Μπορεί η αρωματική σκόνη χαλιών να ερεθίσει τις αλλεργίες και το άσθμα σας;

Ένα από τα κύρια προβλήματα που μπορεί να βρει κάποιος από εσάς όταν προσπαθεί να διατηρήσει τα σπίτια του φρέσκα και καθαρά είναι η ανάγκη να χρησιμοποιεί συνεχώς αρωματικά σπρέι και το χειρότερο είναι ότι το αρωματικό χαλί ερεθίζει τις αλλεργίες προκαλείται άσθμα. Μπορεί να μην επηρεάζεστε από την αρωματική πούδρα χαλιών σε βάση το χρόνο, αλλά, ανεξάρτητα από την εποχή αλλεργίας που υποφέρετε περισσότερο, οι αλλεργίες είναι ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα για όσους υποφέρουν ιδιαίτερα από αλλεργίες που προκαλούν άσθμα.

Τι προκαλεί τα αρώματα να αντιδρούν στις αισθήσεις σας;

Ανεξάρτητα από το ποιες μυρωδιές προκαλούν μια αλλεργική αντίδραση, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η υπερβολική χρήση οποιασδήποτε από τις διαφορετικές αρωματικές σκόνες χαλιού που ερεθίζουν τις αλλεργίες άσθμα που προκαλείται μέσω ενός απλού βομβαρδισμού πολλών διαφορετικών αρωμάτων για τις οποίες το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός σας, σε συνδυασμό με μια κανονική αλλεργία εποχής, απλώς διασπάται και δεν μπορεί να εμποδίσει τις αλλεργικές αντιδράσεις.

Αποφυγή της κατάρρευσης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε την υπερφόρτωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και την ενδεχόμενη κατάρρευση του ανοσοποιητικού είναι να κοιτάξετε πραγματικά τα είδη του νοικοκυριού σας που περιέχουν πολλές χημικές ουσίες που αναφέρονται και να αρχίσετε να υιοθετείτε μια πιο ελεύθερη χρήση προϊόντων. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφύγουμε πολλά από αυτά τα αρωματικά προϊόντα σε σκόνη χαλιών ή οποιοδήποτε προϊόν με χημικά φορτία, καθώς μας δελεάζουν να διατηρούμε τα σπίτια μας φρέσκα και καθαρά, αλλά σε βάρος πολλών που βρίσκουν ότι η αρωματική σκόνη χαλιού ερεθίζει περισσότερο το άσθμα. παράπονα.

Ένας από τους χειρότερους παραβάτες των παραπόνων αλλεργίας στο άσθμα είναι η αμμωνία, η οποία είναι πολύ εμφανής σε τέτοια προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας σε πράγματα όπως καθαριστικά τζαμιών. Ένας άλλος παραβάτης είναι σε ένα προϊόν καθαρισμού το οποίο μπορεί να μην είναι καν επαγωγέας αλλεργιογόνου για εσάς και αυτό βρίσκεται στα καθαριστικά λεκάνης τουαλέτας, το Paradichloro-benzene. Ακόμη και χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας γυαλιστικό επίπλων και καθαριστικά βαρέως τύπου, όλα χρησιμοποιούν ένα απόσταγμα πετρελαίου ως βασικό συστατικό. όλα αυτά προκαλούν ασθματική αντίδραση.

Go Natural!

Ένας λόγος που χρησιμοποιούμε αρωματική σκόνη χαλιών είναι μάλλον βασικός: για να εξαλείψουμε τις ενοχλητικές οσμές στα χαλιά μας. Το καλύτερο φυσικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα χαλιά σας για να εξαλείψετε αμέσως τις οσμές είναι να πασπαλίζετε με μαγειρική σόδα πάνω στο χαλί και να το αφήνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά να το σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα. Αυτή είναι μια τέλεια λύση και για όσους από εμάς ξεχνάμε πού έχουμε σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα, καθώς το λευκό χρώμα της μαγειρικής σόδας λειτουργεί ως οδηγός σκούπας.

Εάν ανήκετε στο 1% του πληθυσμού που υποφέρει από τις επιπτώσεις της αρωματικής σκόνης χαλιού που προκαλεί ερεθισμό αλλεργίας στο άσθμα, θα πρέπει να κοιτάξετε όλες τις ετικέτες στο διάδρομο καθαρισμού του σπιτιού για να μάθετε ακριβώς γιατί είναι πρόβλημα και να κοιτάξετε μια φυσική λύση.Source by Willhelm Williams

Σχολιάστε