Η διαδρομή για να κάνω τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο δεν ήταν τόσο δύσκολη!

Η επιβράδυνση των συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα ασυνήθιστα σφάλματα μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική και ήταν από εκείνες τις αργές και βασανιστικές περιόδους που χτυπάω το κεφάλι μου στο πληκτρολόγιο και ανοίγω και απενεργοποιώ τον υπολογιστή, που αναζήτησα τρόπους να φτιάξω τον υπολογιστή μου άρχισε πιο γρήγορα. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα και ανακάλυψα ότι ο καθαρισμός του μητρώου ήταν αυτό που πραγματικά λειτούργησε! Τις περισσότερες φορές, οποιαδήποτε επιβράδυνση στον υπολογιστή σας είναι έργο του μητρώου του. Το μητρώο είναι ένα είδος βάσης δεδομένων που λειτουργεί παράλληλα με τα Windows για να καταχωρεί όλες τις καταχωρήσεις σας.

Σε ένα χρονικό διάστημα, το μητρώο σας μπορεί να υπερφορτωθεί ως αποτέλεσμα της φόρτωσης πάρα πολλών εφαρμογών και της κατά καιρούς εκφόρτωσής τους. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να το καθαρίσετε επίσης. Για να διατηρήσετε την ταχύτητα του υπολογιστή σας και να κάνετε τη μέγιστη εργασία, πρέπει να αποκτήσετε καλό λογισμικό επισκευής υπολογιστή για τον καθαρισμό του μητρώου σας. Αυτή η απλή άσκηση λειτούργησε εξαιρετικά για να κάνει τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο.

Το μητρώο αποτελείται από το πιο σημαντικό στοιχείο για το σύστημά σας. Αποθηκεύει ένα κλειδί κάθε φορά που εγκαθιστάτε ή απεγκαθιστάτε λογισμικό. Τα ίχνη των διαγραμμένων δεδομένων έχουν μείνει πίσω. συνεχίζουν να φορολογούν το μητρώο με μη έγκυρες εγγραφές, που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του. Για να κάνω τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο, έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα καθαριστικό μητρώου για να ανακτήσω την ταχύτητα του υπολογιστή μου. Και μάντεψε τι? Έκανε θαύματα! Όλα τα περιττά και μη έγκυρα δεδομένα εντοπίστηκαν και διαγράφηκαν από αυτό το καθαριστικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα και να δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα.

Μετά τη σάρωση του υπολογιστή σας, θα εμφανιστούν όλες οι καταχωρήσεις που φταίνε. Μόλις διαγραφούν, το μητρώο σας θα απαλλαγεί από κάθε υπερβολικό φόρτο και ο υπολογιστής θα αρχίσει να λειτουργεί ως πάντα νέος. Έτσι, για να κάνω τον υπολογιστή μου πιο γρήγορο, ακολούθησα και εύκολη και χωρίς προβλήματα διαδρομή, όταν δοκίμασα τα καθαριστικά. Φροντίστε να πάτε για ένα ποιοτικό καθαριστικό και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα από αυτό. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε μόνοι σας, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να κάνετε μια καλύτερη συμφωνία για την επισκευή του υπολογιστή σας.Source by Sam Wheeler

Σχολιάστε