5 σημαντικές εργασίες που πρέπει να προγραμματίζετε καθημερινά όταν ανοίγετε ένα κατάστημα δολαρίων

Φαίνεται ότι σχεδόν κάθε επιχείρηση έχει μια μακρά λίστα εργασιών που πρέπει να εκτελούνται σε βάση ρουτίνας. Ωστόσο, αυτές είναι οι ίδιες οι εργασίες που όλοι αποφεύγουν όπως η πανούκλα. Βεβαιωθείτε ότι δεν επιτρέπετε να συμβεί αυτό όταν ανοίγετε μια επιχείρηση καταστήματος δολαρίων. Παρέχετε εκπαίδευση, ορίστε προσδοκίες και παρέχετε ανατροφοδότηση για να διασφαλίσετε ότι οι ανάγκες λειτουργίας της επιχείρησής σας εκτελούνται όπως απαιτείται. Μην διακυβεύετε την επιτυχία της επιχείρησής σας κοιτάζοντας αντίστροφα όταν αυτές οι εργασίες δεν εκτελούνται. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζω 5 σημαντικές εργασίες που πρέπει να προγραμματίζετε καθημερινά όταν ανοίγετε ένα κατάστημα δολαρίων.

1) Καθαρισμός παραθύρων. Τα Windows χωρίζονται σε δύο πολύ διακριτές ομάδες. Πρώτον, υπάρχουν παράθυρα που δεν εκτίθενται ποτέ σε ανθρώπους. Με τον καιρό λερώνονται και σκονίζονται, αλλά για όλους τους πρακτικούς σκοπούς παραμένουν σχετικά καθαρά για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ο καθαρισμός αυτών των παραθύρων σε μηνιαία βάση είναι πιθανώς επαρκής. Η δεύτερη ομάδα παραθύρων είναι αυτά που έχουν συνεχή κίνηση. Αυτά είναι παράθυρα μέσα στα οποία κοιτάζουν οι άνθρωποι καθώς περπατούν στην εξώπορτα του καταστήματός σας. Αυτά είναι τα παράθυρα από τα οποία τα παιδιά κορυφώνονται για να δουν τους θησαυρούς στο κατάστημά σας. Φροντίστε να καθαρίζετε τα παράθυρα των περιοχών υψηλής κυκλοφορίας σε καθημερινή βάση.

2) Καθαρισμός μπάνιου. Εδώ είναι μια εργασία που όλοι μισούμε! Ωστόσο, εάν παρέχετε πρόσβαση στις τουαλέτες είτε στους υπαλλήλους είτε στο κοινό, πρέπει να διατηρείτε την καθαριότητα. Οι περισσότεροι που ανοίγουν ένα κατάστημα δολαρίων δεν έχουν την πολυτέλεια να προσλάβουν μια εξωτερική υπηρεσία καθαρισμού για να έρχονται καθημερινά για να χειρίζονται αυτές τις δουλειές. Έτσι, θα βαρύνει έναν υπάλληλο να βεβαιωθεί ότι οι τουαλέτες είναι καθαρές και σωστά εφοδιασμένες σε τακτική βάση. Ορίστε την προσδοκία. αναθέστε την εργασία και στη συνέχεια συνεχίστε για να βεβαιωθείτε ότι συμβαίνει όπως αναμένεται. Φροντίστε να παρέχετε θετικά σχόλια σε όσους κάνουν εξαιρετική δουλειά!

3) Βασικός καθαρισμός δαπέδου πωλήσεων καταστημάτων. Ας το παραδεχτούμε, μόλις ανοίξετε ένα κατάστημα δολαρίων, θα υπάρχουν πολλοί, πολλοί αγοραστές κάθε μέρα. Είναι σημαντικό ο τελευταίος αγοραστής της ημέρας να βλέπει το ίδιο καθαρό, καλά οργανωμένο κατάστημα με τον πρώτο αγοραστή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προγραμματίζετε περιοδικές περιηγήσεις στα καταστήματα για να επαναφέρετε τα πάντα στο επίπεδο των πωλήσεων στα πρότυπα που μόλις άνοιξες. Ισιώνοντας τους διαδρόμους του καταστήματός σας, ένας-ένας. Τοποθετήστε τα αντικείμενα πίσω στην τοποθεσία του σπιτιού τους. Στη συνέχεια σκουπίστε ή σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα τα πατώματα. Ο στόχος είναι να κάνει το κατάστημα να φαίνεται αστραφτερό καθαρό και τακτοποιημένο ανά πάσα στιγμή.

4) Καθαρισμός και πλύσιμο της μπροστινής πόρτας. Η εξώπορτα κάθε επιχείρησης χτυπάει. Κάθε άτομο που μπαίνει αγγίζει την πόρτα, και συχνά το παράθυρο-τμήμα της πόρτας. Θα έχετε εκατοντάδες ανθρώπους να πηγαινοέρχονται από την μπροστινή πόρτα όταν ανοίγετε ένα κατάστημα δολαρίων. Φροντίστε να καθαρίζετε την πόρτα περιοδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγετε να αγγίξει κάποιος κολλώδη καραμέλα ή βρωμιά που έχουν μείνει πίσω. Συνιστάται περιοδικός καθαρισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και όταν έχετε αυτόματες πόρτες.

5) Καθαρισμός ταμείου και ταμείου. Η μία περιοχή που πιθανότατα θα δει κάθε αγοραστής είναι η ταμειακή μηχανή – περιοχή ταμείου του καταστήματός σας. Όταν ανοίγετε ένα κατάστημα δολαρίων, φροντίστε να δημιουργήσετε σαφείς προσδοκίες σχετικά με την οργάνωση και την καθαριότητα αυτού του τομέα της επιχείρησής σας. Με τον όγκο των πωλήσεων που πιθανότατα θα κάνετε, η οργάνωση, ο καθαρισμός και η γενική καθαριότητα πρέπει να γίνονται περιοδικά.

Για την επιχειρηματική επιτυχία του καταστήματος σε δολάρια!Source by Bob Hamilton

Σχολιάστε