Συμβουλές κατά την αγορά εισιτηρίων συναυλιών

Για πολλούς ανθρώπους, η ακρόαση μουσικής είναι ένας τρόπος για να ανακουφιστείτε από το άγχος και να χαλαρώσετε. Όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική να παίζει, φυσικά θα νιώσετε πιο ζωντανοί ακόμα κι αν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας, καθαρίζετε το σπίτι ή ακόμα και μέσα στο εμπορικό κέντρο. Μπορείτε σίγουρα να ακούσετε μουσική σχεδόν οπουδήποτε. Μπορείτε να αγοράσετε και να κατεβάσετε τραγούδια και να τα ανεβάσετε στη συσκευή της επιλογής σας ή απλά να ακούσετε στον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας ενώ εργάζεστε ή σπουδάζετε.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγετε να ακούσετε τη μουσική σας, τίποτα δεν είναι καλύτερο να βλέπετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη να παίζει ζωντανά σε έναν μεγάλο χώρο. Σίγουρα, υπάρχει μια ασύγκριτη οικειότητα μεταξύ μιας μπάντας και του ζωντανού κοινού της σε έναν μικρό χώρο, όπως ένα σαλόνι ή ένα μπαρ. Ωστόσο, οι λέξεις συχνά αποτυγχάνουν να περιγράψουν την εμπειρία της συναυλίας. Μια συναυλία είναι μια ευχάριστη επίθεση στις αισθήσεις κάποιου – από τον καλλιτέχνη που παίζει, μέχρι το σκηνικό και τη σχεδίαση φωτός, ακόμη και μέχρι το τραγούδι σε ομοφωνία με άλλους παθιασμένους θαυμαστές.

Φυσικά, η παρακολούθηση ενός καλλιτέχνη ή μπάντας μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα ή η επανένωση μετά από ένα μακρύ χωρισμό μπορεί επίσης να κάνει την παρακολούθηση μιας ζωντανής συναυλίας ακόμα πιο δελεαστική – ακόμη και εκατό φορές καλύτερη από την παρακολούθηση της ίδιας παράστασης στο διαδίκτυο.

Πώς, όμως, μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα καθίσματα συναυλιών; Πριν από την κυκλοφορία των εισιτηρίων στο Διαδίκτυο, ένα σημαντικό μέρος των εισιτηρίων διατίθεται για διαδικτυακή προπώληση. Οι προπωλήσεις εισιτηρίων για συναυλίες εμπίπτουν συνήθως σε δύο κατηγορίες, η πρώτη προορίζεται για θαυμαστές και η δεύτερη για χορηγούς εταιρείες (συνήθως εταιρείες πιστωτικών καρτών).

Για να αγοράσουν εισιτήρια, οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων έναν συγκεκριμένο κωδικό. Για να λάβετε αυτούς τους κωδικούς, πρέπει είτε να είστε μέλος ενός fan club είτε να εγγραφείτε σε μια συγκεκριμένη εταιρεία πιστωτικών καρτών. Εάν αποτύχετε να αγοράσετε εισιτήρια προπώλησης, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ευρύ κοινό. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να ανταγωνίζεστε με άλλους οπαδούς για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Ως εκ τούτου, προσπαθήστε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αγοράσετε εισιτήρια. Αυτό σας δίνει επίσης αρκετό χρόνο για να εγγραφείτε.

Μια άλλη αξιόλογη στρατηγική που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να χρησιμοποιήσετε όσες περισσότερες συσκευές μπορείτε για να συνδεθείτε στον ιστότοπο του πωλητή εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του smartphone και του tablet σας. Ωστόσο, εάν αποτύχετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να καταφύγετε στην αγορά εισιτηρίων από έναν scalper που τα πουλά σε γελοία υψηλή τιμή. Μερικές φορές, υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιπλέον εισιτήρια πωλούνται λίγες ημέρες πριν από την πραγματική ημερομηνία της εκδήλωσης. Μάθετε περισσότερες συμβουλές για την αγορά εισιτηρίων συναυλίας εδώ.Source by Dareen F Victoria

Σχολιάστε