Καλύτερη προστασία από ιούς υπολογιστών – Η σημασία της ύπαρξης ποιοτικού λογισμικού προστασίας από ιούς και προστασίας από λύτρα

Υπάρχουν τόσα πολλά προγράμματα ασφαλείας που εγγυώνται προστασία για κάθε συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο. Ενώ μερικοί άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά όλη αυτή την προστασία, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που χρειάζονται απλώς ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τον υπολογιστή τους. Αν ψάχνετε για την καλύτερη προστασία από ιούς υπολογιστών, υπάρχουν μερικά αξιοπρεπή προγράμματα όπως το Bitdefender για να διαλέξετε.

Είναι πάντα καλή ιδέα να επιλέγετε ένα πρόγραμμα που έχει μια καθαρή διεπαφή που είναι εύκολη στην πλοήγηση και τη χρήση. Ένας απλός σχεδιασμός είναι ευκολότερος να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί – ακόμη και από άπειρους χρήστες.

Το κακόβουλο λογισμικό, οι ιοί και τα adware είναι γνωστό ότι επιδεινώνουν αργά τόσο το υλικό όσο και το λογισμικό ενός υπολογιστή εάν δεν αφαιρεθούν. Χωρίς επαρκή προστασία, θα βρίσκεστε να αγοράζετε έναν νέο υπολογιστή κάθε φορά που γυρίζετε. Είναι καλύτερα απλώς να επενδύσετε σε προσιτή προστασία και να πληρώνετε ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο για μια premium συνδρομή. Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας και εξοικονομήστε χρήματα με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τα μέλη της οικογένειάς σας και τους γνωστούς σας, καθώς πολλοί ιοί μπορούν να αυτοαναπαραχθούν και να μεταμφιεστούν σε συνηθισμένα αρχεία. Χωρίς να το γνωρίζετε, θα μπορούσατε να τα μεταφέρετε σε άλλους υπολογιστές. Μην δημιουργείτε πρόβλημα και μην μολύνετε άλλους υπολογιστές εκτός από τους δικούς σας – αποτρέψτε τους ιούς αρχικά χρησιμοποιώντας την καλύτερη προστασία από ιούς υπολογιστών.

Αυτές τις μέρες, τα επιβλαβή αρχεία έχουν γίνει πολύ εξελιγμένα. Δεν προκαλούν προβλήματα μόνο οι παραδοσιακοί ιοί και το λογισμικό υποκλοπής spyware, αλλά και το ransomware. Αυτό είναι τόσο κακό όσο γίνεται, καθώς το ransomware μπορεί να σας κοστίσει πολλά χρήματα, καθώς θα πέσετε θύμα εγκληματιών του κυβερνοχώρου που απαιτούν λύτρα για την απελευθέρωση των σημαντικών αρχείων σας. Υπάρχει επίσης κλοπή ταυτότητας για να ανησυχείτε.

Η καλύτερη προσέγγιση στην καλύτερη προστασία από ιούς υπολογιστών

Μια πολυεπίπεδη προσέγγιση είναι η καλύτερη λύση για την προστασία σας από ransomware και κάθε τύπο ιού. Έχοντας ένα επίπεδο προστασίας δεδομένων προστατεύει τα αρχεία, τα έγγραφα, τα βίντεο, τη μουσική, τις εικόνες και ούτω καθεξής.

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα συναντήσετε ιό στο Διαδίκτυο κάνοντας τακτικές εργασίες, η καλύτερη προστασία από ιούς υπολογιστών θα εντοπίσει και θα αποκλείσει πιθανώς επιβλαβείς ιστότοπους που προσπαθούν να μεταμφιεστούν ως αξιόπιστοι. Τέτοιοι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί για να προσπαθούν να κλέψουν οικονομικά δεδομένα και κωδικούς πρόσβασης.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τις απειλές στον κυβερνοχώρο είναι ότι συνεχώς εξελίσσονται. Ο μέσος άνθρωπος δεν έχει χρόνο να αναβαθμίζει το πρόγραμμα προστασίας από ιούς κάθε μέρα. Επομένως, οι αυτόματες αναβαθμίσεις είναι απαραίτητες. Ένα πρόγραμμα θα πρέπει να σχεδιαστεί για να ενημερώνεται αυτόματα για να σας προστατεύει από όλες τις απειλές.

Το Bitdefender Plus είναι το ιδανικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Ενώ υπάρχει δωρεάν έκδοση, λαμβάνετε τη μεγαλύτερη προστασία με την έκδοση Plus, καθώς προσφέρει προστασία πολλαπλών επιπέδων ransomware, αποκατάσταση ransomware, VPN και SafePay. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους αυτή είναι η καλύτερη σουίτα προστασίας από ιούς υπολογιστών είναι ότι προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη 24/7. Λαμβάνετε όλη την υποστήριξη πελατών και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Δοκιμάστε το Bitdefender Free και, στη συνέχεια, αναβαθμίστε με έκπτωση Bitdefender Plus. Υπάρχουν πολλά μεγάλα οφέλη από τη χρήση αυτού του προγράμματος καθώς προσφέρει καλύτερη προστασία από ιούς υπολογιστών. Διατίθενται επίσης κουπόνια για τα επαγγελματικά της προϊόντα ασφάλειας πληροφορικής.Source by George Botwin

Σχολιάστε