Προγραμματισμός επιτυχίας σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς – 6 βήματα για να σας επαναφέρετε στην πορεία σας

Κάθε εξήντα δευτερόλεπτα στην Αμερική σήμερα, ανεξάρτητα από το οικονομικό κλίμα, κάποιος γίνεται πλούσιος. Δηλαδή θα κερδίσουν πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερα σε προσωπικό εισόδημα. Γιατί αυτό το άτομο δεν μπορεί να είσαι εσύ; Τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι ψυχικά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο; Να τι κάνουν.

1-Κατανοήστε πώς ξεκινούν οι σκέψεις: Ας πούμε ότι μπαίνεις στην αγορά εργασίας. Και ένας φίλος αναφέρει, “Υπάρχει ύφεση. Δεν υπάρχουν δουλειές.” Μετά διαβάζεις ένα βιβλίο με τίτλο «Η ύφεση είναι εδώ». Βλέπετε τον τίτλο ειδήσεων, “Οι θέσεις εργασίας εξαφανίζονται”. Όλοι μιλούν για αυτό. Οι ελπίδες σας να βρείτε δουλειά αρχίζουν να εξαφανίζονται και σταματάτε να ψάχνετε πριν καν ξεκινήσετε. Γιατί; Υπερέκθεση στην απελπισία.

2-Πρακτική Αποφυγή: Εάν δεν το έχετε δει ή ακούσει ποτέ για αυτό, δεν μπορείτε να το σκεφτείτε. Αποφύγετε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε να μιλάει για κακές ειδήσεις, κακή οικονομία, κακή ύφεση, ασθένειες, ατυχήματα, κ.λπ. Μπορεί να νομίζετε ότι είστε συμπονετικοί ακούγοντάς τους, αλλά αυτό που κάνετε διευρύνει τη συνείδηση ​​αυτών των σκέψεων.

3-Πρακτική Έκθεση: Δεδομένου ότι οι σκέψεις προκύπτουν ως αποτέλεσμα της συνεχούς έκθεσης σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, έννοια ή ιδέα. μπορεί να θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας σε θετικά, ενθαρρυντικά και εμπνευσμένα γεγονότα ή περιστατικά που μπορεί να εμποτίσουν το μυαλό σας με θετικές σκέψεις. Αναζητήστε θετικούς ανθρώπους και πράγματα για να ακούσετε και να παρακολουθήσετε.

4-Προσχεδιασμός: Εάν διατηρείτε μια θετική νοοτροπία, μπορεί να μην ταιριάζετε παντού και να αναγκαστείτε να συμμετάσχετε σε αρνητικές συζητήσεις. Μην το κάνεις. Προσχεδιάστε αυτές τις στιγμές και έχετε κάτι θετικό στη διάθεσή σας, όπως ένα βιβλίο να διαβάσετε, έναν στόχο για οπτικοποίηση, ένα ημερολόγιο για να σχεδιάσετε σχέδια για την επίτευξη των στόχων σας κ.λπ. Να θυμάστε, όσο περισσότερο μιλάτε για κάτι, τόσο πιο βαθιά θα ριζώσει το μυαλό σας.

5- Η σιωπή είναι καλύτερη: Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα αφήνοντας κενά σιωπής στις αλληλεπιδράσεις τους. μπορεί να αισθάνονται άβολα και να αρχίσουν να μιλούν για κάτι νευρικό, αμφιλεγόμενο ή αρνητικό για να καλύψουν αυτά τα κενά. Να τους αναφέρετε ευγενικά ότι είναι εντάξει να σιωπάτε. Και αυτή η σιωπή είναι απλώς ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας.

6-Track Success: Σκεφτείτε μερικές από τις ενέργειες που έχετε κάνει στη ζωή σας και έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία. Παρακολουθήστε ποια σειρά σκέψεων ή πεποιθήσεων διέταξαν αυτές τις ενέργειες. Δείτε αν μπορείτε να καταλάβετε από πού ξεκίνησαν αυτές οι σκέψεις. Ίσως μπορείτε να τα εντοπίσετε σε μια πηγή όπου μπορούν να βλαστήσουν άλλες ισχυρές σκέψεις.Source by Andres Lara

Σχολιάστε