Οφέλη από προγράμματα Adware

Το Adware είναι βασικά προγράμματα που διαταράσσουν τη λειτουργία του υπολογιστή σας εμφανίζοντας ενοχλητικά συμπτώματα από banner, αναδυόμενα παράθυρα και κάθε είδους διαφημίσεις στον υπολογιστή σας. Τα adware που μερικές φορές είναι γνωστά ως spyware είναι σχετικά επικίνδυνα όταν βρίσκονται στον υπολογιστή σας. Μπορεί να συλλέξει προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες και να τις μεταδώσει μέσω του Διαδικτύου εν αγνοία σας. Οι άνθρωποι που κάνουν πολλές συναλλαγές μέσω Διαδικτύου, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, ηλεκτρονικό εμπόριο ή τραπεζικές συναλλαγές μέσω Διαδικτύου διατρέχουν υψηλό κίνδυνο.

Άγνωστο σε πολλούς ότι οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90%) είναι μολυσμένα με adware και spyware. Διάφορα εργαλεία εκεί έξω μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από αυτά. Όπως κάθε ανθρώπινη ασθένεια, η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία.

Μόλυνση και πρόληψη Περιστασιακά, όταν πραγματοποιείτε λήψη συγκεκριμένων προγραμμάτων κοινής χρήσης ή δωρεάν λογισμικού από ορισμένους ιστότοπους που δεν είναι ασφαλείς ή ο συγγραφέας πιστεύει ότι σε αντάλλαγμα να χρησιμοποιήσει τα προγράμματά του δωρεάν, θα διαφημίσει ορισμένες διαφημίσεις σε εσάς. Μην κατεβάζετε ή μείνετε μακριά από ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι σας προσφέρουν πολλά για το τίποτα. Ω, αυτό το υπέροχο “Oh congratulations your our 1.000.000 τυχερός νικητής! Κάντε κλικ εδώ για να κερδίσετε την τιμή σας”. Ελέγξτε ότι η πηγή από την οποία κάνετε λήψη είναι αξιόπιστη.

Τα δυνατά σου προληπτικό μέτρο θα ήταν πάντα να έχετε ένα ενημερωμένο ή τα πιο πρόσφατα προϊόντα spyware. Αυτά θα λειτουργήσουν είτε ως προληπτικά εργαλεία που μπλοκάρουν ιστοτόπους που περιέχουν adware και spyware είτε ως εργαλείο αφαίρεσης για τον ήδη μολυσμένο υπολογιστή σας. Είναι σημαντικό να διαβάσετε κριτικές για ορισμένα εργαλεία αφαίρεσης adware και spyware προτού αποφασίσετε να αγοράσετε ένα. Κάντε λίγη έρευνα και δείτε τι έχουν να πουν οι άλλοι για αυτά. Ορισμένα από αυτά τα προγράμματα περιέχουν τα ίδια το λογισμικό υποκλοπής spyware.Source by Muhammad Haidir

Σχολιάστε