Πληροφορίες Kaspersky Antivirus για υπολογιστή – Πληροφορίες για αυτήν τη λύση ασφαλείας και τα ευέλικτα προγράμματα συνδρομής της

Τα προϊόντα προστασίας από ιούς της Kaspersky αξίζουν πάντα τη χρήση – ειδικά για χρήστες Windows. Φυσικά, δεν περιορίζεται μόνο στα Windows. Υπάρχουν επιλογές συνδρομής που περιλαμβάνουν χρήση σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Mac, Android και iOS. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εταιρεία έχει κερδίσει περισσότερα βραβεία από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, επομένως εάν θέλετε να έχετε εξαιρετική προστασία για τον υπολογιστή σας, αυτό το προϊόν είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν τόνοι θετικών κριτικών Kaspersky Antivirus για υπολογιστές από ειδικούς.

Προσφέρει προστασία όλων των τύπων ιών, επικίνδυνων εφαρμογών, ύποπτων ιστοσελίδων, απόπειρες phishing, ransomware και πολλά άλλα. Η ασφάλεια έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τον υπολογιστή χωρίς να παρεμποδίζει. Λειτουργεί απρόσκοπτα και αθόρυβα στο παρασκήνιο και λαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις, ώστε να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα προστασίας από ιούς διατηρείται πάντα ενημερωμένο.

Υπάρχουν διάφορα επίπεδα προστασίας για να διαλέξετε: Βασικό, Ασφάλεια Διαδικτύου και Ολική ασφάλεια. Η δωρεάν έκδοση του Kaspersky Antivirus για υπολογιστή παρέχει βασική προστασία, αλλά τίποτα άλλο. Το Internet Security περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την αποτροπή κακόβουλων επιθέσεων και τον εντοπισμό συμπεριφοράς κακόβουλου λογισμικού, καθώς και εργαλεία απορρήτου που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ασφαλείς όλες τις διαδικτυακές σας συναλλαγές και τις τραπεζικές πληροφορίες.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή αναβάθμισης του προγράμματος προστασίας από ιούς πληρώνοντας ένα τέλος ενός έτους, δύο ετών ή τριών ετών για την προστασία 3 – 5 υπολογιστών. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε ένα οικιακό δίκτυο ή μια μικρή επιχείρηση που πρέπει να εξασφαλίσετε. Σαρώνει αυτόματα τον υπολογιστή σας για να εντοπίσει απειλές, συμπεριλαμβανομένων των νέων λοιμώξεων “εξόρυξης κρυπτογράφησης” που θα μπορούσαν να βλάψουν σοβαρά την απόδοση του υπολογιστή σας εάν δεν χειριστείτε σωστά. Εάν ο υπολογιστής σας μολυνθεί από αυτό, οι τεχνολογίες της Kaspersky βοηθούν στην αποθήκευση και επαναφορά του.

Ρύθμιση και διαχείριση του Kaspersky Antivirus για υπολογιστή

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα σχετικά με αυτά τα προϊόντα είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση και τη διαχείρισή τους. Υπάρχει τεχνική υποστήριξη για κάθε τύπο χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών χρηστών υπολογιστών, των μικρών επιχειρήσεων, των μεσαίων μεγάλων επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων σε επίπεδο επιχείρησης. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε την ασφάλεια από οπουδήποτε, όταν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο My Kaspersky.

Εάν έχετε παλαιότερο υπολογιστή, διαβάστε τις απαιτήσεις συστήματος για να βεβαιωθείτε ότι θα μπορείτε να εκτελέσετε αποτελεσματικά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Όλες οι εκδόσεις των Windows από τα Vista on up υποστηρίζονται. Συνιστάται να έχετε τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM και 1 GB χώρο στον σκληρό δίσκο. Τα προϊόντα Kaspersky είναι διαθέσιμα και για χρήστες Mac.

Πριν επιλέξετε συνδρομή και αναβάθμιση, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μια δωρεάν δοκιμή του Kaspersky Antivirus για υπολογιστή. Τα κουπόνια είναι διαθέσιμα όταν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση και συμβάλλουν στη σημαντική μείωση της τιμής.

Υπάρχουν νέες ψηφιακές απειλές που εμφανίζονται κάθε μέρα, επομένως μην αναβάλλετε την αγορά προστασίας. Θα πρέπει να μπορείτε να το αποκτήσετε σε προσιτή τιμή όσο το χρησιμοποιείτε Kaspersky Antivirus για υπολογιστή κωδικούς προσφοράς. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προστατεύετε τον υπολογιστή σας!Source by George Botwin

Σχολιάστε