Πώς να διαγράψετε γρήγορα το λογισμικό υποκλοπής υποκλοπής – Εδώ είναι τι δεν θα σας πουν οι τεχνικοί υπολογιστών!

Το λογισμικό κατασκοπείας είναι σαν ένας ιός υπολογιστή, καθώς μολύνει τον υπολογιστή σας εν αγνοία σας και έχει πρόσβαση σε πράγματα που δεν πρέπει να αγγίζει, είτε ψάχνει στα αρχεία του υπολογιστή σας είτε κάνει κάτι σοβαρό, όπως η επεξεργασία κρίσιμων αρχείων συστήματος που σας αφήνει να αμφισβητήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Το λογισμικό υποκλοπής spyware θα εισέλθει στον υπολογιστή σας με διάφορους τρόπους και μόλις εισέλθει στον υπολογιστή σας δεν μπορείτε να το αποκλείσετε από το να βλάψει τον υπολογιστή. Αν και είναι πολύ πιθανό το λογισμικό υποκλοπής να έχει κάνει τον υπολογιστή σας άχρηστο, είναι επίσης πολύ πιθανό να ανακτήσετε το σύστημά σας και να αφαιρέσετε το λογισμικό κατασκοπείας.

Λοιπόν, πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτή η επισκευή και πώς μπορείτε να προστατευτείτε στο μέλλον;

Ένα εργαλείο αφαίρεσης spyware που βασίζεται στο web. Αυτό το λογισμικό συγκρίνει όλα τα αρχεία δεδομένων σας με όλες τις γνωστές εφαρμογές spyware και αναζητά αντιστοιχίσεις. Αφού το λογισμικό αφαίρεσης αναγνωρίσει το αρχείο spyware, σας επιτρέπει να επιλέξετε τι να κάνετε με αυτό. Εκτός εάν το λογισμικό υποκλοπής είναι ενσωματωμένο σε ένα αρχείο δεδομένων αξίας, η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι να καθαρίσετε το αρχείο εισβολής.

Από τη στιγμή που το λογισμικό κατασκοπείας είναι μέσα στον υπολογιστή σας, το βέλτιστο πράγμα που μπορεί να προκύψει δεν είναι καθόλου, αλλά η πιθανότητα για άμεση καταστροφή είναι πάντα διαφαινόμενη. Ευτυχώς, υπάρχουν προγράμματα λογισμικού υπολογιστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε λογισμικό υποκλοπής spyware και να το διαγράψετε από τον υπολογιστή σας.

Εργαζόμενος ως τεχνικός Η/Υ, πρέπει συχνά να επισκευάζω πολλούς υπολογιστές που έχουν μολυνθεί με λογισμικό υποκλοπής spyware και χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές αφαίρεσης για να ελευθερώσω ένα σύστημα από όλα τα spyware.Source by Dex Dillo

Σχολιάστε