Προγράμματα αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας και διαφημίσεων – Χρειάζεστε αυτό το λογισμικό; Μια δωρεάν σάρωση μπορεί να είναι η απάντηση

Ωχ… ο υπολογιστής σας λειτουργεί ξανά πολύ αργά; Μπορεί να έχετε δημιουργήσει ένα απόθεμα adware ή spyware στον υπολογιστή σας χωρίς καν να το αναγνωρίζετε! Το λογισμικό αφαίρεσης spyware adware είναι η απάντηση!

Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζεις με βεβαιότητα αν ο υπολογιστής σου έχει μολυνθεί από λογισμικό διαφημίσεων ή spyware, αν προσπαθήσεις να κοιτάξεις μόνος σου τη μονάδα δίσκου C… Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που υποτίθεται ότι υπάρχουν εκεί που πιθανότατα δεν τα έχεις αναγνωρίστε, θα είναι δύσκολο να εντοπίσετε τα άτακτα αρχεία spyware που πρέπει να αφαιρεθούν.

Ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωρίσετε αυτά τα αρχεία κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας είναι να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα αφαίρεσης λογισμικού spyware του ενός ή του άλλου είδους. Αυτό το πρόγραμμα θα σαρώσει ολόκληρο τον υπολογιστή σας και θα εντοπίσει προγράμματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Θα επιστήσει την προσοχή σας σε αυτά και θα σας προτείνει να τα “καραντώσετε”. Μόλις εντοπιστούν οι κακόβουλοι φάκελοι, θα έχετε την ευκαιρία να τους αφαιρέσετε και να αφαιρέσετε οριστικά αυτό το τρελό λογισμικό υποκλοπής spyware από τον υπολογιστή σας!

Πώς ξέρετε εάν έχετε spyware στον υπολογιστή σας προτού πληρώσετε χρήματα για ένα σύστημα αφαίρεσης spyware; Πολλά προγράμματα αφαίρεσης spyware και adware προσφέρουν δωρεάν δοκιμή. Θα σας επιτρέψουν να κατεβάσετε το λογισμικό τους και να σαρώσετε ολόκληρο τον υπολογιστή σας δωρεάν. Εάν δεν εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας, θα γνωρίζετε ότι το SPYWARE δεν είναι η αιτία των προβλημάτων απόδοσης του υπολογιστή σας. Ωστόσο, εάν εντοπίσει κάτι κακό στη σάρωση του, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για την εγγραφή του προγράμματος, εάν θέλετε να ολοκληρώσει την εργασία της αφαίρεσης του κακού adware για εσάς. Είναι επιλογή σου.Source by Emily Cressey

Σχολιάστε