Καταργήστε αμέσως ιούς και λογισμικό υποκλοπής spyware

Η σκέψη οποιουδήποτε διαφημιστή στο Διαδίκτυο να τοποθετεί λογισμικό υποκλοπής spyware στους υπολογιστές των χρηστών είναι αρκετή για να κάνει το αίμα οποιουδήποτε να βράσει. Ένας υπολογιστής είναι μια δαπανηρή αγορά σπιτιού που οι άνθρωποι συνήθως κάνουν μόνο κάθε λίγα χρόνια. Η ιδέα ότι κάποιος μπορεί να αποκτήσει τον έλεγχο αυτής της αγοράς μέσω διχασμού μπορεί να εξοργίσει το πιο άγιο άτομο. Το λογισμικό κατασκοπείας δεν είναι επιβλαβές μόνο από το γεγονός ότι επιβραδύνει τα συστήματα υπολογιστών και παραβιάζει το απόρρητο των ατόμων. Πολλά spyware έχουν ιούς που έχουν τοποθετηθεί με κακόβουλο τρόπο από σκιώδεις προγραμματιστές λογισμικού. Η ανησυχία τους δεν είναι προς το συμφέρον των καθημερινών ανθρώπων που διαθέτουν υπολογιστές. Είναι έξω για να βοηθήσουν τους διαφημιστές που χρησιμοποιούν κρυφά μέσα για να παρακολουθούν πώς οι καταναλωτές ψωνίζουν και ξοδεύουν χρήματα. Ακόμη χειρότερα, το λογισμικό υποκλοπής spyware χρησιμοποιείται για την κλοπή ταυτότητας και προσωπικών πληροφοριών ανθρώπων. Πολλές φορές τοποθετούνται ιοί στο λογισμικό υποκλοπής spyware μόνο και μόνο για χάρη της γνώσης για να το κάνουν. Δεν είναι όλοι οι προγραμματιστές λογισμικού υπερήφανοι για τη δουλειά τους και είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν ένα ανέντιμο χρήμα.

Καταργήστε τον ιό spyware που ακούγεται σαν αδύνατο κατόρθωμα για έναν μέσο άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να είναι αδύνατο ή ακόμα και δύσκολο για αυτό το θέμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα αξιόπιστο πρόγραμμα αφαίρεσης ιών spyware που να ανταποκρίνεται σε αυτό που λέει ότι θα κάνει. Οι περισσότεροι ιοί υπολογιστών δημιουργούνται για να αξιοποιούν τις ατέλειες ενός συστήματος υπολογιστή. Αυτό αφήνει το σύστημα ευάλωτο σε επαγγελματίες χάκερ που έχουν την τεχνογνωσία να περάσουν από συνδέσμους ασφαλείας που έχουν αποδυναμωθεί από ιούς spyware. Το λογισμικό κατά των ιών θα κάνει το κόλπο για να απαλλάξει ένα σύστημα υπολογιστή από ανεπιθύμητες λοιμώξεις.

Πολλά προγράμματα προστασίας από ιούς έχουν πολλές δυνατότητες που σκοτώνουν και κρατούν μακριά τους ιούς. Ορισμένα έχουν πάνω από 30.000 έννοιες ριζωμένες στο λογισμικό για να προσδιορίσουν τι είναι ιός σε οποιοδήποτε σύστημα. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται σε συνεχή βάση. Πολλές εγγυήσεις ότι ο υπολογιστής θα λειτουργεί ενενήντα τοις εκατό ή πιο αποτελεσματικά από ό,τι σήμερα. Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόγραμμα υποτίθεται ότι κάνει τον υπολογιστή να λειτουργεί όπως ακριβώς όταν ήταν καινούργιος. Το λογισμικό χρειάζεται μόνο μερικές απλές στιγμές για να φορτώσει στον υπολογιστή. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του προγράμματος για ιούς, αφήστε να ξεκινήσει η σάρωση! Το πρόγραμμα κάνει τη δουλειά ενώ ο χρήστης κάθεται αναπαυτικά και μπορεί ακόμη και να σερφάρει στο Διαδίκτυο ενώ πραγματοποιείται η διαδικασία. Τα περισσότερα προγράμματα ιών spyware δίνουν ένα σύστημα αξιολόγησης ως προς το πόσο επιβλαβής είναι στην πραγματικότητα ο προσβλητικός ιός. Τα περισσότερα προγράμματα ιών spyware τοποθετούν τους χρήστες στη θέση του οδηγού. Οι περισσότεροι θα ρωτήσουν αν θέλετε να αφαιρέσετε τον προσβλητικό ιό. Αυτό επαναφέρει τον χρήστη στον έλεγχο του συστήματος του υπολογιστή, όπου θα έπρεπε να είναι ο απόλυτος έλεγχος στην πρώτη θέση.Source by Fred Martimes

Σχολιάστε