Χρήση λογισμικού Adware και Spyware – Πώς να ξεπεράσετε τις δυσκολίες

Η χρήση adware και spyware δεν είναι μόνο κουραστική και δύσκολη στη χρήση, αλλά είναι μια τεράστια ανησυχία για το λογισμικό του υπολογιστή και συχνά επηρεάζει και το τμήμα υλικού του υπολογιστή. Αυτά τα προβλήματα προκαλούν τεράστια ανησυχία για τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης στο Διαδίκτυο. Αυτά τα προβλήματα πολύ συχνά αποδεικνύεται ότι είναι συνηθισμένα για τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης στο Διαδίκτυο, όπου γενικά τείνουν να τα εγκαταλείψουν, κάτι που για όνομα του θεού δεν πρέπει να γίνει.

Η αναζήτησή σας στο διαδίκτυο και οι χρήσεις σας σε αυτό, γενικά παρακολουθούνται από τρίτους μέσω του λογισμικού που ονομάζεται “spyware”. Το IT κλέβει πολύ μυστικές προσωπικές πληροφορίες όπως τη διεύθυνση IP, τους αριθμούς πιστωτικών καρτών και μερικές φορές και τους κωδικούς πρόσβασής σας. Όταν είστε online, δηλαδή όταν χρησιμοποιείτε τη μηχανή διαδικτύου, το λογισμικό (spyware) που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, θα λάβει όλα τα προσωπικά σας στοιχεία. Υπάρχουν ορισμένα λογισμικά (λογισμικό κατασκοπείας) που προγραμματίζονται για να λαμβάνετε το χρόνο που βρίσκεστε σε απευθείας σύνδεση, τις διάφορες τοποθεσίες που χρησιμοποιούμε και μπορεί ακόμη και να βρει τα αρχεία που κατεβάζουμε on-line.

Οι λεπτομέρειες που συλλέγουν αυτά τα spyware (λογισμικό) θα αποστέλλονται γενικά στους διαφημιστές, από εκεί θα εντοπίσουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ. Γενικά αυτά τα spyware (λογισμικό) χρησιμοποιούνται για τη λήψη των στοιχείων των χρηστών on-line και μερικές φορές ακόμη και της διεύθυνσης IP τους, αυτά τα στοιχεία λαμβάνονται μερικές φορές με την άδεια του χρήστη και μερικές φορές ακόμη και εν αγνοία τους. Το πετυχαίνουν με διάφορες μεθόδους. Όπως η εύρεση εγγράφων που υπάρχουν στον υπολογιστή σας, ενώ τα άλλα χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά σας συνδέονται. Το 1995, εμφανίστηκε το λογισμικό υποκλοπής spyware, αλλά χρειάστηκαν άλλα πέντε χρόνια για να καλυφθεί η τρέχουσα τάση. Η Ms Windows αξιολογεί το spyware (λογισμικό) ως τη μεγαλύτερη απειλή για το λειτουργικό της σύστημα. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο είναι οι κύριοι που επηρεάζονται από αυτό το λογισμικό (spyware). Δεδομένου ότι το IE και το Ms Windows είναι τόσο δημοφιλή και χρησιμοποιούνται από όλους τους περισσότερους χρήστες υπολογιστών, αυτό το λογισμικό (spyware) σχεδιάστηκε κυριολεκτικά για να επηρεάζει τους χρήστες του και να αποκτά πληροφορίες εκεί.

Το IE και η Ms Windows επηρεάστηκαν τόσο πολύ από αυτά τα spyware (λογισμικό). Ότι εξαιτίας αυτών των λαών, η αγορά λογισμικού anti spyware (προγραμματισμένου) αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Δημιουργούν νέο λογισμικό κατά του spyware (προγραμματισμένο) για το νέο spyware που επηρεάζει τον υπολογιστή σας. Αυτό το λογισμικό κατά του spyware (προγραμματισμένο) αποδείχθηκε ευλογία για τους χρήστες IE και Ms Windows που διαγράφει τα spyware που υπάρχουν στον προσωπικό υπολογιστή. Όταν ανεβάζετε το λογισμικό κατά του spyware (προγραμματισμένο), διασφαλίζει ότι ο χρήστης δεν επηρεάζεται από κανένα άλλο λογισμικό (spyware) στον προσωπικό του υπολογιστή.

Ωστόσο, αυτό το λογισμικό κατά του spyware (προγραμματισμένο) πρέπει να ενημερώνεται περιοδικά, εάν όχι, τότε ο προσωπικός σας υπολογιστής θα επηρεαστεί σίγουρα από αυτά τα spyware (λογισμικό). Η χρήση του World Wide Web έχει κάνει τους χρήστες να εξαρτώνται πλήρως από αυτόν, κάτι που οι αλλαγές γίνονται σε αυτόν γρήγορα, επομένως το ίδιο παραμένει και με το spyware (λογισμικό). Οι διαφημιστές και οι προγραμματιστές ιστού επινοούν εντελώς καινοτόμα υλικά, έτσι ώστε να κολλήσουν με τα διάφορα στυλ για να κλέψουν τις λεπτομέρειες των χρηστών στο IE και στο Ms Windows μέσω της πρόσβασης μέσω spyware (λογισμικό). Υπάρχει συγκεκριμένο λογισμικό (spyware), το οποίο συνοδεύεται από επιλογή απεγκατάστασης στους χρήστες IE και Ms Windows.

Ορισμένες φορές, αυτές οι επιλογές απεγκατάστασης δεν βοηθούν τους χρήστες IE και Ms Windows να τους αποθηκεύουν από αυτά τα spyware (λογισμικό). Μερικές φορές οι χρήστες IE και Ms Windows αντί να χρησιμοποιούν λογισμικό κατά του spyware (προγραμματισμένο), τείνουν να ανεβάζουν περισσότερο από αυτό. Επομένως, είναι πάντα σκόπιμο να χρησιμοποιείτε λογισμικό κατά του spyware (προγραμματισμένο) αντί να χάνετε τα στοιχεία σας από τον υπολογιστή σας και να δημιουργείτε τεράστιο πρόβλημα.Source by Abhishek Agarwal

Σχολιάστε