Το καλύτερο λογισμικό καθαρισμού μητρώου για το 2009

Καθώς υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά καθαριστικά μητρώου στην αγορά, είναι σημαντικό να έχετε τα καλύτερα για τον υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, καθώς πολλά από αυτά τα εργαλεία είναι τρομερά ξεπερασμένα, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε το καλύτερο για φέτος. Ευτυχώς, δοκιμάσαμε όλα τα πιο δημοφιλή προγράμματα καθαρισμού μητρώου και βρήκαμε ένα που είναι το καλύτερο για το 2009.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά καθαριστικά μητρώου εκεί έξω, όλα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την ίδια δουλειά – δηλαδή να καθαρίζουν ένα μέρος των Windows που ονομάζεται «μητρώο». Αυτή είναι μια μεγάλη βάση δεδομένων που βρίσκεται στον πυρήνα των Windows, ενεργώντας ως κέντρο εντολών, για να αποθηκεύει κάθε είδους ρυθμίσεις και επιλογές για τον υπολογιστή σας. Σε αυτήν τη βάση δεδομένων διατηρούνται τα πάντα, από τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέχρι τον χώρο στον σκληρό δίσκο που έχετε απομείνει, καθιστώντας την ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του συστήματός σας.

Δυστυχώς, το μητρώο είναι επίσης ένα από τα πιο ενοχλητικά μέρη των Windows, που προκαλεί κάθε είδους προβλήματα, όπως αργό σύστημα και συνεχή σφάλματα. Επειδή το μητρώο χρησιμοποιείται συνεχώς από τα Windows, το λειτουργικό σας σύστημα συχνά μπερδεύεται και αποθηκεύει πολλά από αυτά τα σημαντικά αρχεία μητρώου με λάθος τρόπο, δυσκολεύοντας την ανάγνωσή τους, γεγονός που επιβραδύνει τον υπολογιστή σας και προκαλεί σφάλματα. Για να το διορθώσετε αυτό, χρειάζεται απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό μητρώου… αλλά τόσα πολλά από αυτά είναι ξεπερασμένα που είναι σημαντικό να αποκτήσετε το καλύτερο για το 2009.

Το καλύτερο καθαριστικό μητρώου είναι αυτό που βρίσκει και διορθώνει τα περισσότερα προβλήματα μέσα στο μητρώο. Όλα τα προγράμματα καθαρισμού μητρώου λειτουργούν σαρώνοντας κάθε αρχείο μητρώου και, στη συνέχεια, διορθώνοντας οποιοδήποτε από τα κατεστραμμένα αρχεία που βρίσκουν. Τα καλύτερα καθαριστικά θα βρουν τα περισσότερα προβλήματα και θα τα διορθώσουν όλα, γι’ αυτό συνήθως παράγονται από επαγγελματίες προγραμματιστές, οι οποίοι έχουν το χρόνο και τους πόρους να ενημερώνουν και να τελειοποιούν συνεχώς το λογισμικό τους. Υπάρχουν μόνο λίγα καθαριστικά που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα “καλύτερα”, αλλά βρήκαμε ένα που λειτουργεί άψογα για το 2009.

Το καθαριστικό μητρώου “RegAce” είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και πιο προηγμένα καθαριστικά της αγοράς. Έχοντας το δοκιμάσει με όλα τα άλλα δημοφιλή, πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο για το 2009 επειδή είναι τόσο προηγμένο. Κυκλοφόρησε μόλις στις αρχές του 2009, με αποτέλεσμα να διαθέτει μερικές από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες σάρωσης μέσα. Και παρόλο που είναι ένα από τα πιο πρόσφατα καθαριστικά στην αγορά, είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή, με 100 λήψεις την ημέρα. Είναι τόσο δημοφιλές χάρη σε πολλές προηγμένες δυνατότητες, όπως μια έξυπνη μηχανή σάρωσης (που εντοπίζει και διορθώνει περισσότερα προβλήματα από τα περισσότερα άλλα καθαριστικά) και μια πλήρη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (που προστατεύει τον υπολογιστή σας από οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκαλέσει μια σάρωση).Source by James Henry Johnson

Σχολιάστε