Τεχνολογία υπολογιστών σε στεροειδή – Γνωρίστε το αστικό περιβάλλον της εικονικής πραγματικότητας του μέλλοντος

Η εικονική πραγματικότητα γίνεται όλο και καλύτερη κάθε χρόνο. Πολλές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών μιλούν τώρα για το επόμενο εξελικτικό βήμα στο VR και την επόμενη γενιά αυτής της τεχνολογίας υπολογιστών, αλλά δεν μιλούν μόνο για gaming, Πράγματι, σχεδιάζουν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία υπολογιστών για εκπαίδευση, μειώνοντας τα ψυχολογικά προβλήματα PTSD, επικοινωνία υψηλής τεχνολογίας, ακόμη και διαστημικές κοινότητες.

Ένας προχωρημένος στοχαστής προτείνει να δημιουργήσουμε αστικά περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας για όλους, ενδιαιτήματα εικονικής πραγματικότητας, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο, οποιονδήποτε κόσμο. Εάν ναι, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς εάν τέτοιοι στοχαστές έχουν σκεφτεί ποια κουλτούρα ή εθνικότητα θα μπορούσε να έχει τις καλύτερες πιθανότητες να αποδεχθεί αυτήν την τεχνολογία υπολογιστών σε ένα δείγμα προγράμματος και ποιοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να δυσκολευτούν να την αποδεχτούν;

Αυτό μπορεί να είναι σημαντικό καθώς ο ανθρώπινος πολιτισμός φαίνεται να υπαγορεύει μεγάλο μέρος των αντιλήψεών τους. Τέτοιες προσχεδιασμένες στάσεις θα μπορούσαν να διαφέρουν δραστικά με ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές ή νοοτροπίες, οπότε πού θα βάζαμε ένα τέτοιο αστικό σύστημα VR; Κάποιοι μπορεί να το κρίνουν ενάντια στη θρησκεία τους.

Πού πρέπει λοιπόν να βρίσκονται οι μελέτες ή τα δοκιμαστικά έργα; υπόγεια, απομονωμένη, ή θα έβαζες το πείραμα κοντά στους πόρους και τα χρήματα μιας αστικής ανθρώπινης περιοχής; Εάν τοποθετούνταν σε μια μεγάλη πόλη, τότε μπορεί να τραβήξει το buzz δημοσίων σχέσεων των μέσων ενημέρωσης, βοηθώντας το έργο ή θα μπορούσε να αποτύχει, ειδικά εάν τα πράγματα δεν είναι καλά στην αρχή ή αν λάβει κακές βαθμολογίες ενώ τα σφάλματα εξακολουθούν να επιλύονται .

Ίσως, γνωρίζετε το έργο Biosphere II έξω από το Tucson, δεν λειτούργησε, αλλά είναι ενδιαφέροντα τα ψυχολογικά ζητήματα της αποτυχίας του. Μερικοί άνθρωποι μέσα είχαν συγκρούσεις προσωπικότητας που οδήγησαν σε ψυχολογικά προβλήματα στο περιορισμένο περιβάλλον. Έγινε πολύ χάος. Σκεφτείτε αυτό.Source by Lance Winslow

Σχολιάστε