Τι κάνει την PHP διαφορετική από μια γλώσσα προγραμματισμού;

Υπάρχουν πολλές γλώσσες λογισμικού όπως C, C++, C#, Java, Java Script, PHP, Pearl και Ruby κ.λπ. μεταξύ αυτών η PHP είναι ίσως η πιο ισχυρή και εύκολη στην κατανόηση γλώσσα. Ο υπολογιστής εισήχθη για την επίλυση πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών. Η PHP είναι ίσως η πιο σημαντική γλώσσα προγραμματισμού μεταξύ άλλων γλωσσών προγραμματισμού. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη βελτίωση ιστοσελίδων, τη δημιουργία ονομάτων χρήστη και κωδικών πρόσβασης, στοιχεία σύνδεσης, έλεγχο λεπτομερειών σε μια φόρμα, γκαλερί εικόνων, φόρουμ και πολλές άλλες δημιουργίες. Είναι επίσης μια γλώσσα διακομιστή, καθώς δεν εκτελείται στον υπολογιστή. Μετατρέπει την είσοδο ή την εντολή που του δίνεται και δίνει την τελική έξοδο μέσω αυτής της γλώσσας. Μια PHP λειτουργεί μόνο όταν ο κώδικας PHP εισάγεται στη σελίδα HTML και στη συνέχεια λαμβάνεται η έξοδος από το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού. Η PHP γενικά μπορεί να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες που μπορούν να κάνουν ένα άτομο να δικαιολογήσει την παρακολούθηση του μαθήματος.

Τι είναι η PHP;

Η PHP επιτρέπει στους προγραμματιστές Ιστού να δημιουργούν δυναμικούς ιστότοπους που αλληλεπιδρούν με βάσεις δεδομένων. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα κέντρο που διεξάγει μαθήματα PHP ειδικά για να έχουν επαγγελματική κατάρτιση οι φοιτητές και οι υποψήφιοι που είναι κάτοικοι. Πριν από την PHP, ο κόσμος του Ιστού ήταν κολλημένος στη χρήση της πολύ αργής τεχνολογίας CGI που σημαίνει Common Gateway Interface.

 • Η πλήρης PHP είναι ο προεπεξεργαστής υπερκειμένου PHP. Το P στην PHP είναι το ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του συνόλου.

 • Ονομάζεται Προεπεξεργαστής επειδή οι κώδικες PHP υποβάλλονται σε επεξεργασία πριν από την αποστολή τους στο πρόγραμμα περιήγησης.

 • Η PHP είναι μια γλώσσα προγραμματισμού/γλώσσα προγραμματισμού και αρέσει πολύ στη C. Οι γλώσσες δέσμης ενεργειών είναι πιο χρήσιμες για τη δημιουργία ιστοσελίδων που δημιουργούν οι προγραμματιστές ιστού αντί για γλώσσες προγραμματισμού. Η γλώσσα προγραμματισμού απαιτεί ένα προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών ενσωματωμένων στη γλώσσα.

 • Καθώς η PHP έχει και τα δύο χαρακτηριστικά της γλώσσας δέσμης ενεργειών και της γλώσσας προγραμματισμού, οι χρήστες μπορούν να πάρουν το καλύτερο και από τους δύο κόσμους και μπορούν να κάνουν τόσα πολλά πράγματα με αυτήν.

 • Η PHP προσφέρει σε έναν προγραμματιστή ιστού περισσότερη ελευθερία και επιλογές με υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας.

 • Είναι ανοιχτού κώδικα και δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη από οποιοδήποτε είδος ιστοσελίδων λήψης PHP με τις απαιτούμενες άδειες ή άδειες και να ξεκινήσουν. Επιπλέον, δεν καταβάλλονται χρεώσεις ανανέωσης μετά τη λήψη της εφαρμογής PHP.

 • Η εφαρμογή είναι γρήγορη, σταθερή και το πιο σημαντικό είναι πολύ διασταυρούμενη. Είναι συμβατό με κάθε είδους διακομιστές και κάθε είδους λειτουργικά συστήματα.

 • Δεν χρειάζεται μεταγλώττιση. Όταν οι χρήστες μεταγλωττίζουν ένα πρόγραμμα, παίρνουν τον πηγαίο κώδικα και επεξεργάζονται τα αρχεία σε μια ειδική μορφή που είναι βελτιστοποιημένη. Δεδομένου ότι η PHP είναι βελτιστοποιημένη στη φύση της, είναι πολύ γρήγορη και δεν χρειάζεται μεταγλώττιση.

 • Είναι εύκολο να το μάθεις αλλά πολύ δυνατό. Σχεδιάστηκε ειδικά για τη δημιουργία ιστοσελίδων.

 • Επιπλέον, η PHP είναι προσανατολισμένη σε πολλές αντιρρήσεις.

 • ινδική

Υπάρχουν ινστιτούτα κατάρτισης PHP που είναι έτοιμα να παρέχουν στους υποψήφιους φοιτητές και υποψηφίους όχι μόνο το καλύτερο μάθημα PHP αλλά και επαγγελματική καθοδήγηση σε άλλα μαθήματα λογισμικού. Τέτοια ιδρύματα εξασφαλίζουν 100% τοποθέτηση σε μερικές από τις καλύτερες εταιρείες πληροφορικής και λογισμικού. Οι υποψήφιοι θα προγραμματιστούν για συνεντεύξεις εκτός και αν επιτέλους λύσουν μια δουλειά. Ένας υποψήφιος θα τοποθετηθεί σε αναρίθμητους γύρους συνεντεύξεων.Source by Jack Smiter

Σχολιάστε