Με τα διαδικτυακά προγράμματα του Criminal Justice College, μπορείτε να προωθήσετε την καριέρα σας

Υπάρχουν λίγες δικαιολογίες για τους ανθρώπους να μην πάρουν το πτυχίο τους. Υπάρχει άφθονη οικονομική βοήθεια και οικονομικά διαθέσιμα προγράμματα και υπάρχουν διαδικτυακά προγράμματα διαθέσιμα σε όσους έχουν λίγο χρόνο. Γίνετε μέρος της δημόσιας υπηρεσίας και βοηθήστε την κοινότητά σας συμμετέχοντας σε αυτό το πεδίο. Οι παρακάτω είναι επιλογές για εσάς ως φοιτητή ενός διαδικτυακού πτυχίου του Criminal Justice College.

Ακόμα κι αν εργάζεστε με πλήρες ωράριο, ακόμα κι αν είστε μητέρα στο σπίτι, ακόμα κι αν έχετε λίγες μόνο ώρες την ημέρα, ένα διαδικτυακό μάθημα καθιστά δυνατή την εκπαίδευση. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο από τον υπολογιστή του σπιτιού σας και με τον ελεύθερο χρόνο σας. Ακόμη και ένα πρόγραμμα που συνήθως διαρκεί 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί, θα μπορούσατε να διαρκέσετε 5 χρόνια ή 1 έτος ανάλογα με την πρόοδό σας στις τάξεις. Δεν υπάρχει πίεση να τελειώσει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι γενικά πολύ προσιτά. Επειδή ένας καθηγητής έχει ελάχιστα γενικά έξοδα, οι οικονομίες μεταβιβάζονται σε εσάς, τον φοιτητή.

Μπορείτε να λάβετε μια πιστοποίηση όπως Para-legalism ή Court Reporter. Μπορείτε να πάρετε πτυχίο συνεργατών στην εγκληματολογία ή την ασφάλεια. Μπορείτε να αποκτήσετε το πτυχίο σας σε διάφορες συγκεντρώσεις. Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό σας από το Criminal Justice College Online.

Οι καριέρες που προκύπτουν από τη φοίτηση σε ένα διαδικτυακό κολέγιο και την απόκτηση πτυχίου είναι νομικός βοηθός, δικαστικός υπάλληλος, παρανομικός, νομικός διαχειριστής, αστυνομικός, σωφρονιστικός υπάλληλος και πολλά άλλα. Αυτά δεν είναι θέσεις εργασίας, είναι μακροχρόνιες σταδιοδρομίες που προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης και ασφάλεια στην αγορά εργασίας. Οι μισθοί για αυτές τις δουλειές ξεκινούν από $25.000 έως $175.000. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να επιλέξετε μια καριέρα που σας ενδιαφέρει πριν εγγραφείτε σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα Ποινικής Δικαιοσύνης. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ποια εκπαίδευση απαιτείται από εσάς για αυτήν την καριέρα. Μπορείτε να βρείτε σχολεία αυτού του είδους της καριέρας που συνιστά. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το διαδικτυακό σχολείο είναι διαπιστευμένο και εγκεκριμένο.

Εάν δεν είστε βέβαιοι, ίσως θέλετε να ζητήσετε από μερικά διαφορετικά γραφεία, πρακτορεία και προγράμματα να σας αφήσουν να καθίσετε στη δουλειά μιας ημέρας. Μιλήστε με άτομα που εργάζονται ως νομικοί επαγγελματίες και ερευνήστε ποιες είναι οι περιγραφές θέσεων εργασίας. Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας γιατί είναι μια πύλη σε τόσες πολλές δυνατότητες σε μια ακμάζουσα βιομηχανία εργασίας.Source by Louis Zhang

Σχολιάστε