Ο καθαρισμός του μητρώου έσωσε την ψυχική μου υγεία

Γιατί λοιπόν το λατρεύω;

Αντιμετώπιζα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, γινόταν πολύ αργός στην εκκίνηση, συχνά κρεμόταν κατά την εκκίνηση και ακόμη και αν τον άφηναν για 15 ή 20 λεπτά δεν τον έβλεπα να εκκινείται και να εισέρχεται στο λειτουργικό σύστημα. Μπλε οθόνη τη χειρότερη στιγμή όταν εργάζεστε σε ένα έγγραφο ή το τρομερό πάγωμα ακριβώς όταν είναι σχεδόν έτοιμο ένα έγγραφο. Η απογοήτευση με έπιανε και η λογική μου ήταν σε λεπτή γραμμή. Όταν αρχίσετε να φωνάζετε στον υπολογιστή σας και να τον ρωτάτε γιατί δεν λειτουργεί – είναι ώρα να ζητήσετε βοήθεια: ή τουλάχιστον ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης μητρώου. Αξίζει να αναφέρω εδώ ότι είμαι αρκετά γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά όταν πρόκειται για τη λειτουργία του κώδικα υπολογιστή είναι όλα ένα και μηδενικά για μένα.

Έπινα καφέ με μια φίλη και της το ανέφερα και μου είπε ότι ακουγόταν σαν πρόβλημα μητρώου ή πιθανότατα πολλά προβλήματα μητρώου. Είναι προγραμματίστρια και πολύ καλά ενημερωμένη όσον αφορά τη σκοτεινή τέχνη των υπολογιστών και τα ζητήματα λογισμικού.

Μου είπε ότι πολλά κομμάτια κώδικα μένουν πίσω στο μητρώο όταν αφαιρείτε λογισμικό, μετακινείτε αρχεία ή τα διαγράφετε. Εργάζομαι ως σύμβουλος σε μια εταιρεία και αναπτύσσουμε ένα πρόγραμμα λογισμικού για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο βασισμένο σε υπολογιστή (συμβουλεύομαι το περιεχόμενο, όχι το λογισμικό) και συχνά φορτώνω δοκιμαστικά κομμάτια του προγράμματος και γράφω υλικό για το περιεχόμενο. Έτσι, ο υπολογιστής μου έχει κομμάτια λογισμικού παντού και διαγράφω και μετακινώ αρχεία συνεχώς.

Μου είπε να κατεβάσω ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης μητρώου και να το τρέξω. Είπε ότι θα εκπλαγώ με το πόσα πολλά θα μείνουν πίσω και αν χρησιμοποιήσω το λογισμικό θα βρει τα προσβλητικά στοιχεία και θα καθαρίσει το μητρώο μου για μένα και αυτό θα βοηθήσει και πιθανότατα θα επαναφέρει τη λάμψη στον υπολογιστή μου.

Μου είπε ότι τα περισσότερα προγράμματα μητρώου αυτές τις μέρες σάς επιτρέπουν να κατεβάσετε μια δοκιμαστική έκδοση και να ελέγξετε τον υπολογιστή σας και αν βρει κάτι, θα το καταχωρούσατε και θα το εκτελέσετε ξανά και θα καθαρίσετε τον υπολογιστή σας. Έλεγξα πολλούς ιστότοπους – αφού εγκατέστησα έναν, έκανα σάρωση και βρήκε 567 προβλήματα. Δεν πίστευα ότι ήταν πάρα πολλά, δεδομένου ότι έχω τον υπολογιστή για περίπου 4 χρόνια τώρα και για το ποσό διαγραφής και μετακίνησης λογισμικού και προγραμμάτων που κάνω 567 πράγματα (θυμηθείτε ότι είναι σκοτεινή τέχνη για μένα) δεν φαινόταν τίποτα. Σκέφτηκα να το συγκρίνω με ένα άλλο προϊόν και να δω ποιο μου έδωσε ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα μπορούσα να σχετιστώ, να θυμάστε ότι αυτό είναι μια σκοτεινή τέχνη και ήθελα απλώς ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης μητρώου που είναι απλό, φθηνό και αξιόπιστο. Κατέβασα ένα άλλο προϊόν που έλεγε ότι ήταν δωρεάν. Δυστυχώς αυτό δεν θα φορτώσει. Τα παράτησα μετά από 3 προσπάθειες. Απλώς λαμβάνω συνεχώς ένα μήνυμα σφάλματος, οπότε δοκίμασα ένα άλλο.

Το επόμενο που προσπάθησα το κατέβασα και το εγκατέστησα εύκολα, έδωσε πολύ παρόμοια αποτελέσματα και αυτό σήμαινε ότι η τιμή ήταν ο καθοριστικός παράγοντας εδώ. Αγόρασα το πρώτο που κατέβασα και ήταν μόνο 27 $. Είχε την απλούστερη διεπαφή, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις λειτούργησαν φανταστικά για μένα. Έχει ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί που λέει SCAN NOW και ένα κουμπί που λέει Repair Problems.

Είναι ακριβώς αυτό που κάποιος σαν εμένα δεν αισθάνεται και τόσο άνετος με τη μαγεία του λογισμικού υπολογιστών και τα γκρέμλιν που το σπάνε. Όταν το έτρεξα και τελείωσε τον καθαρισμό του συστήματός μου, επανεκκίνησα τον υπολογιστή μου. Ξεκίνησε σωστά, όλα τα προγράμματα λειτουργούν και είναι ξανά σταθερό και τώρα ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή μου και να μην ανησυχώ αν θα παγώσει ή θα μου δώσει μπλε οθόνη.

Σίγουρα συνιστώ να αγοράσετε ένα προϊόν καθαρισμού μητρώου σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον υπολογιστή του και δεν έχει τεχνικά γνώσεις και θέλει ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης μητρώου που κάνει τη δουλειά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο καθαρισμός του μητρώου έσωσε τη λογική μου. http://www.find-itbuy-it.com/index_files/registryfix.htmSource by Steve David Walker

Σχολιάστε