προγράμματα αφαίρεσης spyware που είναι πολύ τεχνικά. Αν δεν έχετε πτυχίο στον προγραμματισμό υπολογιστών, δεν θα καταλάβετε ποτέ τη διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά προγράμματα που τρέχουν με ένα απλό κλικ του ποντικιού σας. Εάν ξέρετε πώς να ανοίξετε ένα πρόγραμμα και να κάνετε κλικ στην έναρξη, μπορείτε να αφαιρέσετε λογισμικό υποκλοπής spyware από τον υπολογιστή σας. Όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware, προσέχετε προγράμματα που προσφέρουν δωρεάν δοκιμή ή επίδειξη του προγράμματος. Εάν μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε, θα ξέρετε αν μπορείτε να χειριστείτε το πρόγραμμα ή όχι.

Τα προγράμματα αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας του προσωπικού σας υπολογιστή. Αν και δεν είναι όλα τα προγράμματα αποτελεσματικά ή φιλικά προς τον χρήστη, υπάρχουν πολλά εργαλεία στην αγορά σήμερα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Αφιερώστε χρόνο για να συγκρίνετε διάφορα προγράμματα λογισμικού και τα πράγματα που προσφέρουν πριν κάνετε μια αγορά. Όταν αφιερώνετε χρόνο για να συγκρίνετε τα εργαλεία αφαίρεσης spyware, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα.Source by Joel Gray

Σχολιάστε