Πτυχία Διαδικτυακής Εγκληματολογικής Έρευνας

Η εκπαίδευση για καριέρα σε ποινικές έρευνες μπορεί να γίνει μέσω μιας σειράς διαδικτυακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τα διαπιστευμένα σχολεία και κολέγια παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν το πτυχίο που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού τους. Με εκπαίδευση στις ποινικές έρευνες οι μαθητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εργαστούν ως ανακριτές σκηνής εγκλήματος, αστυνομικοί, πράκτορες του FBI, αξιωματικοί ποινικών ερευνών και πολλά άλλα. Τα διαδικτυακά προγράμματα προσφέρουν μια ποικιλία πτυχίων, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών, πτυχιούχων, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών καθώς και πιστοποιητικά.

Ένα πτυχίο συνεργατών στις ποινικές έρευνες διαρκεί περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και θα προετοιμάσει τους μαθητές για μια σειρά σταδιοδρομιών. Τα διαδικτυακά σχολεία επιτρέπουν στους μαθητές να εκπαιδεύονται για την επιβολή του νόμου, την ιδιωτική έρευνα, την ασφάλεια και πολλά άλλα. Με διαπιστευμένο πτυχίο συνεργατών, οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν θέματα που περιλαμβάνουν ψυχολογία, στρατηγικές άμυνας, εγκληματολογία υπολογιστών, χρήση πυροβόλων όπλων και ασφάλεια και πρωτόκολλα σύλληψης για να αναφέρουμε μερικά. Οι μαθητές θα μάθουν διάφορες δεξιότητες που σχετίζονται με την εργασία, όπως τεχνικές ανάκρισης, τακτικές αυτοάμυνας, επικοινωνία και διατήρηση αποδεικτικών στοιχείων. Ένα πτυχίο συνεργάτη θα προετοιμάσει τους μαθητές να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να ακολουθήσουν ένα πτυχίο.

Τα προγράμματα πτυχίου στις ποινικές έρευνες χρειάζονται περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθούν. Υπάρχει μια σειρά από διαπιστευμένα διαδικτυακά σχολεία που προσφέρουν εκπαίδευση ποινικής έρευνας σε μαθητές. Τα διαδικτυακά μαθήματα μπορεί να αποτελούνται από τη μελέτη θεμάτων όπως η ασφάλεια στη σκηνή του εγκλήματος, η ποινική δικαιοσύνη, το ποινικό δίκαιο και άλλα σχετικά μαθήματα. Οι φοιτητές που αποκτούν πτυχίο πανεπιστημίου μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία που εργάζονται για το FBI, τις τοπικές ή κρατικές αρχές επιβολής του νόμου και άλλες υπηρεσίες. Με τις γνώσεις και την κατάρτιση που θα λάβουν οι μαθητές θα προετοιμαστούν για την καριέρα των ονείρων τους. Ένα πτυχίο σε αυτό το επίπεδο θα επιτρέψει στους μαθητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Οι φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό στις ποινικές έρευνες θα διαπιστώσουν ότι μπορεί να γίνει σε μόλις δύο χρόνια. Οι μαθητές που εγγράφονται σε ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μελετήσουν μαθήματα που περιλαμβάνουν προηγμένες μελέτες συμπεριφοράς, εγκληματολογική ψυχολογία, εγκληματολογία, έρευνα ποινικής δικαιοσύνης και πολλά άλλα. Με ένα διαπιστευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, ο φοιτητής θα αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για την απασχόληση ως πράκτορες της CIA, δικηγόροι, εγκληματολόγοι, καθηγητές και πολλά άλλα. Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα θα επιτρέψει στους φοιτητές να εξετάσουν την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στον τομέα.

Οι διδακτορικοί τίτλοι στις ποινικές έρευνες μπορούν να αποκτηθούν από μια ποικιλία διαδικτυακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο σε αυτό το επίπεδο μπορούν να περιμένουν να ολοκληρώσουν δύο έως τέσσερα χρόνια πρόσθετης εκπαίδευσης. Με την ηλεκτρονική εκπαίδευση για διδακτορικό, το πρόγραμμα σπουδών θα επικεντρωθεί στην οργανική χημεία, το ποινικό δίκαιο, τα ποινικά στοιχεία, την εγκληματολογική επιστήμη και πολλά άλλα. Με αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία ως πράκτορες του FBI, ποινικοί ερευνητές, ντετέκτιβ, αστυνομικοί και άλλοι επαγγελματίες. Το διδακτορικό δίπλωμα είναι το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης σε αυτόν τον τομέα.

Πιστοποιητικά διατίθενται επίσης σε όσους κατέχουν πτυχίο στον τομέα αλλά θέλουν να βελτιώσουν ή να ενημερώσουν τις γνώσεις τους. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν εξειδικευμένους τομείς σπουδών με βάση την τρέχουσα σταδιοδρομία τους. Οι τομείς ειδικότητας μπορεί να περιλαμβάνουν διερεύνηση σκηνής εγκλήματος, εγκληματολογία, ποινικό δίκαιο και πολλά άλλα. Η απόκτηση των πιστοποιητικών μπορεί να διαρκέσει από ένα μήνα έως ένα έτος.

Με ποικιλία από διαπιστευμένα διαδικτυακά σχολεία και τα κολέγια για να επιλέξουν από τους φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν την εκπαίδευση που επιθυμούν με τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα διαδικτυακά προγράμματα σε ποινικές έρευνες μπορούν να προετοιμάσουν τους μαθητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν στον τομέα. Ερευνώντας και ζητώντας πληροφορίες από τα προγράμματα της επιλογής σας μπορείτε να ξεκινήσετε την πορεία προς μια συναρπαστική νέα καριέρα σήμερα.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Το παραπάνω είναι ένα ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και μπορεί να απεικονίζει ή να μην απεικονίζει ακριβείς μεθόδους, μαθήματα ή/και εστίες που σχετίζονται με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συγκεκριμένη σχολή που μπορεί ή όχι να διαφημιστεί στο PETAP.org.

Πνευματικά δικαιώματα 2010 – Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από το PETAP.org.Source by Renata McGee

Σχολιάστε