Τι πρέπει να κάνετε όταν ο υπολογιστής σας λειτουργεί αργά;

Η εργασία σε έναν αργό υπολογιστή μπορεί να είναι πολύ απογοητευτική, ειδικά αν αυτό που κάνετε είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν τον υπολογιστή σας να λειτουργεί αργά. Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους ένας υπολογιστής λειτουργεί αργά είναι τα παράθυρα που έχουν σφάλματα μητρώου. Το μητρώο είναι το μέρος στα παράθυρα του υπολογιστή σας όπου αποθηκεύονται όλες οι εγγραφές στις οποίες έχετε πρόσβαση. Εδώ αποθηκεύονται διάφορα αρχεία και προγράμματα που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Όταν τρία είναι πάρα πολλά αρχεία και προγράμματα στο σύστημά σας, ο υπολογιστής σας μπορεί να λειτουργεί αργά. Μπορείτε να διορθώσετε σφάλματα υπολογιστή όπως αυτά χρησιμοποιώντας το σωστό λογισμικό επισκευής μητρώου.

Το λογισμικό καθαρισμού παραθύρων είναι διαθέσιμο σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Είναι πολύ πιο εύκολο να κατεβάσετε το λογισμικό παρά να το αποκτήσετε με άλλα μέσα. Πώς ξέρετε ποιο λογισμικό να αποκτήσετε για να διορθώσετε τον αργό υπολογιστή σας; Ορισμένοι διαδικτυακοί πάροχοι συνήθως προσφέρουν αυτό το λογισμικό καθαρισμού παραθύρων δωρεάν. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως συμβατό με τον υπολογιστή σας πριν το κατεβάσετε. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για Vista και XP, επομένως θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τις προδιαγραφές, διαφορετικά δεν θα διορθωθούν σφάλματα υπολογιστή που υπάρχουν στο σύστημά σας. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο γρήγορο.

Αυτό το λογισμικό θα καθαρίσει τον υπολογιστή σας με τον πιο διακριτικό τρόπο. Οι λειτουργίες σας στον υπολογιστή δεν θα διακοπούν όσο το λογισμικό καθαρίζει το σύστημα. Αυτό το λογισμικό καθαρισμού θα σαρώσει πρώτα τα αρχεία σας και θα εντοπίσει εκείνα που δεν είναι απαραίτητα. Στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να απορρίψετε και αυτά που θέλετε να αφήσετε ανέπαφα. Βεβαιωθείτε ότι δεν διαγράφετε σημαντικά προγράμματα.

Ενώ ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης μητρώου θα επιταχύνει τον υπολογιστή σας, είναι σημαντικό να έχετε εγκατεστημένο ένα σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο σύστημά σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Η ύπαρξη ενός συστήματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα διασφαλίσει ότι όλα τα σημαντικά αρχεία στο σύστημά σας είναι ασφαλή. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όταν το σύστημα του υπολογιστή σας καθαρίζεται. Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε καθυστερημένες λειτουργίες στον υπολογιστή σας, προμηθευτείτε το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που θα λειτουργήσει καλά στο σύστημά σας.Source by Ali Raza

Σχολιάστε