Τι προγραμματισμό δορυφορικής τηλεόρασης χρειάζομαι;

Επειδή συνήθως υπάρχουν πολλές επιλογές πακέτων, ίσως είναι καλή ιδέα να έχετε μια καλή εκτίμηση για το τι ψάχνει ένα άτομο πριν πάρει την απόφαση. Υπάρχουν τόσοι πολλοί συνδυασμοί που οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν και ακόμη και να προσθέσουν επιπλέον κανάλια στην παρομοίωσή τους. Ο προγραμματισμός εξαρτάται γενικά από το ποσό του μηνιαίου κόστους που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ένας συνδρομητής. Όσο περισσότερο είναι το πακέτο τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των καναλιών, ακόμη και πρόσθετων καναλιών ταινιών, ενηλίκων και αθλητικών καναλιών. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πακέτα premium που δεν αποτελούν μέρος των κανονικών ή χαμηλότερων προσφορών πακέτων που παρέχονται από τη δορυφορική εταιρεία.

Ο τύπος προγραμματισμού που απαιτείται εξαρτάται αποκλειστικά από μερικούς παράγοντες. Πρώτον, οι τύποι εκπομπών, ταινιών και εκδηλώσεων που είναι επιθυμητοί θα βοηθήσουν τον καταναλωτή να αποφασίσει από ποια να επιλέξει. Υπάρχουν τα πιο βασικά πακέτα που απλώς δίνουν στους συνδρομητές κανάλια όπως τοπικό, τακτικό προγραμματισμό και τα απολύτως απαραίτητα. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνα που έχουν κανάλια premium και επιτρέπουν την παραγγελία κινηματογραφικών εκδηλώσεων, εισιτήρια της Κυριακής NFL και πολλά άλλα. Το ωραίο με τις επιλογές είναι το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες όσον αφορά τον τηλεοπτικό προγραμματισμό. Αυτά τα τεράστια πακέτα επιτρέπουν σε όλους, από μεμονωμένα άτομα έως οικογένειες με παιδιά, να αποφασίσουν τον τύπο του πακέτου που θα έχουν.

Τα μέλη μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ των διαφορετικών λειτουργιών πληρωμής ανά προβολή και συνδρομής που προσφέρονται από τους περισσότερους παρόχους δορυφόρων. Το pay-per-view είναι γενικά εκείνα που παραγγέλλονται εφάπαξ. Μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ταινία ή αθλητικό γεγονός που ο θεατής επιθυμεί να δει, αλλά υπάρχει μόνο η εφάπαξ χρέωση, όχι μια συνεχής. Αυτό το pay as you go είναι πολύ δημοφιλές επειδή δεν κλειδώνει τον θεατή σε επαναλαμβανόμενες μηνιαίες χρεώσεις και του δίνει την ελευθερία να επιλέξει ποια προγράμματα θέλει να δει για επιπλέον κόστος. Εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κανάλι ή πρόγραμμα που παρακολουθεί συχνά ο συνδρομητής, τότε μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο μηνιαίας συνδρομής. Αυτό τους επιτρέπει να παρακολουθούν αυτό το κανάλι σε συνεχή βάση χωρίς να επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος. Τα αθλητικά κανάλια, τα κανάλια για ενήλικες και τα κανάλια ταινιών είναι όλα παραδείγματα αυτού του τύπου συνδρομητικών υπηρεσιών.

Για τους περισσότερους παρόχους δορυφόρων υπάρχει κάποιος απαραίτητος εξοπλισμός που επιτρέπει στους πελάτες τους να επιλέξουν τον τύπο προγραμματισμού που θα λαμβάνουν. Ακριβώς όπως η παραγγελία ταινιών ή άλλων συμβάντων επί πληρωμή πρέπει να διαθέτει κουτί ή άλλο εξοπλισμό για να στείλει το σήμα και να αγοράσει το συμβάν. Είναι σημαντικό για το μέλος να διασφαλίσει ότι έχει ένα πακέτο που επιτρέπει τις υπηρεσίες προβολής ή επί πληρωμή, ώστε να μπορεί να παραγγείλει όποτε θέλει. Τίποτα δεν είναι πιο επιβαρυντικό από το να προετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή μια ταινία και να ανακαλύψετε ότι δεν επιτρέπεται επειδή δεν υπάρχει ο κατάλληλος προγραμματισμός ή εξοπλισμός. Προετοιμαστείτε νωρίς για να διασφαλίσετε ότι ο καλύτερος προγραμματισμός και οι καλύτερες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες πριν απογοητευτείτε. Υπάρχουν πολλές επιλογές προγραμματισμού για προβολή και εγγραφή, ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε την καλύτερη για εσάς είναι να ελέγξετε τις επιλογές και να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή!Source by Jason McNamara

Σχολιάστε