Η δορυφορική τηλεόραση διαθέτει πολλά διαφορετικά είδη προγραμματισμού

Το υπέροχο με τη δορυφορική τηλεόραση είναι ότι σας επιτρέπει να συντονιστείτε σε πολλά διαφορετικά είδη προγραμμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βαρεθείτε στο σπίτι όταν είστε συνδρομητής. Οι περισσότερες άλλες δραστηριότητες καταλήγουν να γίνονται βαρετές μετά από λίγο, αν και λόγω της έλλειψης ποικιλίας τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον τοπικό κινηματογράφο και μόνο τόσα πράγματα για τα οποία μπορείτε να μιλήσετε με τους φίλους σας στο τοπικό μπαρ προτού η εμπειρία σας αρχίσει να γίνεται επαναλαμβανόμενη. Ωστόσο, η δορυφορική ψυχαγωγία δεν θα είναι επαναλαμβανόμενη, επειδή θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα παρακάτω και πολλά άλλα.

1. Πιθανότατα θα έχετε πρόσβαση σε τοπικά κανάλια. Παρόλο που είχατε πρόσβαση σε τοπικά κανάλια στο παρελθόν, είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι είναι επίσης πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμα και στο πρόγραμμα προγραμματισμού της δορυφορικής τηλεόρασης, επειδή τότε μπορείτε εύκολα να τα εγγράψετε με το DVR σας. Εξάλλου, ποιος θέλει ούτως ή άλλως να περνάει από την ταλαιπωρία να αλλάζει πηγές εισόδου και να ρυθμίζει τις κεραίες συνέχεια; Όταν στο πακέτο σας περιλαμβάνονται τοπικά κανάλια, δεν θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό.

2. Θα υπάρχουν πολλές ταινίες για να παρακολουθήσετε, ειδικά αν εγγραφείτε για ένα πακέτο ταινιών premium που σας δίνει πρόσβαση σε κανάλια όπως το Starz, το Cinemax, το HBO και το Showtime. Μια βασική συνδρομή θα σας δώσει επίσης πρόσβαση σε κανάλια ταινιών. Παρόλο που μπορεί να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες την ημέρα των εγκαινίων με δορυφορική τηλεόραση, θα έχετε πολλές περισσότερες επιλογές όταν αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι.

3. Μερικές φορές οι άνθρωποι νιώθουν ότι θέλουν να κλείσουν τα μάτια τους και να ακούσουν μουσική αντί να δουν τηλεόραση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια δορυφορική συνδρομή μπορεί να βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση. Υπάρχουν δεκάδες μουσικά κανάλια στο πάτημα που εκτείνονται σε μια ποικιλία διαφορετικών ειδών και σίγουρα θα βρείτε έναν σταθμό που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας. Μπορεί ακόμη και να αρχίσετε να προτιμάτε να ακούτε μουσική στην τηλεόρασή σας.

4. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε μια ποικιλία διαφορετικών αθλητικών εκδηλώσεων από την άνεση του σαλονιού σας. Υπάρχουν πολλοί σκληροπυρηνικοί λάτρεις των σπορ εκεί έξω και μόνο μια δορυφορική λύση ψυχαγωγίας έχει ό,τι χρειάζεται για να τους ικανοποιήσει. Αν και τα κανονικά πακέτα θα σας δώσουν πρόσβαση σε μια εντυπωσιακή επιλογή παιχνιδιών, ένα premium πακέτο θα σας δώσει πολλά περισσότερα. Εκτός από τη δυνατότητα παρακολούθησης παιχνιδιών που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη χώρα, θα μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα χωρίς πρόσθετο υλικό, να αποκτάτε πρόσβαση σε ειδικά κανάλια σχολίων και να μπορείτε να αλλάζετε κανάλια για να δείτε τη δράση από κοντά. Θα πληρώσετε περισσότερα για αυτά τα πακέτα, αλλά θα αξίζουν τον κόπο.

5. Ορισμένες εκπομπές μεταδίδονται μόνο ως συμβάντα πληρωμής ανά προβολή. Δυστυχώς, οι τοπικές ραδιοφωνικές μεταδόσεις δεν έχουν ό,τι χρειάζεται για να σας παραδώσουν τέτοιου είδους προγράμματα. Ωστόσο, η δορυφορική τηλεόραση διαθέτει αυτές τις εγκαταστάσεις. Ανά πάσα στιγμή, θα υπάρχουν δεκάδες επιλογές πληρωμής ανά προβολή από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε.Source by John R. Harrison

Σχολιάστε