Το Registry Cleaner – Τι κάνει;

Η αλλαγή της ταπετσαρίας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι εύκολα. Πώς όμως θυμούνται τα Windows την αλλαγή την επόμενη φορά που θα εκκινήσουν και πού αποθηκεύουν αυτές τις πληροφορίες; Εδώ μπαίνει το μητρώο των Windows. Η δουλειά του είναι να κρατά σημειώσεις και να παρακολουθεί όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο λειτουργικό σύστημα των Windows. Αποθηκεύει επίσης όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη διαμόρφωση του συνδεδεμένου και συνδεδεμένου υλικού και των διαφόρων προγραμμάτων που θα λειτουργούν μαζί με το λειτουργικό σύστημα, είτε πρόκειται για Windows XP είτε για οποιαδήποτε άλλη έκδοση των Windows. Αυτά τα δεδομένα αναζητούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του υπολογιστή. Έτσι, το μητρώο των Windows μπορεί να φανταστεί ως το κεντρικό μητρώο του συστήματος υπολογιστή, όπου ενσωματώνονται όλες οι αλλαγές και αναφέρονται επίσης.

Το μητρώο του υπολογιστή υπόκειται συνεχώς σε αλλαγές και περισσότερες αλλαγές κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή και εργάζεστε σε αυτόν. Η συνεχής αλλαγή και μετατόπιση των δεδομένων, με την πάροδο του χρόνου, οδηγεί τελικά σε ακινητοποίηση του υπολογιστή ή σε ανίχνευση όσον αφορά την ταχύτητα. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο όπου το λογισμικό καθαρισμού μητρώου παρεμβαίνει για να απαλλάξει το μητρώο του συστήματος από κάθε είδους περιττά και ανεπιθύμητα δεδομένα που ουσιαστικά καταλήγουν να επιβραδύνουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας και να επηρεάζουν την απόδοση του συστήματος!

Χάρη σε αυτά τα καθαριστικά μητρώου, ο καθαρισμός του μητρώου του συστήματος υπολογιστή δεν είναι πλέον δύσκολη υπόθεση. Η λήψη ενός από αυτά τα προγράμματα καθαρισμού μητρώου δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά λεπτά, ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, και στη συνέχεια χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να εγκατασταθούν. Υπάρχουν δύο στοιχεία ελέγχου μόλις κάνετε λήψη του προγράμματος καθαρισμού μητρώου. Το ένα είναι το «μητρώο σάρωσης» και το άλλο είναι το «μητρώο επιδιόρθωσης». Πρώτα θα πρέπει να κάνετε κλικ στο «Σάρωση μητρώου». Αυτή η επιλογή λειτουργεί σαρώνοντας το μητρώο του συστήματος για κακές συνδέσεις και περιττά ή επαναλαμβανόμενα δεδομένα. Στη συνέχεια, τα δεδομένα που πρόκειται να καθαριστούν θα επισημανθούν και θα πρέπει να κάνετε κλικ στο ‘repair registry’ για να καθαρίσετε το μητρώο από αυτά τα ζητήματα. Και πριν το καταλάβετε το σύστημά σας θα λειτουργεί πιο ομαλά από ποτέ!Source by Jyotsna Ramani

Σχολιάστε