Ποια αρχεία θα αφαιρέσει ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου;

Έχετε δουλέψει ποτέ σε κάτι σημαντικό, μόνο που ο υπολογιστής σας κολλάει χωρίς να έχετε τίποτα παρά μόνο μια μπλε οθόνη; Ή ίσως, όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα, να παίξετε παιχνίδια υπολογιστή, να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ή να εκτελέσετε λογισμικό το σύστημά σας παγώνει εντελώς!

Ίσως πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας πριν ένα από τα προγράμματά σας λειτουργήσει σωστά ή ο υπολογιστής σας λειτουργεί εξαιρετικά αργά. Ίσως ετοιμάζεστε να αντικαταστήσετε την τρέχουσα συσκευή σας υπέρ ενός νέου υπολογιστή λόγω των παραπάνω προβλημάτων;

Εάν απαντήσατε ναι σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, είναι πιθανό να χρειάζεστε ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου.

Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε τι είναι το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου αλλά και θα απαντήσουμε στην ερώτηση “τι είδους αρχεία θα αφαιρέσει ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου;” Εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί Microsoft Windows ως λειτουργικό σύστημα, τότε θα διαθέτει μητρώο και αυτό το μητρώο βοηθά το λειτουργικό σύστημα να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.

Το λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί το μητρώο ως εγκατάσταση αποθήκευσης για ορισμένους τύπους δεδομένων και πληροφοριών και κατά τη λειτουργία του μπορεί να καλέσει αυτές τις αποθηκευμένες πληροφορίες. Το απλό γεγονός είναι ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας τόσο περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα θα αποθηκεύονται στο μητρώο σας.

Ως κρίσιμο μέρος του λειτουργικού συστήματος Windows, ο υπολογιστής σας δεν θα μπορούσε να εκτελέσει τα Windows χωρίς μητρώο. Σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο, το μητρώο μπορεί να γεμίσει με πληροφορίες και δεδομένα που δεν είναι πλέον σχετικά. Όταν καταργείτε ή διαγράφετε υλικό ή λογισμικό, τα σχετικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο μητρώο καταργούνται επίσης, δυστυχώς συχνά θα υπάρχει κάποια μικρή ποσότητα δεδομένων ή πληροφοριών που παραμένουν στο μητρώο.

Αυτά τα αρχεία καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο μητρώο σας χωρίς σκοπό και όταν ο υπολογιστής απαιτεί κάτι από το μητρώο, θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση σε όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο μητρώο, ανεξάρτητα από το αν εξακολουθούν να είναι σχετικά ή όχι. Συχνά είναι αυτά τα περιττά και άσχετα πρόσθετα δεδομένα που προκαλούν τη συντριβή ή το πάγωμα του υπολογιστή κατά την αναζήτηση των στοιχείων που χρειάζεται.

Μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στη βέλτιστη απόδοση απλά βρίσκοντας ένα καλό εργαλείο καθαρισμού μητρώου. το λογισμικό θα σαρώσει το μητρώο σας και θα αφαιρέσει σωστά στοιχεία που δεν θα έπρεπε πλέον να υπάρχουν. Θα διασφαλίσει επίσης ότι τα διατηρούμενα δεδομένα αποθηκεύονται με τη σειρά και δεν είναι πλέον απλωμένα, με αυτόν τον τρόπο τα Windows μπορούν να βρίσκουν πιο αποτελεσματικά τα δεδομένα που χρειάζονται. Αυτό με τη σειρά του θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ταχύτητα του υπολογιστή σας.

Τι είδους αρχεία καταργεί το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου;

Τώρα που είστε λίγο πιο εξοικειωμένοι με τη λειτουργία ενός μητρώου και πώς μπορεί να γίνει προβληματικός. τα ακόλουθα είναι συγκεκριμένοι τύποι αρχείων και δεδομένων που θα καταργήσει ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου:

Στοιχεία μενού Έναρξη προγραμμάτων που έχουν διαγραφεί Ορφανοί σύνδεσμοι Παλιά και περιττά αρχεία συστήματος Κατεστραμμένα αρχεία Περιττά δεδομένα Λείπουν αρχεία DLL

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προβλήματα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, τότε η απόδοση του υπολογιστή σας θα μπορούσε πιθανώς να βελτιωθεί με τη λήψη ενός καλού προγράμματος καθαρισμού μητρώου. Καταργήστε όλα τα περιττά αρχεία και δεδομένα από το μητρώο σας και ο υπολογιστής σας θα πρέπει να λειτουργεί πιο ομαλά και πιο γρήγορα, αυτό θα πρέπει επίσης να τον επαναφέρει σε νέα δυνατότητα υπολογιστή.Source by Graham Govern

Σχολιάστε