Η αλήθεια για το Spyware

Το Spyware είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται από τους πιο παραπλανητικούς εμπόρους στον κόσμο. Όλοι πιστεύουμε ότι είναι απλώς ένας άλλος τύπος ιού και ότι απλώς μας μολύνει και προκαλεί ζημιά όπως όλα τα άλλα που επιπλέουν στον Ιστό. Η ανησυχητική αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες χρησιμοποιούν λογισμικό spyware για να κατασκοπεύουν τις διαδικτυακές μας συνήθειες προκειμένου να διαφημίζονται καλύτερα σε εμάς. Το βλέπουμε σε ταινίες και μάλλον έχετε ακούσει μια παρόμοια θεωρία, το γεγονός είναι ότι είναι αληθινό και τρομακτικό. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου το απόρρητό σας δεν είναι πλέον το απόρρητό σας.

Μπορούμε όλοι απλώς να το αγνοήσουμε και να το αφήσουμε να πετάξει και μετά να καταλήξουμε να έχουμε όλη μας τη ζωή και όλα όσα έχουμε κάνει ποτέ, μέχρι τα ίδια βίντεο που παρακολουθούμε στο youtube.com να μελετώνται από υπερυπολογιστές για να μας πλασάρουν παραπλανητικά ως άτομα πιο αποτελεσματικα.

Είναι μόνο θέμα χρόνου να αρχίσουν αυτοί οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν με σχεδόν κακόβουλο τρόπο. Για παράδειγμα, σκέφτηκα αυτό καθώς γράφω αυτές τις λέξεις. Φανταστείτε ότι είστε υπέρβαροι και εσείς έχετε την τάση να πηγαίνετε σε ιστότοπους που σας βοηθούν να κάνετε δίαιτα και να τρώτε τις σωστές τροφές κ.λπ. Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι ένα κομμάτι spyware παρακολουθούσε όλα όσα κάνετε και με τη σειρά του προωθούσε το εντελώς αντίθετο “Like Burger King Specials” σε εσάς ενώ βρίσκεστε στο MySpace.com και ελέγχετε τα μηνύματά σας απευθείας. Είμαι απλός άνθρωπος και το σκέφτηκα, φανταστείτε ένα κορυφαίο στέλεχος σε μια εταιρεία που δεν νοιάζεται για το ανθρώπινο ηθικό, μάλλον γελάει με την ιδέα ότι δεν κάνει κάτι που θα βγάλει περισσότερα χρήματα.

Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν. Έχει αρχίσει να κατευθύνεται προς αυτή την κατεύθυνση και πρέπει να το σταματήσουμε.

Παρείχα τον ιστότοπό μου όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό υποκλοπής spyware και το anti-spyware.Source by Mike Gonzalez

Σχολιάστε