Χρησιμοποιήστε το Spyware Cleaner Regular για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας

Δεν είναι πάντα αλήθεια ότι προστατεύεστε από κακόβουλο λογισμικό όταν έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ένα λογισμικό κατά των ιών. Υπάρχουν άλλοι τύποι κακόβουλων προγραμμάτων όπως το λογισμικό υποκλοπής spyware που δεν εντοπίζονται από τα συνηθισμένα προγράμματα κατά των ιών, καθώς διαφέρουν σαφώς από τους ιούς υπολογιστών. Επιπλέον, υπάρχουν προγράμματα κατασκοπείας που μπορούν να απενεργοποιήσουν εν μέρει ή πλήρως τα προγράμματα κατά των ιών. Επομένως, για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές λογισμικού υποκλοπής spyware, χρειάζεστε ένα καθαριστικό λογισμικού υποκλοπής spyware που θα αφαιρεί αποτελεσματικά τα ίχνη του λογισμικού υποκλοπής και θα διασφαλίζει το απόρρητό σας.

Τώρα ας σας πούμε, γιατί χρειάζεται να αφαιρέσετε καθόλου το λογισμικό υποκλοπής spyware; Το λογισμικό υποκλοπής spyware είναι προγράμματα που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της διαδικτυακής συμπεριφοράς των χρηστών του υπολογιστή που έχει μολυνθεί από λογισμικό κατασκοπείας. Τα δεδομένα σχετικά με τους ιστότοπους που επισκέφθηκαν, τις σελίδες που προβλήθηκαν και τον χρόνο περιήγησης σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο συγκεντρώνονται από το πρόγραμμα και αποστέλλονται στον συγγραφέα ή στον διανομέα του spyware κατά διαστήματα. Στη συνέχεια, αυτά τα δεδομένα αναλύονται για την εμφάνιση διαφημίσεων στον χρήστη που εμπίπτουν στις κατηγορίες της περιοχής ενδιαφέροντός του. Έτσι, με ένα λογισμικό υποκλοπής εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, παρακολουθείστε πάντα από άτομα που δεν γνωρίζετε και κυρίως χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Εάν αυτό είναι κάτι που σας ενοχλεί πραγματικά, τότε προμηθευτείτε ένα πρόγραμμα καθαρισμού spyware το συντομότερο δυνατό και καθαρίστε το σύστημά σας από οποιαδήποτε εγκατάσταση spyware.

Εκτός από την παρακολούθηση των συνηθειών περιήγησής σας, το spyware μπορεί να κάνει πιο σοβαρά πράγματα. Τα προγράμματα spyware δημιουργούνται από χάκερ για τη συλλογή ιδιωτικών και ευαίσθητων πληροφοριών. Όταν έχετε ένα τέτοιου τύπου λογισμικό υποκλοπής στο σύστημά σας, μπορεί ακόμη και να κλέψει σημαντικές πληροφορίες, όπως τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και τους κωδικούς πρόσβασης καταγράφοντας τα πλήκτρα κατά την εισαγωγή αυτών των δεδομένων στις ηλεκτρονικές φόρμες. Έτσι, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ασφαλή σύνδεση και ασφαλή ιστότοπο, δεν προστατεύεστε ποτέ πραγματικά από κλοπές κωδικών πρόσβασης. Αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια μεταφέρονται σε όσους μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ελεύθερα για οικονομικές απάτες και ακόμη και εγκληματικές δραστηριότητες. Έτσι, η επίδραση του spyware δεν περιορίζεται μόνο στην εμφάνιση διαφημίσεων. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να προστατευτείτε με ένα καθαριστικό λογισμικού κατασκοπείας.

Για αυτό πρέπει να κατεβάσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα αφαίρεσης spyware. Το λογισμικό Windows anti spyware θα προστατεύσει το σύστημά σας από απειλές επιθέσεων spyware και θα λειτουργήσει και ως καθαριστικό spyware.Source by Ashwin Sachdeva

Σχολιάστε