Πώς να αφαιρέσετε το Spyware του Virus Protector αυτόματα-μη αυτόματη

Τι είναι το Virus Protector και πώς μεταδίδεται στον υπολογιστή σας

Το Virus Protector Pro είναι ένα κακόβουλο λογισμικό υποκλοπής που έχει κατασκευαστεί για να εξαπατήσει χρήματα από αφελείς χρήστες υπολογιστών. Αυτό το λογισμικό εγκαθίσταται με τη βοήθεια του Trojan που ονομάζεται Zlob. Αυτό το Trojan μεταμφιέζεται ως κωδικοποιητής βίντεο ή ήχου. Για παράδειγμα, πραγματοποιείτε αναζήτηση και λήψη μιας ταινίας από το Διαδίκτυο από ύποπτους ιστότοπους και όταν προσπαθείτε να ανοίξετε το αρχείο βίντεο, σας ζητείται να κάνετε λήψη ενός συγκεκριμένου κωδικοποιητή για αναπαραγωγή του αρχείου.

Τώρα κάνετε λήψη αυτού του κωδικοποιητή (ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ένας ιός) στο σύστημά σας και με αυτόν τον τρόπο ο υπολογιστής σας μολύνεται. Νομίζετε ότι κατεβάζετε έναν κωδικοποιητή για να παίξετε το αρχείο βίντεο αλλά στην πραγματικότητα κατεβάζετε και εγκαθιστάτε μόνοι σας έναν ιό!

Πώς το Virus Protector Pro μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας

Μόλις εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, θα ρυθμιστεί αυτόματα ώστε να εκτελείται κατά την εκκίνηση των Windows. Μόλις συνδεθείτε στον υπολογιστή σας, ο ιός θα φορτωθεί αυτόματα στο παρασκήνιο. Θα δημιουργήσει πολλά αρχεία με τυχαία ονόματα στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια θα σαρώσει τον υπολογιστή σας. Θα σας δείξει αυτά τα αρχεία ως μολύνσεις, ενώ στην πραγματικότητα, αυτά τα αρχεία είναι εντελώς ακίνδυνα και δημιουργούνται από αυτό το ίδιο το λογισμικό. Ο κύριος σκοπός πίσω από αυτό είναι να σας απειλήσει ώστε να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος.

Θα πρέπει απλώς να αγνοήσετε τα αποτελέσματα που δείχνει αυτό το λογισμικό επειδή είναι όλα ψεύτικα. Αυτό το λογισμικό θα συνεχίσει να σας λέει ότι υπάρχουν κακόβουλα αρχεία στον υπολογιστή σας τα οποία πρέπει να αφαιρέσετε το συντομότερο δυνατό. Θα εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα κάθε τόσο και δεν θα σας αφήνει να εκτελείτε πολλά προγράμματα. Μόλις εκτελέσετε το λογισμικό θα σας ενημερώσει ότι το λογισμικό είναι μολυσμένο και θα κλείσει αυτόματα το λογισμικό.

Πώς να αφαιρέσετε το Virus Protector με μη αυτόματο τρόπο

1. Πρώτα από όλα πρέπει να πατήσετε τα κουμπιά Ctrl + Alt + Delete στο πληκτρολόγιό σας.

2. Κάντε κλικ στη Διαχείριση εργασιών και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη σελίδα της καρτέλας διεργασίες.

3. Αναζητήστε ένα αρχείο με το όνομα “VirusProtectPro.exe” και επιλέξτε “Τερματισμός διαδικασίας”.

4. Αναζητήστε και διαγράψτε αυτά τα μολυσμένα αρχεία dll από τον υπολογιστή σας.

xkrdk.dll

nuqjici.dll

onwtj.dll

zpeolvh.dll

fyxkaah.dll

5. Ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε και να αφαιρέσετε άλλα ίχνη ιού από τον υπολογιστή σας και αυτό θα λειτουργήσει.

Όπως μπορείτε να δείτε, η χειροκίνητη αφαίρεση δεν είναι εύκολη και αν δεν αφαιρέσετε όλα τα ίχνη του ιού από τον υπολογιστή σας είναι πολύ πιθανό ο ιός να επιστρέψει στην επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Συνιστάται ιδιαίτερα να αφαιρέσετε τον ιό χρησιμοποιώντας εργαλεία αυτόματης αφαίρεσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιός έχει διαγραφεί από τον υπολογιστή σας 100% και ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ.

Το προστατευτικό ιών δεν είναι η μόνη απειλή για τον υπολογιστή σας, αλλά υπάρχουν πολλά παρόμοια προγράμματα στο Διαδίκτυο. Νέο πλαστό λογισμικό προστασίας από ιούς κατασκευάζονται καθημερινά και συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα γνήσιο λογισμικό προστασίας από ιούς που παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο.



Source by R. K. Jain

Σχολιάστε