Προγράμματα αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας – Εύρεση του κατάλληλου για εσάς

Δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσετε πραγματικά πόσο σημαντικό είναι να αποκτήσετε ένα καλό εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα για την προστασία του συστήματος του υπολογιστή σας από χάκερ και άλλους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Το «σωστό πρόγραμμα» είναι η φράση που πρέπει να προσέξετε εδώ. Ορισμένα προγράμματα παρουσιάζονται ως εργαλεία κατά του spyware, αλλά στην πραγματικότητα είναι φορτωμένα με λογισμικό υποκλοπής – αυτό γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο κάθε μέρα.

Συχνά, τα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware έχουν δημιουργηθεί από ομάδες χάκερ και εγκληματιών που θέλουν να βλάψουν τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να σας κάνουν να τους πληρώσετε χρήματα για να το διορθώσουν. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να εντοπίσουν και να διαγράψουν λογισμικό υποκλοπής spyware στο σύστημά σας, αλλά ενώ το κάνουν αυτό, ρίχνουν ένα σωρό ιούς trojan στο παρασκήνιο και προτού το καταλάβετε το σύστημά σας δεν σας χρησιμεύει πλέον.

Κατά την περιήγηση για ένα αποτελεσματικό εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις κριτικές άλλων ατόμων που έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα. Όλες οι εταιρείες θα τραγουδήσουν τα εύσημα των δικών τους προϊόντων. Η ανάγνωση πραγματικών κριτικών από τελικούς χρήστες είναι πολύ πιο χρήσιμη για εσάς. Γιατί; Γιατί το 99% των περιπτώσεων είναι η αλήθεια.

Η ανάγνωση των κριτικών συνήθως θα σας υποδείξει πού βρήκαν αυτά τα άτομα το ιδανικό εργαλείο spyware – είτε ήταν διαδικτυακή λήψη είτε αγορασμένο από ένα κατάστημα. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο για να ψάξετε και μερικές φορές μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα!

Τα καλά εργαλεία αφαίρεσης λογισμικού κατασκοπείας (είτε πληρώνονται είτε δωρεάν) πρέπει να κάνουν δύο πράγματα. Πρέπει να μπορεί να ανιχνεύει όλο το κρυφό λογισμικό υποκλοπής spyware στο σύστημά σας καθώς και να αποτρέπει τυχόν μελλοντικό κακόβουλο λογισμικό από το να εισέλθει στον υπολογιστή σας. Είναι πολύ σημαντικό το πρόγραμμα που θα επιλέξετε να έχει την επιλογή να αναβαθμιστεί. Οι δημιουργοί λογισμικού κατασκοπείας επινοούν πάντα νέους και πιο έξυπνους τρόπους για να μολύνουν τον υπολογιστή σας. Είναι σημαντικό το λογισμικό προστασίας από λογισμικό υποκλοπής spyware να είναι ενημερωμένο με αυτό, ώστε να ειδοποιείστε όποτε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για “κριτικές spyware” ή “spyware αφαίρεση” θα εμφανίσει τόνους πληροφοριών που μπορείτε να ελέγξετε για τις πιο πρόσφατες και εξαιρετικές λύσεις στα προβλήματα spyware που αντιμετωπίζετε. Προσέχετε τις κριτικές συγκεκριμένων προγραμμάτων – αυτά θα κάνουν την τελική σας επιλογή πολύ πιο εύκολη.

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσετε, ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή φόρουμ υπολογιστών – ειδικά οποιοδήποτε από αυτά που ασχολούνται με την ασφάλεια των υπολογιστών. Θα βρείτε πάρα πολλές εξαιρετικές συμβουλές και προτάσεις προϊόντων σε αυτά τα φόρουμ από τα χρήσιμα μέλη του φόρουμ.Source by Niall Roche

Σχολιάστε