Συμβουλές για το πώς να παραμείνετε ενημερωμένοι με την πιο πρόσφατη τεχνολογία χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα

Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συμβαδίζεις με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Φαίνεται ότι μόλις αγοράσετε κάτι όπως ένα κινητό τηλέφωνο, έναν υπολογιστή, εξοπλισμό προεκτύπωσης, ένα I-Pod ή CTP, η τεχνολογία σε αυτά τα είδη βελτιώνεται και αυτό που έχετε είναι πλέον ξεπερασμένο από τις νεότερες, καλύτερες εκδόσεις. Σε αυτήν την ταλαιπωρημένη οικονομία, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τα χρήματα για να συνεχίσουν να αγοράζουν συνεχώς την πιο πρόσφατη νεότερη τεχνολογία κάθε έξι μήνες. Αυτό το άρθρο θα δώσει συμβουλές για το πώς να ενημερώνεστε για την τεχνολογία χωρίς να χρειάζεται να αγοράζετε νέα αντικείμενα ή να ξοδεύετε πολλά χρήματα.

Η πρώτη πρόταση για την ενημέρωση της τεχνολογίας σας αφορά κυρίως τον φορητό υπολογιστή ή τον οικιακό σας υπολογιστή. Αντί να βγείτε έξω και να αγοράσετε έναν νέο υπολογιστή, ίσως αξίζει τον κόπο να προσλάβετε μια εταιρεία τύπου Geek Squad για να προσπαθήσετε να ανακαινίσετε τον υπάρχοντα υπολογιστή σας και να προσθέσετε επίσης αυξημένη μνήμη σε αυτόν. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι ελάχιστο και θα μπορούσε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας για αρκετά ακόμη χρόνια χωρίς να αισθάνεστε ότι εργάζεστε σε έναν δεινόσαυρο υπολογιστή. Επίσης, αν μπορείτε να πάρετε έναν φίλο τεχνικό να σας βοηθήσει δωρεάν, θα ήταν επίσης υπέροχο.

Μια άλλη επιλογή για να ενημερώσετε τον τρέχοντα υπολογιστή σας θα ήταν να τον μεταφέρετε σε ένα κατάστημα μεταπώλησης και να τον ανταλλάξετε με ένα άλλο μεταχειρισμένο σύστημα που μπορεί να είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά από το τρέχον σας. Οι άνθρωποι που έχουν αυτά τα καταστήματα μεταπώλησης υπολογιστών είναι τόσο καλοί στη συνεργασία με υπολογιστές που μπορούν βασικά να ξαναφτιάξουν έναν ολόκληρο υπολογιστή και να τον κάνουν σαν τους νέους που πωλούνται στα καταστήματα λιανικής. Όχι μόνο θα λάβετε ένα όφελος ανταλλαγής, αλλά θα αγοράσετε έναν καλύτερο υπολογιστή για πολύ λιγότερο επειδή χρησιμοποιείται.

Μια άλλη συμβουλή είναι για τους κατόχους κινητών τηλεφώνων. Πολλές εταιρείες έχουν διετές συμβόλαια για τα τηλέφωνά τους, που είναι συχνά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στα τεχνολογικά χρόνια. Σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, συνήθως δημιουργούν αρκετούς νέους τύπους τηλεφώνων που μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εάν έχετε ένα οικογενειακό πρόγραμμα και κάποιο άλλο άτομο στην οικογένειά σας δεν θέλει να κάνει αναβάθμιση, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναβάθμισή του για να αποκτήσετε ένα νέο τηλέφωνο πριν από τη διετή περίοδο αναμονής. Μια άλλη επιλογή είναι να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε μια ειδική πώληση από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Συχνά θα προσφέρουν μια δωρεάν αναβάθμιση που δεν θα σας κοστίσει τίποτα για ένα νεότερο, καλύτερο και πιο προηγμένο τεχνολογικά κινητό τηλέφωνο.

Η τελευταία πρόταση για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη τεχνολογία χωρίς να πληρώσετε το πλήρες τίμημα για αυτήν θα ήταν να αναζητήσετε σε ιστότοπους όπως το eBay ή το Craigslist άτομα που πωλούν τα μεταχειρισμένα είδη τους. Θα υπάρχουν πάντα εκείνοι οι άνθρωποι που αγοράζουν το πιο πρόσφατο πράγμα μόλις βγει και πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που πουλούν τα παλιά τους αντικείμενα στο Διαδίκτυο. Συνήθως είναι αρκετά καινούργια και σε καλή κατάσταση και για ένα κλάσμα του κόστους.Source by Chuck R Stewart

Σχολιάστε