Τα κορυφαία διαδικτυακά πτυχία ποινικής δικαιοσύνης

Υπάρχουν τόσα πολλά διαδικτυακά πτυχία διαθέσιμα. Κάθε διαδικτυακό πτυχίο παρέχει στους μαθητές μια πολύτιμη εκπαίδευση που μπορεί να ανοίξει πόρτες σε μια νέα ζωή με μια νέα καριέρα. Η απόκτηση ενός πτυχίου στο Διαδίκτυο προετοιμάζει τους μαθητές για αυτή τη νέα καριέρα μέσω μιας ποικιλίας μαθημάτων, υλικού μαθημάτων, βιβλίων και σημειώσεων διαλέξεων για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων.

Ένα από τα πολλά διαδικτυακά πτυχία είναι το πτυχίο Ποινικής Δικαιοσύνης. Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία πτυχία Ποινικής Δικαιοσύνης στα οποία εγγράφονται οι φοιτητές:

Πιστοποιητικό Διορθώσεων

Το Πρόγραμμα Πιστοποιητικού Διορθώσεων προετοιμάζει τους μαθητές να εισέλθουν στον κόσμο των διορθώσεων μελετώντας το δικαστικό σύστημα, τις φυλακές και τους κρατούμενους, καθώς και τις διαδικασίες και τα πρότυπα.

Πιστοποιητικό Τεχνικού Εγκλήματος

Το Πρόγραμμα Πιστοποιητικού Τεχνικού Τεχνικού Εγκλήματος βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διερεύνηση του τόπου του εγκλήματος.

Συνεργάτης Εφαρμοσμένης Επιστήμης στην Ποινική Δικαιοσύνη

Αυτό το πτυχίο συνεργατών είναι ένα πτυχίο 2 ετών που αναδεικνύει το έργο των επαγγελματιών, την εγκληματολογία και τις τεχνικές για σενάρια πραγματικού κόσμου.

Πτυχίο Επιστήμης στην Ποινική Δικαιοσύνη

Αυτός ο βαθμός δίνει έμφαση στο έγκλημα στον υπολογιστή, στη διερεύνηση της σκηνής του εγκλήματος και στην εγκληματολογική ψυχολογία.

Πτυχίο Επιστήμης στη Διοίκηση και Διοίκηση Ποινικής Δικαιοσύνης

Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους μαθητές την ικανότητα να αναλύουν και να ανταποκρίνονται σε προκλήσεις σε διαφορετικούς οργανισμούς.

Master of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη

Αυτό το πτυχίο ασχολείται με παγκόσμια ζητήματα και την ηγεσία στη διαχείριση.

Καθώς επιλέγετε ακριβώς ποιο πτυχίο θέλετε να ακολουθήσετε, θυμηθείτε να ερευνήσετε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να αποκτήσετε το πτυχίο και πόση σχολή μπορείτε να αντέξετε με τον τρόπο ζωής σας. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα σας δώσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι. Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες εργασίας και αυξημένο μισθό επίσης.Source by Brandon D. Buttars

Σχολιάστε