Μισθός Ποινικής Δικαιοσύνης

Μια καριέρα ποινικής δικαιοσύνης καλύπτει ένα ευρύ φάσμα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιπτώσεις για σποτ με αστυνομικούς τομείς, τη διοίκηση, τους εθνικούς οργανισμούς, τα δικαστικά προγράμματα και άλλα διάφορα μέρη. Το εισόδημα και οι διδακτικές ανάγκες διαφέρουν μεταξύ των διαφορετικών επαγγελμάτων, αν και, σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, ο μισθός της ποινικής δικαιοσύνης κυμαίνεται από 51.410 $ έως 113.930 $ ετησίως.

Είναι πιθανό να αποκτήσετε πτυχίο Associate, Bachelors, Masters ή Διδακτορικό στην Ποινική Δικαιοσύνη. Αυτές οι επιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα κολέγιο χαμηλής κατάταξης ή υψηλόβαθμο, επίσης και στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής του νόμου και περαιτέρω μαθήματα ανάλογα με το μέρος στο οποίο πρέπει να επικεντρωθεί κανείς. Η συμμετοχή σε πτυχίο σε αυτόν τον τομέα προσφέρει σε ένα άτομο ένα ορισμένο όφελος κατά την έναρξη της δημιουργίας σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα. Η δήλωση ότι κάποιος έχει πτυχίο κολεγίου σε ένα θέμα είναι συνεχώς επιθυμητή.

Ένα πτυχίο σε αυτό το θέμα ξεκλειδώνει την πόρτα για πολλές ευκαιρίες απασχόλησης. Υπάρχουν σημεία όπως εγκληματολόγος, ανακριτής σκηνής εγκλήματος, δικαστικός υπάλληλος, παρανομικός, ιατροδικαστικές υπηρεσίες, ιδιωτικός ερευνητής και άλλες διάφορες θέσεις. Αυτή η εκτεταμένη ποικιλία κάθε θέσης έχει εξαιρετικές δυνατότητες οι οποίες, ενώ όλες έχουν ένα απλό περιεχόμενο πληροφοριών, χρειάζονται πρόσθετη διδασκαλία εάν εστιάζουν.

Το άτομο που φτάνει σε ένα επάγγελμα ως αστυνομικός και σερίφης ταγματάρχης περιπολίας, για παράδειγμα, κέρδισε 51.410 $ τον Μάιο του 2008. Πρόσθετα εισοδήματα που αναφέρονται είναι οι αστυνομικοί και οι επόπτες ντετέκτιβ που κερδίζουν $75.490 και οι ντετέκτιβ και οι εγκληματικοί ερευνητές με $60.910. Οι διαφορές θα καθοριστούν ανάλογα με το αν κάποιος εργάζεται στην κεντρική ή τοπική διοίκηση.

Τα συνολικά εισοδήματα που αναφέρθηκαν ήταν ο Αστυνομικός Αρχηγός με $113.930, ο Συνεργάτης Αρχηγός με $96.209 και ο Αρχηγός της Αστυνομίας με $96.209. Αυτό δεν ισοδυναμεί με τις υπερωρίες, τις διακοπές και άλλες ευημερίες αυτών των επαγγελμάτων. Όταν αυτά παρέχονται στην πραγματική ποσότητα είναι πολύ μεγαλύτερη. Το κύριο ρεύμα αυτών των θέσεων αποκτάται με το «ανεβαίνοντας μέσα από τις θέσεις» και βασίζονται στη συμμετοχή και την περίοδο με το τμήμα.

Τα άτομα που μολύνουν για ένα επάγγελμα σε περιορισμένες υπηρεσίες εφαρμογής του νόμου δεν απαιτούν συνεχώς πτυχίο κολεγίου. Αυτό συμβαίνει για τον λόγο ότι λαμβάνουν εκπαίδευση σε αστυνομικό στρατιωτικό ινστιτούτο καθώς και σε ασκήσεις επί της εργασίας. Ωστόσο, ένα πτυχίο Ποινικής Δικαιοσύνης ξεκλειδώνει την πόρτα σε πρόσθετα συγκεκριμένα πεδία στη μονάδα, όπως εγκληματολόγος ή ερευνητής σκηνής εγκλήματος και σε συγκεκριμένους τομείς ένα πτυχίο είναι απαραίτητο σε επίπεδο εισαγωγής.

Οι κεντρικοί φορείς εφαρμογής νόμου πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, εργασιακή εμπειρία ή και τα δύο. Ακόμη και με αυτό το υπόβαθρο, ο αιτών πρέπει να υποβληθεί σε εκτενή εκπαίδευση σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Για να γίνει πράκτορας του FBI, ο υποψήφιος πρέπει να έχει πτυχίο κολεγίου συν 3 χρόνια εξειδικευμένης εργασίας ή πτυχίο φιλελεύθερου συν 2 χρόνια. Υπάρχουν επίσης πρόσθετες προμήθειες και, αφού γίνει δεκτός, πρέπει να υποβληθεί σε εκτενή εκπαίδευση σε κρατική εγκατάσταση.

Σε επίπεδο κολεγίου περιλαμβάνονται μαθήματα ποινικής δίωξης, ηθικής, εγκληματολογίας, ασφάλειας υπολογιστών, οικονομικών, λογιστικών, διερεύνησης σκηνής εγκλήματος και εγκληματολογικής ψυχολογίας. Ομοίως, κάποιος θα διδάξει αντικείμενα όπως Primer to Criminal Justice, American Judicial Systems, Probation/dale, και Criminal Career Behavior Schemes. Το να μπορεί κάποιος να περάσει αυτές τις επιλογές πετυχαίνει να ανακαλύψει το επάγγελμα σε αυτόν τον τομέα και να αποκτήσει έναν εξαιρετικό μισθό ποινικής δικαιοσύνης καθώς και ένα επάγγελμα εφ’ όρου ζωής.Source by Dianne Murray

Σχολιάστε