Τα πλεονεκτήματα του Gas Braais

Υπάρχουν πολλά να ειπωθούν και να συζητηθούν για το αν είναι καλύτερο να κάνετε μπράι με αέριο, ξύλο ή κάρβουνο. Με αυτά τα braais, είναι εύκολο να αναφλεγεί και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξεκινήσετε το barbeque σας. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο περιμένοντας να ζεσταθούν τα κάρβουνα ή τα ξύλα και να φτάσουν στη σωστή θερμοκρασία για το ψήσιμο. Τα braai αερίου σας δίνουν την ικανότητα πάντα έτοιμη για braai. Το άναμμα κάρβουνου δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι επίσης τόσο γρήγορο όσο το αέριο.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του να έχετε ένα braai αερίου:

  • Υπάρχει λιγότερος καπνός. Δεν καίγονται κάρβουνα ή ξύλα για να βράσουν, επομένως υπάρχει πολύ λιγότερος καπνός. Ο μόνος καπνός που βγάζεις είναι ο καπνός από το νόστιμο κομμάτι μπριζόλας.

  • Μπορεί να συνεχιστεί και να συνεχιστεί. Επειδή τα braais αερίου είναι ελεγχόμενα, μπορείτε να τα ανάβετε και να τα απενεργοποιείτε όπως τα χρειάζεστε όλη την ημέρα. Επίσης, αυτά τα braais σας δίνουν άμεση θερμότητα.

  • Τα χειριστήρια είναι στα χέρια σας. Ελέγχονται εύκολα και οι ρυθμίσεις θερμότητας είναι ρυθμιζόμενες. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φλόγα και την ένταση της θερμότητας ανάλογα με το πώς θέλετε να ψήσετε. Διαθέτουν δείκτες στάθμης θερμότητας που καθιστούν πολύ εύκολο τον έλεγχο.

  • Ευκολία. Τα braais αερίου είναι πάντα διαθέσιμα για χρήση, υπό την προϋπόθεση φυσικά να έχετε γεμίσει τον κύλινδρο με αέριο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το braai σας με τον κύλινδρο σας συνδεδεμένο σε αυτό και ένα κλικ ενός πόμολο. Δεν χρειάζεται να ανάψετε φωτιά.

  • Πιο εύκολο καθάρισμα. Τα braai αερίου κατασκευάζονται με υλικά που μπορούν εύκολα να καθαριστούν με λίγο νερό, σαπούνι και μια βούρτσα. Έρχονται επίσης με δίσκους αποστράγγισης για να συλλέγουν όλα τα λάδια και τις διαρροές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια του braai σας. Επομένως, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο περιμένοντας να κρυώσει η στάχτη πριν μπορέσετε να την πετάξετε.

  • Είναι ευέλικτο. Με όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά, δίνει στο braaing μια εντελώς νέα δυναμική. είτε επιλέγετε το πλαϊνό καυστήρα για τις σάλτσες και τις σάλτσες σας είτε για παπ και σάλτσα. Έχουν επίσης σχάρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον χώρο μαγειρέματος ή για να διατηρήσουν το κρέας ζεστό ή να μαγειρέψουν ένα νόστιμο ρολό σκόρδου. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν χώρους αποθήκευσης, τροχούς για εύκολη μετακίνηση, Piezo ανάφλεξη και ούτω καθεξής.

  • Ποιότητα και ποικιλία. Μπράες αερίου είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά για ανθεκτικότητα και ευελιξία. Διατίθενται επίσης σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, καθιστώντας έτσι εύκολη την εύρεση της κατάλληλης έκδοσης για την οικογένεια ή το νοικοκυριό σας.

Ένα braai αερίου έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά braai καύσης άνθρακα, συγκεκριμένα ευκολία, ταχύτητα, χρόνο, ευελιξία και κόστος. Ένα braai αερίου θα κάνει το braaing πιο εύκολο, επομένως θα κάνει το braaing μια πιο συναρπαστική και συχνή δραστηριότητα στη ζωή σας.Source by M K Khan

Σχολιάστε