Καλύτεροι πάροχοι λύσεων τεχνολογίας του 2018 – Seisan Consulting, LLC – Εποχή βιομηχανίας

Τεχνολογικά Καινοτόμοι Συμβουλευτικοί Συνεργάτες

Προερχόμενη από σχεδόν 25 χρόνια εμπειρίας στην Seisan Consulting, η LLC έχει κορυφωθεί ως ηγέτης της αγοράς στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων web, φορητών συσκευών και γεωχωρικών λύσεων. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Seisan έχει χτίσει μια σταθερή φήμη για τη συνεργασία με επιχειρήσεις και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προγραμματισμού και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ταλαντούχα ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών τους είναι τόσο περήφανη για την παροχή βοήθειας στους πελάτες μέσω της δημιουργίας και της εφαρμογής έξυπνων, επεκτάσιμων εφαρμογών ιστού, κινητών και γεωχωρικών εφαρμογών, όσο και για την έγκαιρη παράδοση και εντός προϋπολογισμού. «Ως αποτέλεσμα, το ρόστερ των πελατών μας διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα μεγάλων παικτών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών», λέει ο Charles Durham, Principal/Πρόεδρος της Seisan.

Η Seisan ιδρύθηκε στο Lancaster, PA το 1992 ως εταιρεία ανάπτυξης προσαρμοσμένου λογισμικού από τους Charles Durham και Curt Tomlinson. Νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια που είναι ο συνεργάτης ανάπτυξης σε εταιρείες όπως η Verizon, η Intel, η Ernst & Young, η Weight Watchers και πολλές άλλες, παράλληλα με τη βραβευμένη εταιρεία που ειδικεύεται σε υπηρεσίες ανάπτυξης διαδικτυακών και φορητών εφαρμογών στον ιδιωτικό τομέα καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των Πολιτειών. Υπό τη σταθερή ηγεσία του Charles, η Seisan κρατά τις ανάγκες των πελατών της στην πρώτη γραμμή σε ό,τι κάνουν και προσφέρει καινοτόμες λύσεις διαβουλεύοντας μαζί τους για το συνεχώς μεταβαλλόμενο βασίλειο του δυνατού. “Η ομάδα μας επικεντρώνεται βαθιά στη μάθηση και την καινοτομία, φιλοξενώντας και συμμετέχοντας τακτικά στην ανάπτυξη της δικής μας απόδειξης των εννοιών μέσω “hack-a-thons” και άλλων τεχνολογικών προκλήσεων. Είναι μέσω αυτής της εστίασης στην καινοτομία που μπορούμε να αναπτύξουμε καλύτερα ολιστικές λύσεις», προσθέτει ο Τσαρλς.

” Η Seisan δεν είναι η μέση εταιρεία τεχνολογίας σας και αυτό οφείλεται στο σχεδιασμό. Ενώ μοιραζόμαστε κοινά εδάφη με τους καλύτερους οργανισμούς στον κόσμο — συμπεριλαμβανομένης της έντονης εστίασης στην καινοτομία και τις έξυπνες επιχειρηματικές πρακτικές — Διατηρούμε αυτό το μικρό αίσθηση της εταιρείας”

Η Seisan έχει ξεκινήσει με επιτυχία πολλά μεγάλα έργα που απαιτούν αρχιτεκτονικές υψηλής κλιμάκωσης που μπορούν να χειριστούν χιλιάδες ταυτόχρονα αιτήματα. Η εταιρεία έχει επίσης συνεργαστεί με διαφοροποιημένες ομάδες ανάπτυξης και μηχανικούς για την προσαρμογή και την κατανόηση των μεθοδολογιών και διαδικασιών ανάπτυξής τους για την αποτελεσματική βελτίωση του προγραμματισμού, του συστήματος ή του προϊόντος τους. Η εταιρεία αναλύει πώς χρησιμοποιείται η τρέχουσα εταιρική αρχιτεκτονική ενός πελάτη και πώς να εφαρμόσει καλύτερα τη λύση και να υιοθετήσει μια τεχνολογική αγνωστική προσέγγιση χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία και τεχνολογίες. Σε μια περίπτωση, ενώνοντας την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία τους σε γεωχωρικά και συστήματα ενοποίησης, η Seisan σχεδίασε και ανέπτυξε μια ισχυρή σειρά προσαρμοσμένων εφαρμογών λογισμικού για τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών της κορυφαίας εταιρείας ελέγχου κυκλοφορίας της Flagger Force. Η Seisan παρείχε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης που χρησιμοποιεί GPS εντός του οχήματος, σε συνδυασμό με έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα οργάνων για την παρακολούθηση που εμφανίζει καταστάσεις σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων στο πεδίο.

“Η Seisan δεν είναι η μέση εταιρεία τεχνολογίας σας και αυτό οφείλεται στο σχεδιασμό. Ενώ μοιραζόμαστε κοινά εδάφη με τους καλύτερους οργανισμούς στον κόσμο — συμπεριλαμβανομένης της έντονης εστίασης στην καινοτομία και τις έξυπνες επιχειρηματικές πρακτικές — Διατηρούμε αυτό το μικρό αίσθηση της εταιρείας», λέει ο Τσαρλς. “Η στρατηγική μας είναι αρκετά απλή. Προσλαμβάνουμε καθοδηγούμενα, καινοτόμα άτομα που μπορούν να σκεφτούν ευρέως και βαθιά και που μπορούν να αμφισβητήσουν το status quo. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύουμε ότι προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας σημαίνει τα πάντα.”

Η Seisan αξιοποιεί μια ευέλικτη μεθοδολογία ανάπτυξης και χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής, υπερηφανευόμενη που εξοπλίζει τους πελάτες με δυνατότητες που διαφορετικά δεν ήταν εφικτές λόγω περιορισμών προϋπολογισμού ή χρόνου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία είναι παθιασμένη με την παροχή καθηλωτικών λύσεων που υπερβαίνουν το όραμα των πελατών και τους δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχουν τους στόχους τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Seisan είναι μια εταιρεία τεχνολογίας αιχμής σήμερα. Με βάση την περιέργεια και την περαιτέρω γνώση του τι είναι δυνατό με αυτό που είναι διαθέσιμο, η Seisan συνεχίζει να ωθεί τα όρια των εμπορικών εφαρμογών για τις αναδυόμενες τεχνολογίες. «Ενώ υπάρχουν και άλλα, ως προσπάθεια «αιχμής του δόρατος», δημιουργούμε πρωτότυπα και υλοποιούμε Ανάπτυξη Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT), Μηχανική Μάθηση / Τεχνητή Νοημοσύνη / Αυτοματοποίηση Διαδικασιών Ρομποτικής / Όραση Υπολογιστή, Επαυξημένη Πραγματικότητα και Εικονική Πραγματικότητα μαζί με το 5G / EDGE Computing», προσθέτει ο Charles.Source by Sarah Fernandez

Σχολιάστε